Titiluka Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 (editat) Hi,stie cineva exact in ce data si unde se tine Salonul Moto Bucuresti?merci. T. ps: m-am uitat in programul intilnirilor de anul asta,dar nu cred ca este actualizat.... Editat Martie 5, 2006 de Titiluka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 http://www.smaeb.ro/2006/ - 5,6,7 mai , la romexpo (piata presei libere). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Martie 5, 2006 Autor Share Postat Martie 5, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 http://www.smaeb.ro/2006/ - 5,6,7 mai , la romexpo (piata presei libere). misto, mai ales ca si CERF-ul e in acelasi timp, practic prindem doi iepuri dintr-o lovitura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 cam tarziu al naibi,puteau si ei sa-l puna in aprilie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 yo eram sigur ca e in aprilie ...aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 din cate am citit pe site se va tine in hala principala => mai mult spatiu ca anul trecut => mai multe modele singura parte proasta e ca se tine doar vineri, sambata si duminica, zile in care o sa fie PLIN. daca era o zi sau doua si in cursul saptamanii se putea merge atunci si vizitat lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 INTRARE Biletul de intrare va costa RON. E bine de stiut ca nu o sa fie in EURO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 cre' ca si eu o sa impusc iepurii aia doi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 E bine de stiut ca nu o sa fie in EURO man,scrie 5-7 RON,....ce n-ai inteles? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 La mine nu scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 AM ei eu o INTREBARE... ca poate acum nu e prea tarziu inca sa zic: NU SE POATE FACE UN BILET CU CARE SA INTRI TOT WEEKENDUL. CARE SA COSTE MAI PUTIN DE 10-20 RON cat m-ar costa daca as veni sa zic in fiecare din cele 3 zile? Sau macar in doua in ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 man,scrie 5-7 RON,....ce n-ai inteles? B. Black, si eu m-am uitat si nu scria decat RON, fara cifra din fata. Pare ca si backround-ul s-a schimbat din negru..e o mana necurata acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 http://www.smaeb.ro/2006 aici scrie clar 5-7 ron... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 AM ei eu o INTREBARE... ca poate acum nu e prea tarziu inca sa zic: NU SE POATE FACE UN BILET CU CARE SA INTRI TOT WEEKENDUL. CARE SA COSTE MAI PUTIN DE 10-20 RON cat m-ar costa daca as veni sa zic in fiecare din cele 3 zile? Sau macar in doua in ele? ar fii interesant, mai ales ca in anii trecuti mergeam cam in fiecare zii si plateam de fiecara data biletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 pentru vulcanu de 900 ma inscriu si eu, chiar sunt curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 misto, mai ales ca si CERF-ul e in acelasi timp, practic prindem doi iepuri dintr-o lovitura bun, bun vin si eu cu dr-ul....poate stau vreo 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Poate anul asta reusesc sa-mi iau si eu legitimatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Eu ma pregatisem sufleteste pentru aprilie. Cred ca era cel mai potrivit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 (editat) Pntru organizatori: din cate stiti, cam cat vor fi reducerile la echipamente? Anul trecut au fost chestii super misto dar nu am avut bani, iar acum am pus ceva deoparte dar nu cine stie ce... Vor fi mai multe firme, o mai buna organizare etc.? Editat Aprilie 12, 2006 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate