OLY Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 JAWA SAU IJ K MOTOR DE FATA INCEPATOARE ? SAU GSX'U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Te rugam noi frumos, incearca sa nu mai scrii in stilu' asta ca ne dor ochii. On Topic: nici una, nici alta, ci un 125 (ca sa fii legala) occidental nou nout (ca sa n-ai probleme vreo 2 ani cu ea pana upgradezi). parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Te rugam noi frumos, incearca sa nu mai scrii in stilu' asta ca ne dor ochii. On Topic: nici una, nici alta, ci un 125 (ca sa fii legala) occidental nou nout (ca sa n-ai probleme vreo 2 ani cu ea pana upgradezi). parerea mea... ... mda, are dreptate! Dar daca o sa cauti putin in Coltul Comunistelor o sa gasesti raspunsuri si la aceasta intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 ij la manevrabilitate si comfort, jawa sucks la fazele astea! in schimb jawa e ceva mai fiabila ca set motor in rest ambreiajul sucks... nu, jawa nu e pt. incepatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 (editat) Normal ca ambreiaju suks la java ta. ( java lu stress pleaca de sub tine cu ambreiaju tras ) On topic: Acum sunt subiectiv: Iju se manevreaza destul de bine, adica eu sunt cam incepator si nu am avut nici un incident major pe ij ( fratemiu ( binox ) si stress, ciocu mic ) Cu java nu stiu ca nu am mers da mi se pare mai inalta si automat la viteze mai mici cred ca e mai greu de controlat fara de ij Editat Martie 8, 2006 de misha' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 jawa e mai greu de controlat decat ijul si la viteze mari pt. ca are centrul de greutate mai sus decat ijul, foarte sus as putea spune! ijul il manevrezi mai usor si pe loc chiar daca e mai greu, e mult mai bine echilibrat! iar ambreiajul la jawa... well, e boala lor si nu prea ai ce ii face decat sa repari, sa se strice, sa repari iar... (nu ma refer la reglaje) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 ca fata incepatoare cu buget restrans ai 2 alternative: minsk si voshod pt ij si jawa tre sa fii nitel mai solida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 el este prietenul ei si are un gixxer iar ea are deja o jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 (editat) Pt. incepatori minskul e solutia pt. ca un motor usor de expluatat, usurel, si bun (depinde de fostul proprietar" Editat Martie 9, 2006 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 depinde...... de obicei minsku' e cel mai bun da' el are gixxer si daca isi lua minsk la plecarile in tara se plictisea grav de tot! si asa nici cu jawa nu cred sa atinga vreo viteza supersonica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 depinde...... de obicei minsku' e cel mai bun da' el are gixxer si daca isi lua minsk la plecarile in tara se plictisea grav de tot! si asa nici cu jawa nu cred sa atinga vreo viteza supersonica Eh... acuma si tu... pentru prietena mai inchizi un ochi, o supapa, mergi mai incet intr-un cuvant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 10, 2006 Autor Share Postat Martie 10, 2006 IN primul rand multumiri stress'ului fara de care nu-i reparam jucaria fetii si cam gata nu mai e de ales JAWA e deja in familie ........o sa plang ceva k deja eu am probleme cu a 2-a dar cum zicea si.......mai inchid o supapa k e si ea incepatoare .... multumiri doctorului stress inca o data m-a initiat in 2t si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 n-ai pt ce! :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate