GIV 32 Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2010 ...poze...cei ce au facut poze in serbia sa ni le arate si noua!...plizzz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Desigur Mesaj completat Si traseele din: Sâmbătă respectiv Duminică Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 ...poze...cei ce au facut poze in serbia sa ni le arate si noua!...plizzz! Plimbarea la BEOGRAD se poate vedea AICI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) Scurta plimbare in Serbia...la o plesckavita' si o pivo' in Belgrad Vreme buna, vre'o 14 participanti: Editat Noiembrie 9, 2010 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Multumim lui Florian pentru calauza. Pleasca ,,gurmanska" a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2010 ..cu placere!...si alta data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golumbu Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Ati trecut pe langa noi ca vantu... in TM , eram in benzinarie cu Kato , Atti , Cucun si "Golumbu" cu KTM (poate gresesc porecla ) ! Culmea ca ne-ati si salutat Nu ai gresit porecla, stai linistit Apropo, a fost super faina plimbarica, sper sa mai facem si altele cat de curand posibil. Si ... dada ... multumiri lui Florian si tuturor celorlalti participanti ! Cu respect, Golumbu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Cargo maine in nerv de la 21. intrare 20 ron. cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Cargo maine in nerv de la 21. intrare 20 ron. cine vine? din pacate nu mai sunt mese libere........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 nu trebuie meseee. la concert se sareeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Cargo maine in nerv de la 21. intrare 20 ron. cine vine? iara Cargo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 iara Cargo ? Da, ca sa cantam noi si ei sa fumeze si sa bea pe scena...Ar trebui sa ne dea noua banii pe concert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 iara Cargo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 (editat) iara Cargo ? pai de banii astia ce vrei? Metallica daca imi dau mie 10 lei de pers , le cant io tat repertoriu + ca e in nerv , ala numa club rock nu e , parca ar fi crystal sau patchouli Editat Noiembrie 11, 2010 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Gica contra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 formatiile rock canta live.iubesc rockul.fiecare cu gustul sau.sant de nediscutat,neschimbat.vorba aia,nu te poti .... in gustul omului.sper sa bag o bere diseara in nerv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 pe week o iesire...ceva...? e cineva interesat...toamna asta tine cu noi... PS: asa m-ar tenta o transalpinaaaaa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 (editat) pe week o iesire...ceva...?e cineva interesat...toamna asta tine cu noi... PS: asa m-ar tenta o transalpinaaaaa... Eu pana Duminica am asigurare... hai sa facem o afacere. Da-mi banii de benzina pana acolo si inapoi si eu vin cu tine Nu comentez nimic pe drum Ce zici? Editat Noiembrie 12, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 (editat) Eu pana Duminica am asigurare... hai sa facem o afacere. Da-mi banii de benzina pana acolo si innapoi si eu vin cu tine Nu comentez nimic pe drum Ce zici? ...macar de i'as avea... facem afacerea...da tu platesti mancarea, cazarea si beutura... deal...or not Editat Noiembrie 12, 2010 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 (editat) ...macar de i'as avea...facem afacerea...da tu platesti mancarea, cazarea si beutura... deal...or not Cazare nu ne trebuie ca facem traseu intr-o zi... mancare iti i-au un covrig (hai doua) , si de beut luam apa de Lipova intr-o sticla! Sau sa vezi cat is de darnic iti i-au covrigi de toti banii mei actuali.. adica = 6 lei + ceva marunti ! Editat Noiembrie 12, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Cazare nu ne trebuie ca facem traseu intr-o zi... mancare iti i-au un covrig (hai doua) , si de beut luam apa de Lipova intr-o sticla! Sau sa vezi cat is de darnic iti i-au covrigi de toti banii mei actuali.. adica = 6 lei + ceva marunti ! auuu la el... covrig...nuuuu... cum intr-o zi mah...doua macar si ma iei asa...cu cazare la pansiune, cina abundenta... si apa nu beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 PS: asa m-ar tenta o transalpinaaaaa... Am fost sambata trecuta In portiunile unde nu ajunge soarele e gheata (pe asfalt) Unde este soare si nu e asfalt, e mocirla Asa ca fiti cu bagare de seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexSky Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Salutare baieti! Are cineva chef de plimbare in weekendul asta? Daca da, cine, cand, unde, cum, la cat, etc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 cine vine azi 14 noiembrie la o baie la sofronea, ne intalnim la ora 13.00 in fata stadionului UTA. Apa termala , intrare 5 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 i'm in da cu masina. mai am locuri free. ne vedem la 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate