micutu moto Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 prezent si io la ora 13 cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexSky Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 (editat) Incerc sa ajung si eu (tot pe doua roti), asa, pentru plimbare... cine stie cat o mai tine vremea buna cu noi . Editat Noiembrie 14, 2010 de AlexSky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Duminica perfecta Arad - Conop - Taut - Barzava - Arad Asteptam documentele doveditoare de la maestrul fotograf Care a incercat sa imortalizeze mobilitatea apei Pazit de Transalp Si ignorat de BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 no dara ...cateva imortalizari de la mini-coclaureala de ieri, descrisa pe larg de d-nul din dallas...sau nu... trai bun cu baba'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Frumos traseul! Se pare ca si pe sfarsitul asta de saptamana se anunta vreme frumoasa, deci inca o iesire. Drumul forestier e Taut-Barzava? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Frumos traseul! Se pare ca si pe sfarsitul asta de saptamana se anunta vreme frumoasa, deci inca o iesire.Drumul forestier e Taut-Barzava? Da Exista indicator spre Minisel, apoi imediat la dreapta, drumul nu exista pe Google Maps, incerc sa il introduc eu dar dureaza mult validarile Daca saptamana aceasta va ploua, nu iti va fi usor pe acel drum Va trebui sa echipezi bine motocicleta, cu gume de noroi Dar merita, e superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 eu am cross, deci cat mai mult noroi Mesaj completat eu am cross, deci cat mai mult noroi Mesaj completat Daca va pricepeti la google maps. cum pot afla si eu distantele intre punctele de pe harta. nicum nu reusesc. asa m-as putea orienta si in padure. x km intr-o directie, x in alta si tot e ceva, decat nimic. zona in mare o stiu, dar ar fi buna si o mica harta si cum am doar de 7l rezervorul sa iau si rezerva cu mine. ms! Mesaj completat aaa... tre sa imi vina un telefon azi destul de destept. cu GPS Tracker. sper sa pot inregistra drumurile cu el. de un n82 este vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) Daca va pricepeti la google maps. cum pot afla si eu distantele intre punctele de pe harta. nicum nu reusesc. asa m-as putea orienta si in padure. x km intr-o directie, x in alta si tot e ceva, decat nimic. zona in mare o stiu, dar ar fi buna si o mica harta si cum am doar de 7l rezervorul sa iau si rezerva cu mine. ms! Google maps stie sa calculeze distantele numai daca drumul este trecut pe harta, indiferent de categoria acestui drum Poti aproxima impartind drumul in segmente Jos in stanga ai o iconita, trebuie sa dai clic pentru activarea masuratorii Restul e simplu aaa... tre sa imi vina un telefon azi destul de destept. cu GPS Tracker. sper sa pot inregistra drumurile cu el. de un n82 este vorba. Ar fi suficient de destept daca vei putea incarca traseul pe Google Maps Editat Noiembrie 17, 2010 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 eu am cross, deci cat mai mult noroi Mesaj completat eu am cross, deci cat mai mult noroi Mesaj completat Daca va pricepeti la google maps. cum pot afla si eu distantele intre punctele de pe harta. nicum nu reusesc. asa m-as putea orienta si in padure. x km intr-o directie, x in alta si tot e ceva, decat nimic. zona in mare o stiu, dar ar fi buna si o mica harta si cum am doar de 7l rezervorul sa iau si rezerva cu mine. ms! Mesaj completat aaa... tre sa imi vina un telefon azi destul de destept. cu GPS Tracker. sper sa pot inregistra drumurile cu el. de un n82 este vorba. incearca sa-ti faci traseul pe cu Google Earth, eu in fuga ti-am facut asta: n-am stat sa fac zoom pe zone ca lumea, m-am orientat de la inaltime mai mare de aia poate nu ii chiar 100% traseul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 incearca sa-ti faci traseul pe cu Google Earth, eu in fuga ti-am facut asta:n-am stat sa fac zoom pe zone ca lumea, m-am orientat de la inaltime mai mare de aia poate nu ii chiar 100% traseul tau MS mult!. O sa incers sa caut si ceva programe. ar fi super sa pot face traseul pe compf si dupa sa incarc harta in telefon. telefonul tot google maps foloseste sper sa imi iasa miscarea. Daca nu dau un print, foaia lipita pe bord si dai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 no dara ...cateva imortalizari de la mini-coclaureala de ieri, descrisa pe larg de d-nul din dallas...sau nu... POZE trai bun cu baba'... Foarte faina iesirea voastra ......... BRAVO , pentru traseu --- poze -- oi --- etc !!! Pacat ca nu suntem mai aproape sa iesim , mai des impreuna , sa facem excursi asflato forestiere !!! La anu noi pregatim , mai multe ture , care vor fi postate din timp ........momentan lucram la ele , Si veti fi invitatzi . Va asteptam , si asteptam si de la voi invitatzii , prin zonele voastre . RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Cam asta pot face cu noua jucarie de telefon. http://gpsed.com/track/1605372555314849236 Se por uploada poze, iar acestea vor fi puse pe traseu, la fel si filmuletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Cam asta pot face cu noua jucarie de telefon. Aha Deci de fapt este un telefon cu aGPS (sau A-GPS - Assisted GPS) E foarte util dar in timp real iti afiseaza locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 ...desi nu am sa plec duminica asta este primul pas spre realizarea unei excursii de rupt gura tirgului!!.... http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&...amp;t=h&z=5 ...oare o fi fain?...Total distance: 2454.71 mi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 ...desi nu am sa plec duminica asta este primul pas spre realizarea unei excursii de rupt gura tirgului!!......oare o fi fain?...Total distance: 2454.71 mi Pai nu poate fi decat fain (si scump pentru marea majoritate) Dar ma nedumereste ceva: eu fac iesiri/excursii pentru placerea personala Tu faci ca sa rupi gura târgului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 da, are si posibilitatea sa afiseze locatia in timpul navigarii. foloseste google maps. deabea astept sambata sa ies cu mototrul pe deal sa vad cum se comporta. aici am venit cu masina doar pe drum ce il stie si google maps. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 Pai nu poate fi decat fain (si scump pentru marea majoritate)Dar ma nedumereste ceva: eu fac iesiri/excursii pentru placerea personala Tu faci ca sa rupi gura târgului? ......pai si eu tot pt satisfactia personala le fac dar sunt unii care asa le considera, de aici le vine denumirea asta!... ...referitor la costuri, nu stiu ce sa zic....ultima m-a costat muuult sub asteptari, 2 sapt-5.000km-650euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 ...desi nu am sa plec duminica asta este primul pas spre realizarea unei excursii de rupt gura tirgului!!.... http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&...amp;t=h&z=5 ...oare o fi fain?...Total distance: 2454.71 mi Florianeeeeee, ti-e stricat GPS-ul ? Tot catre sud o iei? Mai incearca si catre vest. Cred ca la vara imi iau LT si o tai catre Portugalia. Te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2010 Florianeeeeee, ti-e stricat GPS-ul ? Tot catre sud o iei? Mai incearca si catre vest.Cred ca la vara imi iau LT si o tai catre Portugalia. Te bagi? ....hmmm, tinem legatura!...am si eu cu mike o teorie cu referire la portugalia si spania, ti-o povestesc eu cind ne vedem!... ...vino maine seara in republica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 ok traseul...grecia e deja cam batucita...dar tot frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 care vrea sa vina duminica la o mocirleala la Barzava? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 care vine pana la barzava duminica dar strict pe asfalt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 care vrea sa vina duminica la o mocirleala la Barzava?Daca nu intervine nimic mergem pana la TM la un gulas facut la Sorin cu o escala dupa Ortisoara la o herghelie de cai. Se poate urmari topicul cu iesirea aici:/index.php?...604811&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Daca nu intervine nimic mergem pana la TM la un gulas facut la Sorin cu o escala dupa Ortisoara la o herghelie de cai. Se poate urmari topicul cu iesirea aici: Si ce are asta cu mocirleala mea? Nu de alta, dar mi-ai raspuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Romanie cum te hului! ) Nu pot sa nu rad citind ultimele pagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate