Lutzifer Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Daaaa, duminica chermeza sus pe Cladova... De cand Cladova e sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 De cand Cladova e sus? from 16 March 2012 - 01:31 AM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaby K77 Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Salutare all. Luatz daci : http://www.facebook.com/events/116432431813915/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Azi ne mai strangem sa iesim pe undeva? A ramas in picioare ideea de ieri de shawrma@Tm? Daca da la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Azi ne mai strangem sa iesim pe undeva? A ramas in picioare ideea de ieri de shawrma@Tm? Daca da la ce ora? Pana la ora 18 PM la complexul studentesc de la Tm se da shaorma big gratis si o doza de suc la alegere. Doritorii mai pot prinde oferta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 dacă nu era 1 aprilie, era mai gata să cred ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Pana la ora 18 PM la complexul studentesc de la Tm se da shaorma big gratis si o doza de suc la alegere. Doritorii mai pot prinde oferta! Kato asa faci tu? Vrei sa ne pacalesti:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Kato asa faci tu? Vrei sa ne pacalesti:P ...Tu chear ai fost?=))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 ...Tu chear ai fost?=))) chiar poate vrei sa zici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 chiar poate vrei sa zici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 ...Maine un gratar ceva?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Azi am aflat ca drumul dintre Julita si Gurahont este asfaltat complet, dar parca nu-mi vine sa cred Poate sa-mi confirme cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 ...Maine un gratar ceva?... ma...cam frig chiar si acuma, dar aseara am vazut ca nu aveai treaba ca ploua ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 ma...cam frig chiar si acuma, dar aseara am vazut ca nu aveai treaba ca ploua ) ...cand am plecat de acas nu ploua...asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Azi am aflat ca drumul dintre Julita si Gurahont este asfaltat complet, dar parca nu-mi vine sa cred Poate sa-mi confirme cineva? Sincer mie cam greu sa cred...Eu am fost pe Gurahont - Julita prin septembrie si pana dupa Madrigesti cu vreo 2-3 km era varza...nu cred ca s-au miscat ei asa repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 ...cand am plecat de acas nu ploua... AÂşa-i! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Sincer mie cam greu sa cred...Eu am fost pe Gurahont - Julita prin septembrie si pana dupa Madrigesti cu vreo 2-3 km era varza...nu cred ca s-au miscat ei asa repede. Parerea mea...sambata-duminica viitoare am putea sa ne uitam cum e acel drum:D o plimbarica de primavara...se baga careva? Frigem si noi ceva prin paduri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Parerea mea...sambata-duminica viitoare am putea sa ne uitam cum e acel drum:D o plimbarica de primavara...se baga careva? Frigem si noi ceva prin paduri... Noi suntem cu Pastele weekendul viitor...cu toate ca mi-ar cadea numai bine o plimbare, mai ales ca vineri i-au permisul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Noi suntem cu Pastele weekendul viitor...cu toate ca mi-ar cadea numai bine o plimbare, mai ales ca vineri i-au permisul:) Asta asa e...am uitat:D... Eu sunt acum cu pastele:P Dar de pasti nu va plimbati cu moto??? In vinerea mare iei tu permisul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Noi suntem cu Pastele weekendul viitor...cu toate ca mi-ar cadea numai bine o plimbare, mai ales ca vineri i-au permisul:) Daca e vreme buna, eu cinstesc Pastele cu o excursie Am vrut sa merg ieri, dar nu sunt masochist. Pe frigul asta am dormit foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Asta asa e...am uitat:D... Eu sunt acum cu pastele:P Dar de pasti nu va plimbati cu moto??? In vinerea mare iei tu permisul??? Asa scrie pe hartie...deci in vinerea mare. Singura problema ar fi vremea, sa nu ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Asa scrie pe hartie...deci in vinerea mare. Singura problema ar fi vremea, sa nu ploua... Si esti sigur ca iei?)) poate nu stii sa mergi pe moto:)) GLM Ce idiotenie....ai permis de doi ani..mii de km si acum dai din nou condusul:| Daca e vreme buna, eu cinstesc Pastele cu o excursie Am vrut sa merg ieri, dar nu sunt masochist. Pe frigul asta am dormit foarte bine Mergem:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Azi am aflat ca drumul dintre Julita si Gurahont este asfaltat complet, dar parca nu-mi vine sa cred Poate sa-mi confirme cineva? Probabil la primarie pe foaie e asfaltat tot, ca in realitate lipsesc 10km. Am fost eu sambata asta de la Gurahont la Julita si nu e asfaltat tot. Portinuea ce e asfaltata e perfecta, atata doar ca e plina de nisip, peste tot. Am luat si o tranta intr-o curba. Peisajul e foarte frumos, deocamdata e cam uscaciune dar mai la vara va fi o zona de poveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Sambata trecuta a fost o vreme numa' buna, te invidiez Eu am fost cu alta treaba pana la Slatina de Mures si mi-a spus cineva de acolo ca e asfaltat banuiam eu ca vorbeste prostii Dar pentru Africana nu exista drum prost De altfel, nu ar trebui sa fie nici pentru BMW F650GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 E chiar fain prin salbaticie. Spune cand vrei sa bagam o tura si mergem. Anytime, anywhere Inca odata repet pt Gurahont - Julita. Atentie la nisip. E plina soseaua de nisip in zona muntoasa. Vi cu viteza pe drum bun si in curba te trezensti ca e plin de nisip. Cred ca e nisipul ce l-au pus iarna peste zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate