hyobusa Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Nu poti sa-ti cumperi niste semnalizari dp louis? dc sa iti cumperi 2 semnale cand poti sa iti cumperi unul singur:-?nrv:-J Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enlil Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Nu poti sa-ti cumperi niste semnalizari dp louis? Imi trebuie doar unul, si nu vreau sa imi fac motocicleta dalmatian cu mai multe tipuri de semnal, mi se pare ok asa cum e. Mesaj completat Intrebare: voi unde v-ati schimbat placutele de frana si de care v-ati pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Imi trebuie doar unul, si nu vreau sa imi fac motocicleta dalmatian cu mai multe tipuri de semnal, mi se pare ok asa cum e.Mesaj completat Intrebare: voi unde v-ati schimbat placutele de frana si de care v-ati pus? lasa.mi un pm cand ai nevoie si te indrum eu;) sunt mai multe locuri:p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enlil Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Am si eu o intrebare la voi: v-ati intins lantul pana acum? Eu am circa 3700 km si nu am umblat la el, voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Am si eu o intrebare la voi: v-ati intins lantul pana acum? Eu am circa 3700 km si nu am umblat la el, voi? eu cam pe la 5000 daca nu ma insel...nu conteaza km:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 voi ati schimbat bujiile, reglat carburoatoarele pana acum? de vreo saptamana nu mai trage ca inainte:| are lipsa graava de putere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
an0nim23 Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Salut , sunt in cautare de un moto de 125 , si mi-a fost data si optiunea de Hyotsung Gt125r , ce parere aveti ? E fiabila ? Piese se gasesc usor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Salut , sunt in cautare de un moto de 125 , si mi-a fost data si optiunea de Hyotsung Gt125r , ce parere aveti ? E fiabila ? Piese se gasesc usor ? E o alegere buna pentru un incepator.Te pregateste pentru un motor mai mare in viitor.Piesele se gasesc la reprezentanta sau prin anumiti furnizori.Din punctul meu de vedere e un motor bun,nu am ce sa ii reprosez Mesaj completat voi ati schimbat bujiile, reglat carburoatoarele pana acum?de vreo saptamana nu mai trage ca inainte:| are lipsa graava de putere.. Mah eu nu prea am mai facut km,m.am lasat de sportul asta;)).Mai vezi si u in carte cand trb sa schimbi bujia ca poate nush trb schimbata:-?.Nush exact la cati km Mesaj completat Vand Oglinda Stanga Originala Hyosung.Pentru detalii astept PM Mesaj completat DE VANZARE HYOSUNG GT 125R AN 2009,8000KM prim propietar,FULL CASCO si RCA valabile pana in mai 2011,4timpi 2 cilindri in v cu 8 valve,necazuta, furca up-side-down,faruri cu lupa,consumabile schimbate la 7000km(am folosit decat Motul full sintetic)Dotari suplimentare:oglinzi sport carbon,toba modificata+inca 2 tobe noi-noute.Pretul este negociabil.Pentru alte detalii astept PM!!! Mesaj completat Am uitat pretul:)) PRET: 1950 E NEGOCIABIL!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 vand si eu unul, cumparat cu o luna inaintea celui de sus, tot prim proprietar, consumabile schimbate recent[uleiul si filtrul de ulei au fost schimbate la fiecare 2-3000 km-motul full sintetic), bujii noi, carburatoare curate bec, reglate, modificate, suspensii HARD, ulei furca motul 20w(heavy), suspensie spate intarita si alte mici modificari. o sa pun si eu poze..zilele astea.. cred:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enlil Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 vand si eu unul, cumparat cu o luna inaintea celui de sus, tot prim proprietar, consumabile schimbate recent[uleiul si filtrul de ulei au fost schimbate la fiecare 2-3000 km-motul full sintetic), bujii noi, carburatoare curate bec, reglate, modificate, suspensii HARD, ulei furca motul 20w(heavy), suspensie spate intarita si alte mici modificari. o sa pun si eu poze..zilele astea.. cred:d Vand si eu unul de 250, tot prim proprietar, consumabile care urmeaza sa fie schimbate, fara modificari...5000 km Mesaj completat Vand si eu unul de 250, tot prim proprietar, consumabile care urmeaza sa fie schimbate, fara modificari...5000 km Nu se misca nimic...l-ati vandut vreunul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Hyosungul meu nu mai este de vanzare.A fost vandut luni!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enlil Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Hyosungul meu nu mai este de vanzare.A fost vandut luni!!! Felicitari!! Ce iti iei? sau te lasi de doua roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Felicitari!! Ce iti iei? sau te lasi de doua roti? Momentan o sa trec la conserve pana la primavara cand sper ca iepurasul sa imi aduca un GSX; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enlil Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Momentan o sa trec la conserve pana la primavara cand sper ca iepurasul sa imi aduca un GSX; Am uitat sa te intreb, cat ai luat pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Am uitat sa te intreb, cat ai luat pe el? 1650E:D Mesaj completat De vanzare toba originala hyosung.Toba este noua.Pentu mai multe detalii astept PM!!! Mesaj completat De vanzare jacheta moto textil marimea 58.Jacheta este noua,impermeabila,protectie de spate intarita.Pentru detalii astept PM!!! Mesaj completat Vand oglinda stanga originala Hyosung!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enlil Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 1650E:DMesaj completat De vanzare toba originala hyosung.Toba este noua.Pentu mai multe detalii astept PM!!! Mesaj completat De vanzare jacheta moto textil marimea 58.Jacheta este noua,impermeabila,protectie de spate intarita.Pentru detalii astept PM!!! Mesaj completat Vand oglinda stanga originala Hyosung!!! Sper ca mai intri pe aici...mai ai oglinda stanga de Hyo? Eu stau la bloc si am niste vecini prosti rau se pare, unul din ei (al draq daca stiu care) s-a gandit sa imi rupa oglinda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Sper ca mai intri pe aici...mai ai oglinda stanga de Hyo? Eu stau la bloc si am niste vecini prosti rau se pare, unul din ei (al draq daca stiu care) s-a gandit sa imi rupa oglinda... da mai am oglinda.Pretul este ca si pentru cealalta 100 Ron.Trimite un mail cu nr tau si te sun eu cum il primesc ca sa vedem unde ne intalnim.Din cate imi amintesc u aveai serviciul pe langa mn:-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 mai umbla careva pe aici? am descoperit din intamplare topicul :smile: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 mai umbla careva pe aici?am descoperit din intamplare topicul :smile: din cand in cand....chiar daca vad ca toti incep sa se dea la fund:P din garda veche cu hyo 125 cn a mai ramas....Adrian,Alin? Mesaj completat de vanzare toba orginala Hyosung care nu a fost montata niciodata,nou nouta.Pret de criza!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enlil Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Ma mai uit si eu din cand in cand, chiar daca al meu e de 250 nu de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 GTR 250 rosu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enlil Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Gri cu negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 anul trecut ma vedeam zilnic cu un baiat cu gtr250 rosu pe soseaua pipera-tunari; anul asta plec mai devreme de acasa si nu il mai "prind" sa populam si cu o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Mai 19, 2011 Autor Share Postat Mai 19, 2011 (editat) anul trecut ma vedeam zilnic cu un baiat cu gtr250 rosu pe soseaua pipera-tunari; anul asta plec mai devreme de acasa si nu il mai "prind" Eu sunt acela, si este de 125 nu de 250 Editat Mai 19, 2011 de Alynush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Vre'un dealer / site / reprezentanta pt bicicletele astea ? .. M'ar interesa un GT250R si vroiam sa vad un pret pt una bucata piesa noua vs second hand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate