spectra Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Stie cineva ceva? mai este? ca io nu gasesc nimica...ori's cam obosita la ora asta si nu mai vaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 3-5 Iulie, iar de acolo... directia MANOWAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 aha, multam D-lor de la Free Frogs Riders, rugam postati pe forum sa stie lumea... ca mai e un pic si venim peste voi . de anu' trecut tot asteptam intrunirea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 De acordeon. Ceva oficial? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Bineinteles ca Beka alias Broasca cel mai tare organizator de intilniri e om serios, numai ca nu prea da mare atentie netului, asa ca sa vina numai cine trebuie http://www.freefrog.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Bineinteles ca Beka alias Broasca cel mai tare organizator de intilniri e om serios, numai ca nu prea da mare atentie netului, asa ca sa vina numai cine trebuie http://www.freefrog.ro/ Bineinteles (cel mai tare organizator) dupa tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Venim pt prieteni si atmosfera, dar mai ales sa il ascultam pe Broasca vorbind unguriana pana raguseste kurtosh, polinko, ighen, tesek, iounopot kivarum gata am pregatit bagaju' multicultural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Iunie 25, 2009 Autor Share Postat Iunie 25, 2009 Venim pt prieteni si atmosfera, dar mai ales sa il ascultam pe Broasca vorbind unguriana pana raguseste kurtosh, polinko, ighen, tesek, iounopot kivarum gata am pregatit bagaju' multicultural bagažo multicultural.... ramane cum am stabilit, d-na Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinezu Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Sa înțeleg ca la asta pot veni si motociclete cu alte numere decat CV HR MS si H eventual si cu un tricolor romanesc sau ii ca cea din 13-14 iunie de la Sfantu' si se primesc doar motoristi care au steguri cu Ungaria Mare? . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Iunie 25, 2009 Autor Share Postat Iunie 25, 2009 Sa înțeleg ca la asta pot veni si motociclete cu alte numere decat CV HR MS si H eventual si cu un tricolor romanesc sau ii ca cea din 13-14 iunie de la Sfantu' si se primesc doar motoristi care au steguri cu Ungaria Mare? . . . ai inteles bine , E una dintre cele mai tari intruniri. Prima data am fost in 2007 si ne-am simtit f. bine si safe Nu este intrunirea de la Sfantu'...asta e la Targu Secuiesc intre 3-5 iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinezu Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Super ca io vreu sa ma veselesc nu sa pozez pentru serviciile de informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Sa înțeleg ca la asta pot veni si motociclete cu alte numere decat CV HR MS si H eventual si cu un tricolor romanesc sau ii ca cea din 13-14 iunie de la Sfantu' si se primesc doar motoristi care au steguri cu Ungaria Mare? . . . Shezi bland amice... daca tu te vaiti ... eu ce sa mai spun ca am ,,PRM " pe numar?? :) (faza nasoala e ca nu glumesc) si totusi mi-am inghitit palinca de ,,bun venit' in fiece an la Tg. Secuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinezu Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Este clar ca sunt alti organizatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 care merge? eu plec de sambata din buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 ar fii prima data cand as ajunge la aceasta intrunire.cat este intrarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Afisul intrunirii, de pe situl lor: http://www.freefrog.ro/plakat2009OK.jpg Scrie ceva de 20 lei in subsol, dar si ceva de 25 lei. Rugam pe cineva care stie limba maghiara sa ne traduca si noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 multumesc frumos,chiar nu vazusem (sau nu am inteles ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Vin Remmstain http://www.youtube.com/watch?v=c9C1w8ZGm0o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_demeter Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Biletul de intrare e de 25 de lei, 20 de lei e daca cumperi saptamana asta, dar numai la Sfantu Gheorghe si Tirgu Secuiesc puteti. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 o harta mai detaliata a locatiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Biletul de intrare e de 25 de lei, 20 de lei e daca cumperi saptamana asta, dar numai la Sfantu Gheorghe si Tirgu Secuiesc puteti. Numai bine Buna, ma interesa si daca sunt conditii de cazare, stie cineva? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 /index.php?...p;#entry1976415 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 atat mi-a scris goagal map : "Full-screen 45.989005, 26.153508Address: Removal requested ()Restore requestedEdited - - Placement on map is approximate +45° 59' 20.42", +26° 9' 12.63" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Ptr cei ce au mai fost pe acolo, este cumva locatia indicata pe harta atasata de mine la postul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 completez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate