Bogdan D. Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 (editat) Ce parere aveti despre "fieru" meu?? am muncit degeaba la el???mai am putin de lucru la el; prima iesire cu el e programata la sfarsitu lu aprilie....... sa-mi spuneti daca va place??k? Editat Martie 13, 2006 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 frumos ... bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Arata foarte bine! Spor la lucru in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Foarte misto, intr-adevar. Ai grija la sa, sa fie in ton cu restu, ca de multe ori una nepotrivita strica toata motocicleta. Bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 meserias is faine flacarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Super meserias . Gindita extraordinar modificarea . Bravo ma omule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 In legatura cu saua...am un proiect in kp destul de k lumea.....dc o sa mi iasa asa cum imi doresc eu se va potrivi perfect cu restu motocicletei...........ms mult pt incurajari.......dar astept si niste sugesti......nu stie nimeni un loc unde as putea sa cromez niste chesti???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Frumos... elegant.. de-abia ashtept sa-l vad pe la intruniri... Bafta in continuare!! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Excelent, dar scapa de stopul de Mobra. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 foarte frumos, cu gust Bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 old school.... i like it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 Excelent, dar scapa de stopul de Mobra. Bafta ! sincer nu stiu de ce este stopu ala pe ala il are de vro 20 de ani in coace.......dar sincer nu il schimb pt ca mi se pare ca se potriveste bine cu aripa spate si altu nu cred ca am de unde sa fac rost ......dar oricum ms pt sugestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Per ansamblu arata foarte frumos.Un singur lucru nu imi place:"presul" ala "tiganesc" de la aripa fata.No offence! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Martie 15, 2006 Autor Share Postat Martie 15, 2006 Per ansamblu arata foarte frumos.Un singur lucru nu imi place:"presul" ala "tiganesc" de la aripa fata.No offence! ce inseamna 'presul'?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 chair foarte misto.....mult bun-gust..pe placul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 o sa iasa fain bravos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Martie 25, 2006 Autor Share Postat Martie 25, 2006 multumesc mult tuturor celor care si-au dat cu parerea pe aci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate