pepsi Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 hai sa fim ontopic: dece oare nu exista atatea zx-uri modificate ca si busa-uri? o fi din cauza cilindreei mai mici 1 pic? PS: MS & Silviu sper sa nu va apucati iara de certat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 hai sa fim ontopic: dece oare nu exista atatea zx-uri modificate ca si busa-uri? o fi din cauza cilindreei mai mici 1 pic? PS: MS & Silviu sper sa nu va apucati iara de certat.. Eu NU ma cert cu nimeni ,in contradictoriu DA ,dar nu cearta. SI vezi ca i-ai stalcit nick-ul....MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Nu mai pot.Deja vad ca ai trecut la avansati Te dai cu zx10 PS. Cand o sa schimbi saua din spate cu cea din fata? Nu eu.. ....puiul meu ....probabil in vara o sa stau si eu pe saua din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 ZX-uri sunt o gramada modificate!!!! la fel si Busa nu cred ca exista vreo dif. In 2 sap o sa va postez 2 buc ZX12R din Sibiu sa imi spuneti daca va plac, alaturi de o Busa, toate customizate la un tuner local. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 ZX-uri sunt o gramada modificate!!!! la fel si Busa nu cred ca exista vreo dif. In 2 sap o sa va postez 2 buc ZX12R din Sibiu sa imi spuneti daca va plac, alaturi de o Busa, toate customizate la un tuner local. Off topic. Ai fost cumva vara asta prin august in Vama Veche cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 Nu. Daca ai vazut motor de SB acolo ZX12R este al unui bun prieten de-al meu Andreigin! Cel cu Akrapovic pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 hai sa fim ontopic: dece oare nu exista atatea zx-uri modificate ca si busa-uri? o fi din cauza cilindreei mai mici 1 pic? PS: MS & Silviu sper sa nu va apucati iara de certat.. Daca te referi la tunning dpdv optic,la Bussa e mai intalnit deoarece nu e cel mai frumos model in varianta lui "standard",pe cand ZX12R arata mult mai bine.Asta e explicatia.Daca te referi la modificari aduse motorului atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Daemon Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 nu sunt de acord ca busa e mai urata si 12-le e mai frumoas...este o chestiune de gust ..amandoua au abordat doua teme diferite de design. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Martie 21, 2006 Autor Share Postat Martie 21, 2006 Parerile celor care au un astfel de model? Eventual propun ca toata lumea care are o asemenea jucarie sa posteze aici, sa ne cunoastem, sa discutam, sa aflam ce si cum e cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 ieri am vazut in fata caminuli unde stau un zx 12, argintiu, cu numere de sibiu , de leasing, mama ce nervos arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Martie 29, 2006 Autor Share Postat Martie 29, 2006 Ma bucur ca live este mai frumos ca in poze Pe forum shtiu 3 utilizatori cu astfel de motor nici o parare? Sfaturi etc. (Ursu, Andreiqgin, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Kawasaki ZX 12R e un model super sport care dupa parerea mea arata bine(ma multumesc doar cu privitul ).Dak unii spun k admisia frontala e inestetica,treaba lor,dar e mai bine sa pui inginerii in fata designerilor. Sport touring e Kawasaki ZZR 1400,dar unii il incadreaza tot la super sport (cred si yo,cica trece de 300 CP). Oricum,Kawasaki,care e cel mai mic producator moto japonez,a scos intotdeauna modele cu cei mai multi CP,depasind concurenta la capitolul asta,k si la alte capitole .Acuma nu k tin cu Kawasaki,k oricum e bun sa ai si un Minsk,nu vreau sa ne certam k e mai buna o Busa decat ZX 12R sau invers,fiecare cumpara ce-si permite si pe ce se simte el bine,k zile proaste la o liniuta prinde oricine,nu conteaza dak ai cu 10 CP in plus sau in minus.Ceea ce conteaza e sa ai grija k cu atatia cai putere nici nu-ti dai seama cand ajungi la . Bafta all. Asfalt uscat si cat mai putini soferi natarai pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Sport touring e Kawasaki ZZR 1400,dar unii il incadreaza tot la super sport (cred si yo,cica trece de 300 CP). De unde pot cumpara si eu motocicleta asta de 300cp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Scuze, vroiam sa spun 200 (unii zic k trece de 200,altii zic k nu, nici nu stii pe cine sa mai crezi). My mistake Voi sunteti mai experti,stiti mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 @ ninjaman : vad ca esti din sibiu, nu stii a cui ar fii un zx12-le argintiu? tot numere de SB are, de leasing... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Martie 29, 2006 Autor Share Postat Martie 29, 2006 Din pacate nu ii shtiu numele, dar motorul e in leasing de la o firma din Sibiu, Atlassib leasing si moto a fost vandut de Phoenix Motor. Nu mai shtiu cum il chema pe baiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Aprilie 2, 2006 Autor Share Postat Aprilie 2, 2006 Nici un posesor de ZX12 pe acest forum, dupa avataruri sunt vreo 3 dar... astept sa scrie si ei cate un cuvant. Pana atunci: Ride Safe!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 Din pacate nu ii shtiu numele, dar motorul e in leasing de la o firma din Sibiu, Atlassib leasing si moto a fost vandut de Phoenix Motor. Nu mai shtiu cum il chema pe baiat. Hai ca-ti raspund eu..... E motorul meu de suflet NU O SA-L VAND NICIODATA !!!!! Acu tu stii ce inseamna asta..... Mai ales ca e din 2000 NELIMITA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 Sunt de acord!!! Nici eu nu o sa il vand!!!! Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 Si primele poze. Dupa marea operatie estetica. Linii drepte pentru a accentua sportivitatea. Multe schimbari......mai mici mai mari......estetice.....pt cresterea performantelor.....etc. Astept pareri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Daemon Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 (editat) da domne'...asta-i Hayabusa Editat Aprilie 11, 2006 de Dark Daemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 O sa vina si o BUSA aici foarte frumoasa. Multumesc pe aceasta cale prietenilor de la 2S Company Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 frumoasa mobra vrei sa iti iei busa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 NUU. insa prietenul meu are o BUSA tuningita foarte frumoasa din 2004. Sper sa reusesc sa pun poze si cu ea in acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Aprilie 14, 2006 Autor Share Postat Aprilie 14, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate