SILVIU.C Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 omu care le stie pe toate. Neah ,doar omul care citeste ...poti citi si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Neah ,doar omul care citeste ...poti citi si tu nu ma bag unde nu cunosc.am prieteni ce se dau cu busa.si-s mai usurei c-a mine,dar d-aia tre s-alimenteaze inaintea mea.de ce?vezi p-acolo pe unde citesti si spune-mi si mie te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Neah ,doar omul care citeste ...poti citi si tu De soareci de biblioteca e plina lumea. Preferam sa ii ascultam pe cei ce vorbesc din experienta proprie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Unele "chestii" e mai bine sa le ignori, cum ar fi consumul, ploaia ........ unii membii de pe acest forum....... @ninjaman - vezi ca ti-am primis un pm mai demult, ti-l mai trimit odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Unele "chestii" e mai bine sa le ignori, cum ar fi consumul, ploaia ........ unii membii de pe acest forum....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Am nevoie de scarita dreapta fata cu suport cu tot!!!Am cazut azi pe circuit la Las Vegas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 0724220088 Andrei pt orice piesa eu am daor cate ceva.....asa oglinda parbriz etc el poate aduce orice! Mercic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Cum haladuiam eu pe net am gasit filmuletu asta care o sa placa fanilor ZX12 si fanilor Busa, mie unu mi-a placut! http://www.metacafe.com/watch/178741/bike_challenge/ Daca a mai fost il mai vedeti o data!Sa v-aduceti aminte ce motor aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 ce tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Ti-a placut,ai?Cum sa nu-ti placa, ai vazut ai naibii ca nici nu erau tinerei,da ce le mai placea sa se joace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 chiar am observat da mi-o placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FilipCB Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Model 2004. Pana sa-i montez sistem Akrapo, K&N si PC consuma normal - 7%, acum consuma peste 10%. In oras e greoaie, in afara e bestiala. Am facut 10000 km cu ea, acum o vand, mi-am cumparat FZ1S pentru oras si urmeaza un enduro/cros pentru la tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Intrebare pt cei cu Akrapovic (la ZX12 bineinteles): scoate flacari pe teava la decelarare?? si daca da cat de mari??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Uite inca un link interesant cu teste scanate din diverse reviste, mai mult decat suficient pentru oricine este interesat de subiect!Sunt comparatii dragute, cu multe motoare, ex. un caz in care ZX12 e mai rapid decat R1 pe circuit! Mai sunt comparatii cu XX, K1200S,etc. De citit cui ii place subiectul. http://www.angelfire.com/linux/ldrpg/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Intrebare pt cei cu Akrapovic (la ZX12 bineinteles): scoate flacari pe teava la decelarare?? si daca da cat de mari??? Da, scoate flacari mai ales daca se "aranjeaza" putin injectia la cele care au, bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Altcineva care se indeletniceste cu cititul ....hai fratilor recunoasteti sau va e teama de "reiserii" de carton? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Da, scoate flacari mai ales daca se "aranjeaza" putin injectia la cele care au, bineinteles. daca-mi spui si ca poate sa scoata si cu toba originala, bineinteles daca "aranjez" injectia fac cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Cel pe care am avut placerea sa-l "cunosc" avea galeriile si toba Akrapovic. Cea originala nu mai era. De fapt era modificat mai mult, avea si Power Commander. Deci nu stiu cum e cu toba originala. Uite inca un link interesant cu teste scanate din diverse reviste, mai mult decat suficient pentru oricine este interesat de subiect!Sunt comparatii dragute, cu multe motoare, ex. un caz in care ZX12 e mai rapid decat R1 pe circuit! Mai sunt comparatii cu XX, K1200S,etc. De citit cui ii place subiectul. http://www.angelfire.com/linux/ldrpg/ Unde sint comparatiile cu XX si K1200? M-ar interesa, dar acolo nu e comparatie decit cu Busa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 merci oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Cu placere, imi pare rau ca nu am fost de ajutor. Cel pe care l-am studiat era din 2001. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 (editat) Un om documentat are de toate! Ipman,uite si o comparatie in care apare XX, Busa, ZX12 si K1200S. k1200SvsXXvsBusavsZX12.pdf Editat Noiembrie 8, 2006 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 daca-mi spui si ca poate sa scoata si cu toba originala, bineinteles daca "aranjez" injectia fac cinsteScuze ca ma bag ,eu la cel de 600 ,cand i-am schimbat toba ,avea niste site in toba de mi-a ramas mintea in loc si erau puse chiar in fata ,cum vin gazele.E cam complicat sa faci asa ceva cu toba de serie ,doar sa o strici ,sa iti bati joc de ea si ...pt ce?...parerea mea ca nu se merita.Daca e ,cumpara un sistem ,e foarte scump dar asta e Un om documentat are de toate!Foarte bine ,foarte bine...esti de-al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Multumesc Niko si scuze de off-topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 Scoate falcari mari daca decelerezi. Depinde de treapta de viteza in care te afli si cat de mult ai accelerat in aceasta treapta . Daca decelerezi in treptele inferioare 2-3 flacarile sunt mai mari, iar in cele superioare ele sunt mai mici si de cul albatra, mai este ceva o data cu flacarile apar si detonatii foarte puternice in toba. A mea scoate aceste minunate sunete si flacari si fara Power Commander. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortcuttohelllll Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 felicit pe initiatorul acestui topic . am mai aflat si eu cate ceva cu ocazia asta. oricum, pt noi astia care privim,momentan, aveti bunavointa sa faceti macar un filmulet cu aceste bestii (daca aveti posibilitatea). as avea si 1-2 intrebari: daca s-au scos din productie exista posibilitatea sa gasesti unul nou la vreun dealer? mai se gasesc piese de schimb, si daca da imi poate explica cineva cum de(adik cine le mai produce)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate