_Alex_ Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Asta e fosta, Pegaso 3 din '98, pe care am avut-o din 2004 si am vandut-o recent: Iar ea e noua aleasa - leaner and meaner - tocmai sosita "la cutie": O sa mai pun ceva poze dupa ce-o iau acasa (maine)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Iar ea e noua aleasa - leaner and meaner - tocmai sosita "la cutie": O sa mai pun ceva poze dupa ce-o iau acasa (maine)... frumoasa moshule... o carutza de bani... sa ai parte de ea, de sanatate si de vreme buna !!!! pe cand un citro ??? Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 HEHEHE... ce moto neam tras ps sa stii ca mam gandit la tine cant am baut bericica te saluta marius de la service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Deci se ridica media de varsta la motoarele din grupul nostru... @shakal: pai? ai vandut dr big-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 laser frate, sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Alex_ Postat Martie 24, 2006 Autor Share Postat Martie 24, 2006 Multzam - de-abia astept sa ma dau cu el.... Acuma tb. sa rezolv pb. cu inmatriculatu' care o sa fie cam bitchy avand in vedere ca n-am (inca) buletin de TM, ci de MH. Oricum, pana-si face cstelia Africana o sa se rezolve treaba si la mine @red_snake: Salve - si multzam pt. montare. Sper ca nu v-au ramas ceva piese in plus... @shakal: Un citro, cico sau mai bine o bericioaica dau daca ne intalnim, ca doar tb. udat lucrul nou... daca-l stii pe cstelia, el ma stie pe mine, prin tranzitivitate etc. Alte poze de azi de la magazin, including una cu fatzaul propriu (la asta puteti sa-i dati "ignore" ): PS: Un lucru care m-a deranjat un pic la moto e ca are doua oglinzi stangi - una cica e obligatorie prin lege iar a doua e de rezerva - ma rog, asta inseamna ca tb. sa mai fac rost acu' si de o oglinda pe dreapta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 frumoasa FOC!! ...parca e si pacat s-o bagi prin noroaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Sa-ti traiasca si sa o calaresti cu placere Drum uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 frumoasa .........s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Alex_ Postat Martie 24, 2006 Autor Share Postat Martie 24, 2006 frumoasa FOC!! ...parca e si pacat s-o bagi prin noroaie... Noroaiele is pt. bazati Eu pb. o sa fac ceva soft-enduro cu ea iar prima mie de km numa' pe asfalt ca deh, e bine sa ma port finutz cu ea in rodaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 frumos motoru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Oricum, pana-si face cstelia Africana o sa se rezolve treaba si la mine PS: Un lucru care m-a deranjat un pic la moto e ca are doua oglinzi stangi - una cica e obligatorie prin lege iar a doua e de rezerva - ma rog, asta inseamna ca tb. sa mai fac rost acu' si de o oglinda pe dreapta... Africana e in constructie Faza cu oglinda de rezerva e bullshit. Du-te la magazin sa ti-o schimbe cu una de dreapta. Daca n-au sa-ti dea de pe Adventure-le ala expus. Or fi facut aia o greseala cand au ambalat accesoriile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Diavol tazmanian frate! S-o stapanesti sanatos! Super, super, super scula. Stie si endureala daca are caucioce potrivite(vezi ionut73). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 zuper fain! s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 (editat) Noroaiele is pt. bazati Eu pb. o sa fac ceva soft-enduro cu ea iar prima mie de km numa' pe asfalt ca deh, e bine sa ma port finutz cu ea in rodaj... ce rodaj omule???? nu stii ca KTM-URILE sunt "ready to race" . adica nu au nevoie de un rodaj ca si celelante ... dar e normal in prima mie sa mergi mai frumos cu ele in prima mie de km ca deh sunt noi...... Editat Martie 27, 2006 de red_snake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 (editat) Sa o stapanesti sanatos. Nu exista oglinda de dreapta si oglinda de stinga. Pune-l pe ala care a facut pregatirea motocicletei sa invirta oglinda (cercul) in jurul axei ei si GATA. Ai oglinda de dreapta sau de stinga. Transmite-i felicitari din partea mea mecanicului. Fa-i rodajul ca la carte, ptr ca abia apoi va fi redy to race. Este musai sa-i schimbi aripa fata cu una de enduro si cauciucurile daca vrei sa faci enduro. Recomandarea mea este MITAS E-09 fata +spate. Oricum toceste-le pe astea si atunci poti sa spui ca te-ai imprietenit cu DIAVOLUL TAZMANIAN. Te felicit pentru alegerea facuta. Ti-ai cumparat motocicleta ptr barbati ashpri. Editat Martie 27, 2006 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Alegerea perfecta pentru conditiile din Romania!S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 s-o calaresti bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Diavol tazmanian frate! Multumesc, multumesc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Nu exista oglinda de dreapta si oglinda de stinga. Pune-l pe ala care a facut pregatirea motocicletei sa invirta oglinda (cercul) in jurul axei ei si GATA. Ai oglinda de dreapta sau de stinga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Alex_ Postat Martie 27, 2006 Autor Share Postat Martie 27, 2006 Sa o stapanesti sanatos. Nu exista oglinda de dreapta si oglinda de stinga. Multumesc - am rezolvat si faza cu oglinda pana la urma (chiar inainte sa citesc postul tau ) Fa-i rodajul ca la carte, ptr ca abia apoi va fi redy to race. Este musai sa-i schimbi aripa fata cu una de enduro si cauciucurile daca vrei sa faci enduro. Recomandarea mea este MITAS E-09 fata +spate. Oricum toceste-le pe astea si atunci poti sa spui ca te-ai imprietenit cu DIAVOLUL TAZMANIAN. Asa ma gandeam si eu... ca pana una-alta nu e bine nici pt. moto nici pt. mine sa ma dau la ea prea tare. Iar de facut enduro mai suparat, ideea e acolo, germineaza - it's only a matter of time now Dar ca tot veni vorba de cauciucuri, merita sa ai doua randuri de roti (unu' cu gume de strada, altul enduro)? Ca ma gandeam si la varianta asta... Te felicit pentru alegerea facuta. Ti-ai cumparat motocicleta ptr barbati ashpri. Hehe... pt. mine cred ca o sa fie okay insa sper sa nu patesc asa ceva de la prietena mea din postura de pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 @shakal: Un citro, cico sau mai bine o bericioaica dau daca ne intalnim, ca doar tb. udat lucrul nou... daca-l stii pe cstelia, el ma stie pe mine, prin tranzitivitate etc. il stiu pe cstelia...nu pot sa scap nici la lucru de el... na lasa, ca joi sunt liber si daca nu ploua ce vedem in complex... Shaq @cstelia: DR BIG-ul era a lu' Alessio.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Alex_ Postat Martie 29, 2006 Autor Share Postat Martie 29, 2006 Nu exista oglinda de dreapta si oglinda de stinga. Pune-l pe ala care a facut pregatirea motocicletei sa invirta oglinda (cercul) in jurul axei ei si GATA. Ai oglinda de dreapta sau de stinga. Transmite-i felicitari din partea mea mecanicului. Update: Oglinda strikes back! Mai exact, ieri am reusit sa-mi ridic nr. temporar (de fapt doua, si de alea de prost gust, de masina) - prin urmare am trecut si am luat si motoru' de la magazin, ramanand sa rezolv eu singur treaba cu oglinda dreapta... Na, bag ceva benzina si o iau usor spre Lipova (drum mai putin circulat, aflat in apropiere de zona in care stau in Timisoara) ca s-o iau cu "the beginning of a beautiful friendship"... Usor, schimbat viteze, turat 2500-3000 pana pe la 4000-4500 in fiecare viteza, frana de motor etc. Merge okay - destul de asemanator cu fosta Aprilica (cel putin in cond. trasului cu "f. mult bun simt" de acceleratie si nedepasind 4500 de ture), vibreaza ceva mai tare, scaritele sunt mai sus, frana de picior nu tocmai unde ma asteptam sa fie , schimbatoru' de viteze e putin altfel (din a 2-a in 1-a pare mai greu de bagat decat la cealalta, dar la plecare din pct. mort intra f. usor intr-a 1-a - nici nu simti, noroc cu indicatorul de neutral de pe bord). Anyway, toate bune si frumoase, fac eu vreo 10-15 km, ocupat cu schimbat viteze, jaloane imaginare si alte treburi cand dau sa ma uit in unica oglinda (stanga, pt. cititorii neatenti) - (am un tic asa, la 10-15 sec. bag o geana in oglinzi sa vad ce se mai intampla in spate) si - stupize, stupize - ia oglinda de unde nu-i La o a doua privire - era acolo de fapt, insa "flendura" in bataia vantului, ca steagul national la 1 Decembrie... Ce sa zic, all the credits for this go to mecanicii sus-pomeniti (se stiu ei). A ramas acum sa merg la cstelia la garaj sa-mi puna el ambele oglinzi ca lumea (se pare ca-s necesare doua chei de 14 - eu n-avea decat una) si sa-mi monteze si nr. ala temporar. Ata ete. Bafta tuturor. Alex PS: Stie cineva - se da cu ceva pe suruburile alea de la oglinzi inainte de strangere (Loctite de nu-stiu-care) ca sa nu mai faca figuri de la vibratii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 PS: Stie cineva - se da cu ceva pe suruburile alea de la oglinzi inainte de strangere (Loctite de nu-stiu-care) ca sa nu mai faca figuri de la vibratii? e loctite special pentru fixat suruburi. Cere la orice magazin de piese auto. Au si Bison un produs asemanator (daca nu gaesti loctite). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Nu folosi Loctite in asemenea locuri! Pentru a evita desurubarea, este nevoie de "contrapiulita de 14". Salut, Zsolt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate