Thomas Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Bravo Stefan. Chiar asteptam anuntul Ne vedem acolo, ca de fiecare data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 kess-ule...stiu nene ca de mult se intreaba de breaza! VA ASTEPT Stefane, fara beutura , daa?! E altitudine , nene, face mult rau! Voi fi acolo, pt ca merita! na, pohtim slogan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Decind se astepta aceasta data .Imping motoreta pina acolo si tot vin negresit. Felicitari celor ce sau implicat in actiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Abia astept!....si judecand dupa numarul de posturi aparute astazi sunt departe de a fi singurul nerabdator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Super, sper sa ajung si eu, din pacate daca vin o sa stau pana pe 15 dimineata ca pe la pranz tre' sa fiu la mare sa ma vad cu niste prieteni pe care nu-i pot amana... Doamne ajuta ca din ce am auzit, neaparat vreau sa gust o sarma Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 prezent si eu anul trecut cred k am fost singurul care am venit cu un amarat de scuter chinezesc de la o distanta mai mare de 30 km.Am venit din targoviste pana la breaza.Nu ratez nici anul asta asfalt uscat Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 voi fi prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) O intalnire la care nu am ajuns niciodata din pacate.Anul asta pica nasol pentru mine -dupa concediu.PROMIT CA FAC TOT CE IMI STA IN PUTINTA SA AJUNG.M-am scarbit de intalnirile cu iz comercial.Asta nu este una din ele si am auzit numai vorbe bune.Sa ne vedem cu bine.Un numar de telefon pentru informatii suplimentare si alte cele? Editat Iulie 22, 2009 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
namaste Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) Se poate si cu cortul? Din ce vad in pozele de la celelalte intruniri, se poate Dar vreau eu sa fiu sigur:P Sanatate.. Andrei.. Editat Iulie 22, 2009 de namaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Se poate si cu cortul? Din ce vad in pozele de la celelalte intruniri, se poate Dar vreau eu sa fiu sigur:P Sanatate.. Andrei.. Numai cu rulota PS:Stefane ,zic prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Unde-s sarmale si pastrama de oaie, sunt si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 ce bine e sa fii din campina. Anul trecut n-am putut sa stau decat vineri, a doua zi aveam o nunta undeva in moldova, dar anul asta stau mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 (editat) Felicitari organizatorilor pentru eveniment ! ... si asa avem putine in tara dar aceste evenimente sunt ca vinul... " Cu cat sunt mai vechi... Cu atat sunt mai bune... " ! Organizarea devine din ce in ce mai buna ... conditiile pentru participantii sunt de la eveniment la eveniment mai bune chiar daca apar reguli care pana la urma sunt facute tot pentru buna desfasurare a evenimantului... Ospitalitatea organizatorilor incepe sa se simta si asta este un mare lucru tinand cont ca : " Traim in romania... si asta ne ocupa tot timpul " ... Cum zic cei de la " Heineken " Meet You There... Editat Iulie 25, 2009 de Mihai_GSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 abia astept sa vin....nea' Mircea! vi si tu? inca mai astept berea aia hai ca dau eu gulashul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Stefane, din ce constat faci singurul eveniment moto unde ma duc cu placere. Si anul asta voi face tot ce imi sta in puteri sa ajung la voi, fie si pieton sau pasager. Felicitari pentru consecventa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Anul asta poate am si eu cu cine sa beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Sa ne aducem aminte din anii anteriori... Just a little bit of... : BREAZA BIKER`S FEST HISTORY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelzeus Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Sper ca o sa ajung si eu anu asta la Breaza.Am auzit numai lucruri ok despre aceasta intrunire > Hai sa auzim de bine si sa dam noroc cu un butoi de bere la Breaza Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) Brotoiule sa nu ascunzi tuica baaa ca viu si ala esti! CE MA?!? Cum e alea? Tuica ca de obicei se gaseste la intrare... si nu am ascuns-o am baut-o Editat Iulie 29, 2009 de brocko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexparasutistu Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 se da cu prezent si sper sa nimeresc cortul tot respectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Anul asta poate am si eu cu cine sa beau frate trebuie sa ai cu ce ca , cu cine se gaseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Anul asta poate am si eu cu cine sa beau Mai ai vin de anu' trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 29, 2009 Autor Share Postat Iulie 29, 2009 roackare...tu de ce intrebi...ca oricum nu esti prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Poate imi da, sa imi iau la pachet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 30, 2009 Autor Share Postat Iulie 30, 2009 esti un roackar cocalar daca nu te prezinti! si...in semn de protest...o sa afisez la intrare un poster cu mufa ta pe care o sa scriu mare: "Roackar Dezertor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate