orestte Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2010 are you for real? vezi ca ai scris gresit...si te mai miri ca "sar" colegii pe tine cand scrii ceva acu revenind eu nu inteleg cu ce va deranjeaza donsoara cria? s-a prezentat puteti sa-i urati asflat uscat....pentru alte prostii este PM si site-uri de dating Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 nu se mai ia nimeni in 2010... sa ne vedem "dezbracati" pe strazi. asa cum o voi face eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 nu se mai ia nimeni in 2010... sa ne vedem "dezbracati" pe strazi. asa cum o voi face eu. te dai streetfighter ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 are you for real? Oau, incearca si omu' sa intre in vorba cu voi, da' vad ca nu prea va plac fetele. Faza e ca am mers pe R6 si m-am indragostit de ea. Si exact de asta imi si iau Si in rest, sunt fata. Garantez eu ) (sau vrei poza, sau altceva pt confirmare???) Mesaj completat Crina, esti buna? daca da? da-mi add pe mssenger sa ne 'cunoastem'. ) Lumea zice ce's nebuna. deci nu are rost sa-ti dau add atata timp cat tu vrei una buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Buna! Dupa cum spuneam si intr-un post anterior...daca esti asa cum spui...nu pot decat sa ma bucur ca a mai aparut o motociclista in Iasi, sper ca vom face cunostinta la primavara, cand probabil ne vom intalni prin oras. Bine ai venit printre motorizati si mare MARE grija cum te descurci cu bestiuta aia de R6! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Mesaj completat Buna!Dupa cum spuneam si intr-un post anterior...daca esti asa cum spui...nu pot decat sa ma bucur ca a mai aparut o motociclista in Iasi, sper ca vom face cunostinta la primavara, cand probabil ne vom intalni prin oras. Bine ai venit printre motorizati si mare MARE grija cum te descurci cu bestiuta aia de R6! Oaaau, in sfarsit, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Crina_y, daca nu esti troll, bine ai venit! Ar fi bine sa asculti pe altii mai experimentati in legatura cu R6-le, dar in fond, e viata ta si ... sfatul bunicii, stii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Crina_y, daca nu esti troll, bine ai venit! Ar fi bine sa asculti pe altii mai experimentati in legatura cu R6-le, dar in fond, e viata ta si ... sfatul bunicii, stii tu In leg cu sfaturile, daca le-as fi primit in urma cu vreo 2 luni, chiar as fi tinut cont de ele. Insa acum e prea tarziu :-S.... Si da, voi avea grija, cel putin voi incerca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 In leg cu sfaturile, daca le-as fi primit in urma cu vreo 2 luni, chiar as fi tinut cont de ele. Insa acum e prea tarziu :-S.... Si da, voi avea grija, cel putin voi incerca. Atunci sa-ti traiasca R6-le si sa te lase sa traiesti! Sa vii la fundatie cu el sa-l uzi cu ceai sau cafea Mergi cu grija, nu tot ce zboara se mananca, dar in general ce pica merge la spital. Echipament ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Atunci sa-ti traiasca R6-le si sa te lase sa traiesti! Sa vii la fundatie cu el sa-l uzi cu ceai sau cafea Mergi cu grija, nu tot ce zboara se mananca, dar in general ce pica merge la spital. Echipament ai? Ma lasa sa traiesc ) Cel putin pana acum m-a lasat.... Si merg cu grija... Uneori :-" Am tot in afara pantalonilor Ca nu gasesc :-S App, daca are cineva idee de unde pot lua (si na, ceva mai accesibili), sa-mi zica si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Ma lasa sa traiesc ) Cel putin pana acum m-a lasat.... Si merg cu grija... Uneori :-" Am tot in afara pantalonilor Ca nu gasesc :-S App, daca are cineva idee de unde pot lua (si na, ceva mai accesibili), sa-mi zica si mie. Ci-i ala troll ? Bine te-ai alaturat crina_igrec, asfalt uscat si ai grija cu cine te inhaiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 cat de homosexuala e discutia asta'vai ai grija cu r6-le' 'vai ,ti-ai luat r6' 'vai r6, si esti fata? incepatoare'? jenant:) crina, ai țâțe miÂşto? la fel ti-au spus si tie baietii, inclusiv eu Tu chiar daca ai țâțe miÂşto tot nu m-as uita Mesaj completat Am tot in afara pantalonilor pai daca nu ai pantaloni, lasa loc imaginatiei. Imaginatiei noastre, adica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 bine ai intrat pintre noi Crina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Mesaj completat bine ai intrat pintre noi Crina Merci... Mesaj completat Ci-i ala troll ? Bine te-ai alaturat crina_igrec, asfalt uscat si ai grija cu cine te inhaiti y=yamaha..... na, lipsa de inspiratie ) Merci (iar troll nu stiu ce e) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Crina zi-ne cu sanii cum e treaba pana la urma tank slappers sau nu? Editat Ianuarie 6, 2010 de insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Crina zi-ne cu sanii cum e treaba pana la urma tank slappers sau nu? Nivelul inteligentei tale ma depaseste ) Sincer. Stii ceva, nu-i treaba ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 esti o dura, imi place, ma domini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 esti o dura, imi place, ma domini. Ete na, ce ma bucur ca iti plac ; Haaai ma, te rog, daca ai ceva cu adevarat inteligent/interesant de zis, zi. Daca nu, te rog sa te abtii! Scuze pt toti cei care au trebuit sa citeasca toate fazele (cu toate ca presupun ca v-ati amuzat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Oau, incearca si omu' sa intre in vorba cu voi, da' vad ca nu prea va plac fetele. Faza e ca am mers pe R6 si m-am indragostit de ea. Si exact de asta imi si iau Si in rest, sunt fata. Garantez eu ) (sau vrei poza, sau altceva pt confirmare???) web se poate?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 web se poate?! Ha! Nu :D) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 baga o poza,in special daca ai bust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 vad ca incepe sa se incalzeasca... cine sa anunta printre fruntasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 m-as arunca,dar lucrez in weekend. Duminica am inteles ca vor fi 12 grade cam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Ha! Nu :D) e clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 e clar Ce e asa de clar??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate