Un_vizitator Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Ce e asa de clar??? parere initiala ... poza luata de pe net, blurata, facatura, etc. ... dupa putin sarci ... poza blurata, ori esti gagiul tipei, ori esti tipa caz in care ... ori nu arati prea bine, ori ai impresia ca nu arati prea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 parere initiala ... poza luata de pe net, blurata, facatura, etc. ... dupa putin sarci ... poza blurata, ori esti gagiul tipei, ori esti tipa caz in care ... ori nu arati prea bine, ori ai impresia ca nu arati prea bine Mamaaa... tre sa-mi fac poze profesioniste sau ce naiba???? Pe bune acuma! Eu am intrat pe forumu' asta ca sa vb despre motociclete, motociclism. Nu sa ma comenteze niste...........................!!! Nu cred ca conteaza cum arat, ci faptul ca am o pasiune, pt care sunt aici! Si pasiunea asta nu e legata de poze sau felul cum arat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 WTF e vreo poza pe undeva si eu n-o vad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 baga o poza,in special daca ai bust. Stii ce nu inteleg eu? De unde ai tu atata interes fata de mine, atata timp cat esti gay?????? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Mamaaa... tre sa-mi fac poze profesioniste sau ce naiba???? Pe bune acuma! Eu am intrat pe forumu' asta ca sa vb despre motociclete, motociclism. Nu sa ma comenteze niste...........................!!! Nu cred ca conteaza cum arat, ci faptul ca am o pasiune, pt care sunt aici! Si pasiunea asta nu e legata de poze sau felul cum arat!!! cand esti femeie obisnuieste-te sa se faca abstractie de multi factori (mai putin de aia ce tin de faptul ca esti femeie). grow the f. up:) Mesaj completat Stii ce nu inteleg eu? De unde ai tu atata interes fata de mine, atata timp cat esti gay?????? ) sunt bi am skill la ambele tabere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Mamaaa... tre sa-mi fac poze profesioniste sau ce naiba???? Pe bune acuma! Eu am intrat pe forumu' asta ca sa vb despre motociclete, motociclism. Nu sa ma comenteze niste...........................!!! Nu cred ca conteaza cum arat, ci faptul ca am o pasiune, pt care sunt aici! Si pasiunea asta nu e legata de poze sau felul cum arat!!! nu profesioniste, clare e de-ajuns. Daca intrai pe forum sa vb despre motociclete, motociclism atunci probabil ai fi fost prezenta ori pe topicurile speciale dedicate curiozitatii tale, ori la categoria gagici motocicliste, iar fiind pe un forum cu o pasiune preponderent masculina devii o atractie la aproape fiecare mesaj postat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orbit Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Crina bine ai venit printre noi si nu o sa iti zic sa ai grija ca ti-ai luat o bestie ci o sa iti zic sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baazalung Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Stii ce nu inteleg eu? De unde ai tu atata interes fata de mine, atata timp cat esti gay?????? ) Ai o cafea/ceai/ciocolata de la Sofany din partea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Ai o cafea/ceai/ciocolata de la Sofany din partea mea. Ai si un 'baton' de ciocolata de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 nu profesioniste, clare e de-ajuns. Daca intrai pe forum sa vb despre motociclete, motociclism atunci probabil ai fi fost prezenta ori pe topicurile speciale dedicate curiozitatii tale, ori la categoria gagici motocicliste, iar fiind pe un forum cu o pasiune preponderent masculina devii o atractie la aproape fiecare mesaj postat Ihmm. Uite care-i faza (valabil pt toti cei ce se baga aiurea in seama): Aici cica tre sa se prezinte persoane din Iasi care s-au inscris pe forum! Asta am facut si eu. Asa ca mai lasati-ma in pace! Merci anticipat Mesaj completat Ai o cafea/ceai/ciocolata de la Sofany din partea mea. Merge cafeaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 cryna cand ma day sy pe myne o tu-ra cu R6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 cryna cand ma day sy pe myne o tu-ra cu R6? In cel mai frumos vis de-al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 In cel mai frumos vis de-al tau Nu, in visul meu ma plimbi cu 1198R sau ceva de genu, nu cu R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Nu, in visul meu ma plimbi cu 1198R sau ceva de genu, nu cu R6 Viseaza in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 esti o tipa foarte amuzanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 esti o tipa foarte amuzanta Mdaaaa... Cam asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) JEEEEEZ! sa le dea cineva kitul de instalare al messengerului poate se termina asa , sau nu....ca nu vede lumea cine e mai tare in c..e, o daaaa ) anywhay, POPCORN? Editat Ianuarie 7, 2010 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Mdaaaa... Cam asa e cu țâțele cum rămâne? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crina_y Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 JEEEEEZ! sa le dea cineva kitul de instalare al messengerului poate se termina asa , sau nu....ca nu vede lumea cine e mai tare in c..e, o daaaa )anywhay, POPCORN? Nu as vorbi pe mess cu Insider nici sa fie ultimu' om de pe Pamant. Si sorry, s-a terminat distractia, ca de acuma e penibila situatia Asa ca nu mai dati aiurea bani pe popcorn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Nu as vorbi pe mess cu Insider nici sa fie ultimu' om de pe Pamant. Si sorry, s-a terminat distractia, ca de acuma e penibila situatia Asa ca nu mai dati aiurea bani pe popcorn ce se umfla gasca in pene tu chiar nu ti dai seama cand esti luata de proasta,nu?: las ca trece, vine R6 acusi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methilated_spirit Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Bine ai venit printre cei pe 2roti crina si sa stai cat mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 ce se umfla gasca in pene tu chiar nu ti dai seama cand esti luata de proasta,nu?: Stiu de ce esti in stare .Totusi nu ma pot abtine si risc. MOJIC . Am vrut sa spun altfel dar nu l-am gasit in M.D.E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 ce se umfla gasca in pene tu chiar nu ti dai seama cand esti luata de proasta,nu?: las ca trece, vine R6 acusi:) Iti place tie sa iei lumea de prost ??? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Imi cer scuze pentru disconfortul forumistic pe care vi l-am cauzat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Imi cer scuze pentru disconfortul forumistic pe care vi l-am cauzat ei hai, lasa-ne sa ghicim: au dat drumul la DCC si ti-ai tras citiva giga de femei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate