mateih Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Mi s-a intimplat si mie, aseara dupa viraj in intersectie a intrat unul in mine care se cam grabea. Motorul cu furca fatza rupta, carena dreapta sparta si eu cu mana dreapta rupta si urmeaza sa ma opereze sa-mi pun suruburi....au venit citiva baietzi care erau la bikers si motorul a fost dus acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Sa inteleg ca te-au scos vinovat?insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat August 5, 2009 Autor Share Postat August 5, 2009 Sa inteleg ca te-au scos vinovat?insanatosire grabnica. inca nu, urmeaza cercetarile si vedem ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Mai Matei ....ce ghinion ai si tu. Sanatate.... Erai cu TDM-ul? Nu te dai tu bine prin nemtia....ai venit sa te tavaleasca astia pe aici? imi pare rau sa aud asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat August 5, 2009 Autor Share Postat August 5, 2009 Mai Matei ....ce ghinion ai si tu. Sanatate....Erai cu TDM-ul? Nu te dai tu bine prin nemtia....ai venit sa te tavaleasca astia pe aici? imi pare rau sa aud asta Ei asta este, eram cu TDM si care il adusesem sa-l las aici ca sa am cu ce ma da cand mai vin din cand in cand....sosisem luni dimineata...si ieri mi-am pus-o...in fine, partea mai neplacuta este cu mana...fierul se repara. Culmea este ca are doar furca rupta si ceva plastic, desi am fost busit lateral fatza si cu ceva viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Banii si amiabilitatea pot sa mai dreaga cumva busuiocul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 (editat) Matei, îmi pare extrem de rău să aud că ai pățit-o! Chiar mă gîndeam zilele astea la tine, mai ales că plec la 2 Mai săptămîna viitoare Âşi mă gîndeam că e posibil să fii p-acolo. Îți doresc să te refaci sută la sută. Dacă crezi că te pot ajuta cu ceva, dă-mi un mesaj privat. Eu sînt kinetoterapeut de meserie Âşi dacă ai nevoie de ajutor după operație vedem cum putem să ne întîlnim. Toate bune! Editat August 5, 2009 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat August 5, 2009 Autor Share Postat August 5, 2009 Matei, îmi pare extrem de rău să aud că ai pățit-o! Chiar mă gîndeam zilele astea la tine, mai ales că plec la 2 Mai săptămîna viitoare Âşi mă gîndeam că e posibil să fii p-acolo. Îți doresc să te refaci sută la sută. Dcaă crezi că te pot ajuta cu ceva, dă-mi un mesaj privat. Eu sînt kinetoterapeut de meserie Âşi dacă ai nevoie de ajutor după operație vedem cum putem să ne întîlnim.Toate bune! tocmai maine vroiam sa vin la 2 Mai si eram sigur ca te gasesc...mersi, iti dau de stie dupa operatie ce va fi cu mine....si lasa ca ne vedem oricum..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 tocmai maine vroiam sa vin la 2 Mai si eram sigur ca te gasesc...mersi, iti dau de stie dupa operatie ce va fi cu mine....si lasa ca ne vedem oricum..... OK, văd că eÂşti bine cu moralul. Asta e cel mai important! Noi ne întoarcem de la 2 Mai cel mai probabil pe 17, apoi sînt în BucureÂşti. Dacă vrei să mă suni, numărul meu este 0723.301.497. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat August 5, 2009 Autor Share Postat August 5, 2009 OK, văd că eÂşti bine cu moralul. Asta e cel mai important! Noi ne întoarcem de la 2 Mai cel mai probabil pe 17, apoi sînt în BucureÂşti. Dacă vrei să mă suni, numărul meu este 0723.301.497. Toate bune! mersi, te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 nu erai in biker's aseara.........? iti admiram motorul.......... oricum insanatosire grabnica!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat August 5, 2009 Autor Share Postat August 5, 2009 nu erai in biker's aseara.........? iti admiram motorul..........oricum insanatosire grabnica!!!!!!!! ba da, poate tocmai ca a fost prea admirat...glumesc...mersi oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Multa sanatate si recuperare cat mai usoara.Nu imi vine sa cred,am vb ieri si era totul ok,asa "noroc" nu ma gandeam sa ai.Ma gandesc ca la bv o sa ajungi la urmatorul concediu,acum nu cred ca mai sunt sanse.O operatie reusita iti doresc ,cu cat mai putine sechele(daca se poate nici una) si sper sa ne auzim la un tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat August 5, 2009 Autor Share Postat August 5, 2009 Multa sanatate si recuperare cat mai usoara.Nu imi vine sa cred,am vb ieri si era totul ok,asa "noroc" nu ma gandeam sa ai.Ma gandesc ca la bv o sa ajungi la urmatorul concediu,acum nu cred ca mai sunt sanse.O operatie reusita iti doresc ,cu cat mai putine sechele(daca se poate nici una) si sper sa ne auzim la un tel. sigr ca ne auzim si mie imi pare rau ca nu va mai vad...dar lasa ca apar eu.... Mesaj completat Multa sanatate si recuperare cat mai usoara.Nu imi vine sa cred,am vb ieri si era totul ok,asa "noroc" nu ma gandeam sa ai.Ma gandesc ca la bv o sa ajungi la urmatorul concediu,acum nu cred ca mai sunt sanse.O operatie reusita iti doresc ,cu cat mai putine sechele(daca se poate nici una) si sper sa ne auzim la un tel. am iesit cu 6 suruburi si placa, asa ca am piese de schimb....cam doare sincer. Acum sa vad si cu restul cum fac...ne auzim. Mesaj completat Multumesc celor care au ajutat sa fie urcat motorul pe remorca...din pacate nu-i cunosc, dar poate o sa dau de ei... Asfalt usact si fara dobitoci la volan Mesaj completat lovita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 sanatate maxima tdm-istule. sper sa iti repari TDm-ul cat mai repede si sa te vedem din nou in sha. Bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 imi pare rau ca anul acesta ai simtit pe pielea ta cum e (puteai sa fi scapat mai usor, fizic). poate asa vei capata intelepciunea pe care varsta nu ti-o adusese... hm, ai fost norocos ca nu a trebuit sa ti-o urci singur pe platforma multa sanatate, robocap ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 sanatate maxima tdm-istule. sper sa iti repari TDm-ul cat mai repede si sa te vedem din nou in sha. Bafta multa! La anu din nou pe drumurile patriei cu eroica TDM refacuta si vesela. Cu mana merge binisor...mersi...inainte sa plec mai vin la Bikers pe Matei Voievod la o bere....poate ne vedem.... Mesaj completat imi pare rau ca anul acesta ai simtit pe pielea ta cum e (puteai sa fi scapat mai usor, fizic). poate asa vei capata intelepciunea pe care varsta nu ti-o adusese... hm, ai fost norocos ca nu a trebuit sa ti-o urci singur pe platforma multa sanatate, robocap ! bagat la cap..dar sant omul bionic acum!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate