blackcelnegru Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Â Â Â Poze de la intrunire... Pacat ca ploaia le-a cam stricat munca baietilor si fetelor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 frumoasa intrunire, pacat cu ploaia asta care m-a enervat s-a tinut scai de mine si la predeal si la breaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat August 15, 2009 Autor Share Postat August 15, 2009 nu imi merge netu asta.... Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 cateva poze: http://picasaweb.google.com/raven30hell/In...feat=directlink revin si cu filmulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 poze si de la mine http://picasaweb.google.ro/dracushorul/150...CJX1pomH8qn-JA# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rallyrider Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Cine a pierdut chei moto sa sune la 0765738931 Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 unu din cei care si-au pierdut cheile si GEACA..... este Noro.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SMt Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Ce frumos...mi-au placut artificiile ...cred k si atmosfera si oamenii si motoarele mai ales...e asta e...ma bucur pt cei care au fost prezenti...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Un film foarte frumos facut gasiti aici http://www.motorul.ro/breaza-bikers-party-2009/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 foarte fain.apar peste tot in poze.cred ca am beut peste tot si cu toata lumea.cine a primit lapte de la stana la ora trei dimineata sa dea o bere in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Cine a pierdut chei moto sa sune la 0765738931 Bogdan. Sunt ale mele, se pare pana la urma, nu-i graba sa le recuperez ca oricum motoreta intra in reparatii si ma dau cu BMW-ul perioada asta, omu primeste oricum o cinste de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 frumoasa intrunire, pacat cu ploaia asta care m-a enervat s-a tinut scai de mine si la predeal si la breaza tipul cu R1, rosu, cu chelie si burta... /index.php?...t&id=515603 l-am vazut cand s-a tavalit, a patit ceva? in poza asta pare cam trist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat August 17, 2009 Autor Share Postat August 17, 2009 tipul cu R1, rosu, cu chelie si burta... /index.php?...t&id=515603l-am vazut cand s-a tavalit, a patit ceva? in poza asta pare cam trist... Nu are nimic, in afara de orgoliul ranit... Oricum, la cat tine el la mototreta orice zgarietura, cat de mica, provoaca o tragedie. Omul chiar are grija de bunul lui si cand zic asta, ma refer ca se duce spre extrem... Bravo lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioidrace Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 astea-s toate pozele ?!?! ..mai postati ca toti erati cu aparatu in mana alta chestie, intrarea libera fu foarte fain la fel si primirea cu tuica , ...dar erau prea multe scutere si masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Careva si de la mine http://picasaweb.google.ro/pozaru09/20090815BREAZA# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 foarte fain.apar peste tot in poze.cred ca am beut peste tot si cu toata lumea.cine a primit lapte de la stana la ora trei dimineata sa dea o bere in bucuresti hehe, ce mica e lumea m-am suit si eu pe motorul tau, cauciucul pe fata e cam mucificat, e dat rau la curse, schimba-l ! chiar am stat impreuna la masa si prietena mea s-a jucat cu cainele vostru; m-ai si invitat la o cafea daca iti amintesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 guy.til. gata.te-am reperat. chiar ca-i mica lumea. dap.tre sa fac ceva cu cauciucurile dar abia in vreo saptamana sau doua ca m-au prins "intalnirile" astea.nu cred ca mai dorm pe acasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Super petrecere! Super distractie! A 4-a editie, a 4-a oara cand sunt prezenta la Breaza la intalnire. Nici macar ploaia nu a reusit sa-mi strice buna dispozitie pe deal la Talea anul asta! Felicitari Stefan, felicitari si celorlalti organizatori! Keep doing it every year! Adaug si cateva poze din campus si de la parada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 DA comunistele unde sunt?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 jos palaria celor care au organizat intrunirea.ff frumos. bautura buna ,mancare buna,muzica la fel cu ploaia nu prea mi a placut da asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 (editat) uite si una din comuniste!! cea mai faina..bineinteles. apoi gajicile... nevasta-mea care murea de cald, blonda mecanica (fara ea nu reparam iju), managera care a dormit langa ij, marian incercand sa satisfaca nevoile comunistei, plecarea,marii mesteri dibaci...si bineinteles x-elevenu!!! iar in cele din urma...o imagine de ansamblu!!! numai bene ps: M-asteapta drumul meu si calul din..Breaza! Editat August 17, 2009 de mbm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poro Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 beton acolo naspa ploaia da ne aducem aminte mai repede apropo in zona bz ave o gramada de locuri pt intruniri ciolanu monteoru ratesti cei de la fridom stiu de ratesti ca am facut o gramada da intruniri acolo ce ziceti?ar fi frumo si fara prea multe finante ramane de comentat poate cine stie Mesaj completat A fost beton acolo un pic ploaia da nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 farte tare a iesit....preturi ..k,mancare buna..bautura la fel...muzica buna...asa ca sa ne chemati si la anu' RESPect organizatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate