BikerXX Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 salut in septembrie fug pana la mare,la noi pe litoral nu suport aglomeratia,asa ca nu vreau sa aud de costinesti sau mamaia ce statiune linistita mi ati recomanda? vreau o plaja frumoasa si liniste,ca de aia e concediu mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 (editat) la Corbu e pace si liniste sau, in functie de perioada, poate ai chef de cateva zile la Balcic Editat August 20, 2009 de Voltaire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Cativa baieti din Iasi au plecat la Vadu./index.php?showtopic=406669 Poti incerca si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Mangalia iarasi e linistita. Ai ocazia sa stai noaptea-n port si sa poti sa te gandesti in liniste la ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Eu mai pot recomanda si 2 Mai. E un camping super misto acolo, stai cu cortul intre copaci. E dotat cu tot ce vrei, inclusiv tv, frigidere, bucatarie si prize sa-ti incarci mobilul. Si mergi in slip la plaja, ca e cam la 100 de metri de camping. Liniste cat cuprinde, nu exista discoteci prostii. Plaja nu m-a incantat prea tare, ca e cam abrupta intrarea si nu mai atingi cu picioarele la mica distanta de mal. Dar macar nisip e destul pt toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Si 2 Mai este destul de linistita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Techirghiol . E linistit iar baile in apa lacului te vor reface dupa cele din apa marii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Mangalia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 mersi,dar mi am luat deja bilet la olimp era destul de urgent si n am vazut raspunsurile voastre sper sa fie ok,in septembrie ma duc,4 milioane cazarea pt 2 persoane 6 nopti o sa va zic cum a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 era destul de urgent si n am vazut raspunsurile voastre Daca era atat de urgent ce dracu ai mai intrebat? Sa-i pui pe unii sa faca exercitii fizice digitale? mersi,dar mi am luat deja bilet la olimp[..] o sa va zic cum a fost Stim deja, horror. Cred ca si-un cioban obisnuit cu stana ar injura conditiile de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 cum adica de ce am intrebat daca era urgent? tu esti cousher la cap?sau n aveam voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Pai cand ai de luat o decizie rapida, iti folosesti creierul propriu. Daca nu te duce, dai cu zarul. Nu vad rostul de a intreba daca oricum nu vei citi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 treaba e asa:am avut la dispozitie cateva ore sa ma hotarasc,timp in care puteam primi ceva ponturi,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Am fost si eu anul asta la Olimp si am fost foarte multumit. Statiunea e curata, hotelurile sunt ingrijite, este liniste, plaja acceptabila, aproape de Neptun. Chiar mi-a placut la Olimp, am de reprosat doar portiile de la masa, relativ mici dar in rest a fost nemaipomenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 (editat) Eu mai pot recomanda si 2 Mai. E un camping super misto acolo, stai cu cortul intre copaci. E dotat cu tot ce vrei, inclusiv tv, frigidere, bucatarie si prize sa-ti incarci mobilul. Si mergi in slip la plaja, ca e cam la 100 de metri de camping. Liniste cat cuprinde, nu exista discoteci prostii. Plaja nu m-a incantat prea tare, ca e cam abrupta intrarea si nu mai atingi cu picioarele la mica distanta de mal. Dar macar nisip e destul pt toata lumea. Un numar de contact ceva de acolo sau niste preturi macar ??? Editat August 22, 2009 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 (editat) Un numar de contact ceva de acolo sau niste preturi macar ??? N-am numar de contact. Stiu pretul doar pt mers cu moto la cort - 18 lei (15 lei off-season). Pt moto nu platesti nimic, daca sunt 2 persoane mi se pare ca platesti dublu (se plateste persoana, nu cortul), iar pt masina se mai plateste ceva, dar nu stiu cat. Nici macar in varf de sezon nu era full, tot mai puteai pune un cort. Acuma ca se apropie sfarsitul de sezon cred ca nu e nici o problema cu spatiul. Ca reper, imediat cum intri in 2 Mai pe stanga e un afis mare cu agentia imobiliara Hacienda (parca asa se scria... ). Poarta campingului e imediat dupa. Cu masina/motorul se intra prin spate, dar mai bine opriti prima oara in fata si vorbiti cu oamenii. Editat August 22, 2009 de FanFane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 20, 2009 Autor Share Postat Septembrie 20, 2009 m am intors de la mare am stat la hotel la olimp,dar fiind cu masina si avand doar 6 zile la dispozitie am umblat intr una:mamaia,constanta,costinesti,2 mai,venus,mangalia,vama veche etc cel mai mult timp l am petrecut la vama, plaja frumoasa si atmosfera de vacanta in rest pustusag peste tot (deh,sfarsit de sezon),nu aveai nici unde manca,o terasa ceva,nimic a,si la mangalia am stat multicel (stia ceva guy_til ) pentru aprovizionare si plimbat oricum,fain e in concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate