Bebiku Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Frate tu vrei sa iti trimita cineva un cdi prin posta? Si chiar daca statea aproape cine se risca sa il arzi tu in ziua de azi....Aveai bani dupaia de 2? Nu vrei sa iti dam si motoarele ca sa fim uniti.....dao pe nevastata sa o probam nitel daca esti unit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Frate tu vrei sa iti trimita cineva un cdi prin posta? Si chiar daca statea aproape cine se risca sa il arzi tu in ziua de azi....Aveai bani dupaia de 2? Nu vrei sa iti dam si motoarele ca sa fim uniti.....dao pe nevastata sa o probam nitel daca esti unit Nu cred ca m-am luat nici de mata si nici de sorta aia de la colt ... respect de jos am pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 salut,caut sa cumpar si eu o sea pasager ptr r6 2003 -2005 se potriveste cea de la modelul mai vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Vreau sa plec intr-o calatorie mai lunga si vreau sa scot un consum cat de cat bun,ce consum are r6-ele?Imi dati un sfat cu ce viteza/turatie etc sa merg,se poate scoate consum de 5-6? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Da ma, scoti dar nu schimbi vitezele cum faci acum in Bucuresti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 da ti-ai luat motor sa intrebi de consum? pana acuma nu ai fost la plimbare in exterior in mers touring sa vezi si tu un consum? da ca sa nu fac trolling aici iti spune eu din experienta mea, r6 2004, cam 6% mers lejer(maxim 130km si nu depasiri ca nebunu) evident singur pe moto si fara bagaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Vreau sa plec intr-o calatorie mai lunga si vreau sa scot un consum cat de cat bun,ce consum are r6-ele?Imi dati un sfat cu ce viteza/turatie etc sa merg,se poate scoate consum de 5-6? multumesc himura vorbeste in primul rand cu tng sa-ti regleze injectoarele,cred ca e conditia necesara si obligatorie sa scoti un consum bun cred ca asta e "baza",dupa aceea urmaresti si alte aspecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 imi cer scuze ca intervin, dar poate intereseaza pe cineva un akrapovic megaphone, poze aici: /index.php?/topic/691681-vand-akrapovic-megaphone/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Da trebuie sa le reglez,multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Ptr consum ... mai tine si de toba. La ce toba turbata ai tu ... pune db kilerul ... mergi cu maxim 6000 ture ... schimbi tot asa lent ...si ai consum bunicel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Sau te sui in masina diesel , aer conditionat, muzica. In 9 ore esti la Serres. R6 nu e de touring si economie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 (editat) Mersi Bqgdan,Jagi nu ma duc la Serres pe mobra trebuia sa plec undeva in tara si nu am masina ) la Serres pe platforma. Editat Martie 13, 2013 de Himura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojoc2005 Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Cumpar far yamaha r6 din 2000.Daca are ciineva sa ma anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Stai linistit ... toate farurile o sa apeleze la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Cumpar parbriz double bubble pentru modelul 2006-2007, de preferat fumuriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 (editat) Cumpar parbriz double bubble pentru modelul 2006-2007, de preferat fumuriu. am un PUIG negru daca te intereseaza, dar este crapat (l-am lipit) si ii lipsteste o ureche parca... ti-l trimit gratis daca vrei. (doar sa platesti transportul) se poate monta fara probleme pe motor, dar daca esti o perfectionista, nu o sa iti placa neaparat Editat Martie 21, 2013 de Roberte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Vand galerii + catalizator stock pt 2007 (cred ca se potrivesc si la 2006) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 am un PUIG negru daca te intereseaza, dar este crapat (l-am lipit) si ii lipsteste o ureche parca... ti-l trimit gratis daca vrei. (doar sa platesti transportul) se poate monta fara probleme pe motor, dar daca esti o perfectionista, nu o sa iti placa neaparat Mersi frumos, insa nu e vorba de lipitura ci de urechea lipsa, cred ca e o problema. Nu stiu cat de sigur ar fi la viteza mai mare... Poti face o poza la ureche sa vad daca se poate face ceva, nu e graba, cand ai timp. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Mersi frumos, insa nu e vorba de lipitura ci de urechea lipsa, cred ca e o problema. Nu stiu cat de sigur ar fi la viteza mai mare... Poti face o poza la ureche sa vad daca se poate face ceva, nu e graba, cand ai timp. Multumesc Ii fac poza luni, pana atunci sunt plecat din tara. P.s. Eu l-am folosit pe pista (adica viteza mare) si nu a fost nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Draguska Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Salutare,as avea o intrebare daca ma puteti ajuta as vrea sa schimb rulmentii de jug fata si am un yamaha r6 din 2001 as vrea sa stiu daca rulmentii sunt la fel cel de sus cu cel de jos,va multumesc anticipat si daca stiti seriile la rulmenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex269 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Salutare si eu detin o yamaha r6 din 2001 si am probleme la motor si ma intereseaza daca stie cineva ceva dezmembrari sa cumpar un alt motor sau un bloc motor.Daca stie cineva sa ma anunte si pe mine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giany Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 De unde imi pot cumpara gume in Bucuresti?As vrea Dunlop Q2,profilul este asemanator cu cel al d211 dar este multi tread. Astept pareri! Ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 dunlop sportmax q2 din AMERICA ! gasesti si aici varianta asemanatoare produsa pt europeni dunlop sportmax sportsmart ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Ii fac poza luni, pana atunci sunt plecat din tara. P.s. Eu l-am folosit pe pista (adica viteza mare) si nu a fost nici o problema Multumesc ! Astept poza. Ma intereseaza si o aripa roata fata daca are careva de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 (editat) Salutare,as avea o intrebare daca ma puteti ajuta as vrea sa schimb rulmentii de jug fata si am un yamaha r6 din 2001 as vrea sa stiu daca rulmentii sunt la fel cel de sus cu cel de jos,va multumesc anticipat si daca stiti seriile la rulmenti . Da furca jos cu tot cu juguri(operatie de 30de min).Ai 2 rulmenti conici,numai stiu ce cote au(parca cel de jos e mai mare,dar nu bag mana-n foc) Ii masori cu un subler(diametru int+ext,latime)si te duci la un magazin de rulmenti(ar fi de preferat sa pui ceva mai bun,SKF,Timken,etc).Sau daca nu sti sa masori rulmentii,ii dai jos si te duci cu iei in mana,atentie cum dai jos camasa exterioara! Nu ti-as recomanda OEM,mai bun e un SKF(si la pret,si la calitate). Spor si numai bine! Editat Martie 24, 2013 de lipton_gs5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate