Bebiku Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 01-02 are stop pe led daca nu ma insel....posibil sa fie 2000 cum spune el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Multumesc ! Sa traim ... Si daca e sa o copii ... unde copii piesa ? Eu ma gandeam sa fac la CNC ansamblul ptr un r6 03 05. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Yamaha r6 2000 pozele sunt mai vechi acum va avea multe imbunatatiri nu am avut nici o problema cu ea sunt foarte multumit de ea !!! Pot zice doar .... SALUTARE LA TOTI R6-ISTI !!!! asfalt uscat si multii km Si tu o tii in casa ? Hai sa o stapanesti sanatos cumetre ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Bogdane, te lauzi cu moto in Bucuresti ori ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Draguska Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Salutare,poate sa imi spuna si mie cineva cum as putea sa fac ambreajul sa prinda mai jos adica sa nu las asa mult maneta,momentan prinde foarte sus as vrea sa il fac sa prinda pe la mijloc,trebe sa strang sau sa destrang cablu ,mentionez ca am un yamaha r6 din 2001 multumes anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Slabeste cablul....in mod normal trebuie sa ai cursa libera 2-3 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Sa traim ... Si daca e sa o copii ... unde copii piesa ? Eu ma gandeam sa fac la CNC ansamblul ptr un r6 03 05. Inca nu stiu unde sa ma duc sa o copiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Strung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 A schimbat cineva presetupa la pompa de apa? Sunt interesat de dimensiunile care le are, pt ca al meu TDM nu are asa ceva prevazuta ca piesa de schimb, ci intreagul ansamblu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Bogdane, te lauzi cu moto in Bucuresti ori ba? Sa scap de sesiuni, licente .. si ne gasim la un cico da .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Inca nu stiu unde sa ma duc sa o copiez Tu ce piesa vrei sa copiezi ? Cea care se prinde pe jug ? Cea rotunda cu o urechiusa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Strung? ... eu ma gandeam sa o fac la o imprimanta 3D Tu ce piesa vrei sa copiezi ? Cea care se prinde pe jug ? Cea rotunda cu o urechiusa ? Nu, un distantier de deasupra piesei de care zici tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Se gasesc piese prelucrate in CAD gata pe net .. sau producatorul are schita cu dimensiuni ... Si la CNC o faci cu un cost de maxim 20 lei .... cu tot cu material. Daca ne referim la aceeasi piesa ... la acel distantier de pe surub te referi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 De nr. 6 am nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 ... eu ma gandeam sa o fac la o imprimanta 3D Nu, un distantier de deasupra piesei de care zici tu. Pune-o saiba ) gasesti in autovit la baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leu Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Va salut! Vreau sa va intreb pe toti daca ati avut vreunul probleme la motor si cat de multumiti sunteti de motocicleta. Si bineinteles, ce anume trebuie facut pentru a evita posibile probleme la motor. Am citit pe forum ca anumite R6-uri ar putea prezenta in timp defectiuni la motor. Va rog sa-mi trimiteti mesaj pe privat deoarece nu intru foarte des pe forum. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Va salut! Vreau sa va intreb pe toti daca ati avut vreunul probleme la motor si cat de multumiti sunteti de motocicleta. Si bineinteles, ce anume trebuie facut pentru a evita posibile probleme la motor. Am citit pe forum ca anumite R6-uri ar putea prezenta in timp defectiuni la motor. Va rog sa-mi trimiteti mesaj pe privat deoarece nu intru foarte des pe forum. Va multumesc! Sunt bune ... Cum e CBR ul predispus la batai la oala de ambreaj sau alte prostii ... asa e R6 la bobine inductie ... care le schimbi in 30 minute cu 4 milioane. Toate motoretele vin cu un fel de defect ... rapid reparabil .. si nu foarte grav .. dar piesa respectiva costa mai mult ... ca japoneza mama sau altele trebe sa traiasca si din vanzarea de piese. In rest ... ulei la timp si merge de rupe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 De nr. 6 am nevoie. La strung ... E un fel de saiba ... distantier. Strungul ... sau imprimanta 3d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Hyperpro RSC Gold cu suport "Gold" pt R6 2003-2005. Este aproape nou, a fost montat doar pt prezentare. 290 euro toata "mustaria" Pt cei care vin cu moto la mine asigur montaj gratuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Edgji, o sa iti ceara poze colegii de aici. Iti multumim pentru ajutor, sunt multi care isi cauta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 O sa pun maine seara daca mai este valabil, pt ca m-a sunat cineva acum 5'.....daca nu,.....o sa mai vina inca unul , dar argintiu la acelasi pret in conditii identice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Foarte frumos, PS a venit plicul, am uitat sa anunt. Iti multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Cu placere, sa-l folosesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Edji ... pune poza cu amortizorul si suportul si tot. Te-am mai intrebat de 2 ori in trecut .. dar aveai un Matrix sau Matris .... Poza reala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) "Gold"-ul s-a vandut, dupa amiaza astept inca unul, argintiu, la acelasi pret si in aceleasi conditii (stare)...pun poze imediat ce il primesc Editat Iunie 16, 2013 de Edgji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate