Himura Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 hannspree ce probleme iti face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 (editat) se vinde scarita dreapta r6 2003-2005 http://www.bikeshop....fix-170214.html mai am mansoane, jug inferior si capete gidon Editat August 29, 2012 de m3ca_07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 (editat) Stie cineva care e distanta intre furcile fata de la un Yamaha r6 2003? Doresc sa confectionez un stander, am cautat pe net, am gasit distanta de 25 cm dar as dori sa stiu sigur, multumesc. Dupa cum ti-am promis , am revenit cu poze si masuratori . In ultima poza , standerul este reglat ptr. R6 - 2003 , deci arata ~ 31 cm de unde rezulta ca ar avea cam 30 cm ( am reglat sa intre destul de fix ) . Daca mai ai ceva nelamuriri in privinta masurilor , ma poti intreba . Succes ! Editat August 30, 2012 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Dupa cum ti-am promis , am revenit cu poze si masuratori . In ultima poza , standerul este reglat ptr. R6 - 2003 , deci arata ~ 31 cm de unde rezulta ca ar avea cam 30 cm ( am reglat sa intre destul de fix ) . Daca mai ai ceva nelamuriri in privinta masurilor , ma poti intreba . Succes ! Mersi mult de tot!! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Vand evacuare OEM full Yamaha R6 2007. Finala are mici defecte optice. Se poate vedea in Bucuresti. 200 Euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 vrem sa vedem cu ce ai inlocuit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 vrem sa vedem cu ce ai inlocuit-o Cred ca cu ceva mai galagios si mare: http://www.youtube.com/watch?v=T7rOPVwbNi8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 vrem sa vedem cu ce ai inlocuit-o yoshimura trc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 caut carena de cap yamaha r6 2003 2005 ,poate fi si deteriorata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 yoshimura trc perfect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) caut carena de cap yamaha r6 2003 2005 ,poate fi si deteriorata. Te referi la prezervativ ... "carena" de cap ??? ON: Aveam un priten care avea .... revin cu nr lui de telefon maine. Editat August 31, 2012 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Am dat o tura de noapte sa zic asa, in zona TVR - Floreasca, ca m-am dat si cu rolele..bla bla Voi va strangeti vreodata in Bucuresti? Sau undeva ..oriunde ar fi? Numai chopperistii plini de alcool in vene / tatuaje se intalnesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Am incercat sa facem o intalnire, dar mai greu, in schimb din 6 - 7 cati am fost, vreo 3 - 4 am ramas prieteni ne putem organiza din nou, impartasim pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Eu pe la ora 19 ajung pe la victoriei cu inca cineva cu 125 (suntem cu albastru amandoi), dam o tura lejer. Mai apar si altii nu'sh, alte motoare; la un spart de samanta in parcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 (editat) 3-4 pe mine m-ai exclus ? =))) Revin cu intrebarea bot de r6 2003-2005(carena fata) are cineva de vanzare? Editat Septembrie 2, 2012 de Himura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Nu te-am uitat, erai printre cei 3-4 ) iti dai seama ca oricine ma va intreba la fel ii voi raspunde Sid: pai ne organizam doar cu Yamaha sau ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Nu te-am uitat, erai printre cei 3-4 ) iti dai seama ca oricine ma va intreba la fel ii voi raspunde Sid: pai ne organizam doar cu Yamaha sau ce facem? Nu'sh, eu am fost aseara in parcare la victoriei. Am spart samanta acolo cu mai multi, necunoscuti. La un moment dat eram noi si mai la 10 metri forjorii cu miare si fitse Apoi am dat o tura spre cismigiu, unirii etc. impreuna cu 2 yamaha de 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 In caz ca s-ar organiza ceva de genu' asta, personal, nu mi-as dori sa ne vedem Victoriei dar na, e parerea mea sau in caz ca sunt mai multi doritori si nu sunt din Bucuresti, poate in Ploiesti sau ceva de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 (editat) Hai si noi la vitoriei le forjam blana ne laum putin un wheelie ceva motociclisti adevarati !!! =)))))))))) Editat Septembrie 3, 2012 de Himura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Da, o mai ardeau si pe o roata. Nu se merita zona pt intalniri, e aglomeratie mereu. Tobe galagioase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Da, o mai ardeau si pe o roata. Nu se merita zona pt intalniri, e aglomeratie mereu. Tobe galagioase... Ai ceva impotriva tobelor galagioase ? Pe Himura, daca il astepti la Victoriei, il auzi de cand urca podul la Basarab (probabil ca de-aia si vrea la Victoriei) ) . Nu acelasi lucru pot spune de toba lui Thunderlight (probabil de-aia nu vrea la Victoriei) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 N-am nimic impotriva tobelor galagioase, te evita conservele; si la mine e TUN. Am facut si eu ceva galagie pe la victoriei, cica da bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Vand r6 2003 ebc hh,mivv gp 23.000 km etc mai multe detalii pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Ai ceva impotriva tobelor galagioase ? Pe Himura, daca il astepti la Victoriei, il auzi de cand urca podul la Basarab (probabil ca de-aia si vrea la Victoriei) ) . Nu acelasi lucru pot spune de toba lui Thunderlight (probabil de-aia nu vrea la Victoriei) ) Da, nu vreau la Victoriei din cauza tobei ) vin in schimb cu fulgerul dupa mine ) te orbesc cand ma voi apropia de tine ) Baieti, stie cineva cum se numeste plasticul ce apara de ploaie carena din fata si radiator? Ca sa va faceti o idee /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=840548 plasticul din stanga jos, va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Vand r6 2003 ebc hh,mivv gp 23.000 km etc mai multe detalii pe privat. ce urmeaza? tot R6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate