un_aiurit Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 pai poti sa faci ce am facut eu la inceput,mi-am luat ktm 525 exc ,i-am pus roti de supermoto si ma dadeam cu el in oras,in week-end sau la chef de endureala ii puneam rotile cu crampoane si dadeam jos oglinzi si semnale.Schimbul de roti iti ia maxim 30 de minute,bine la inceput poate sa dureze si o ora,dar cu timpul devii foarte expermientat. Si daca nu e departe locul de unde vrei sa te dai fata de oras te poti duce pe el cu roti de supermoto si le schimbi acolo.Si ia intodeauna inmatriculat,chit ca nu ai asigurare si itp ,da fie inmatriculat,e diferenta mare intre amenda si dosar penal.Si degeaba zici ca mergi daor pe camp,ca o sa iesi si pe drum public si poate tu mergi ok,dar vine unul si ti-o da si desi nu e vina ta te alegi si cu un dosar penal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Salut.. carenele de la modelele mai noi de Husqvarna potrivesc si pe Husaberg? sau invers ? de ceva timp tot vad motoare Husaberg cu carene de Husqvarna sau invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 (editat) Fii mai explicit, ce vrei sa afli? Sau e doar o nelamurire generica? Husaberg 2011-2012 au 3 suruburi pentru fiecare carena laterala a rezervorului, iar 2013 are doar 2 surburi (s-a schimbat si modelul rezervorului, deci). Husqvarna 2014-2016, la fel, doar 2 suruburi. Deci, la o prima vedere, sunt interschimbabile doar Husaberg 2013 cu husqvarne 2014-2016. Cel mai bine cauti part number-ele pt carene si vezi daca sunt identice toate, nu numai cele de la rezervor. Editat Octombrie 7, 2016 de mircea.cazachevici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 De ceva timp tot imi caut un motor.. nu ma grabesc. Si acuma am gasit un Husaberg 350 din 2013 dar cu carene Husqvarna si am mai vazut si la altele asa si nu stiam care e faza.. Am vazut ca tu ai Husaberg.. ce parere ai despre el ? si piese se gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 (editat) Husaberg=ktm, dar cu alte haine Am avut nevoie de kit cilindru+piston, am luat de ktm. Am avut nevoie de robinet benZina, kit lant, garnituri, simeringuri furca, toate sunt de ktm. Eu sunt multumit de a mea. Editat Octombrie 7, 2016 de mircea.cazachevici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu nedelcu Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 Va salut, Am un amic care are un 250 TE din 2007 (crede el),fara acte .Se apropie de 200 ore si vrea sa comanda in kit de piston,dar nu gaseste seria pe cadru(nu e poansonata langa jug ,cum e la KTM). Imi puteti spune daca poate fi gasita in alta parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 Daca a fost revopsit cadrul si e la fel ca la KTM, adica seria poansonata doar in vopsea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai ss Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 salutari posesori de husqvarna te 510 fab 2010?probleme specifice modelului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 As zice eu (ca e la fel ca aia de 610) - senzorul de temperatura, 50 de lei, il schimbi fara sa stai pe ganduri - suruburi care se desfac la scarite, pui locktite pe filet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai ss Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 (editat) Ha ha acum imi pare rau ca nu m am dat cu a ta la intrunire(am venit cu un Ktm 690 din is). Editat Noiembrie 10, 2017 de mihai ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 As putea sa zic la fel De mult vreau sa incerc un 690 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai ss Postat Noiembrie 14, 2017 Share Postat Noiembrie 14, 2017 Poate ne vedem la următoarea întrunire si se rezolva.daca pana atunci nu reușești să te dai cu una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oacastefanita Postat Ianuarie 14, 2018 Share Postat Ianuarie 14, 2018 Mai exista alt posesor de Husqvarna TE 510 2008 - 2010 (sau TE 450) pe aici? M-ar interesa un schimb de experienta legat de problemele intalnite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 Ma poate ajuta cineva cu in site sau informatii legate de in model de Husqwarna, pe cadru (sub ghidon) am urmatoarele informatii: HUSQWARNA DGM 8AE050 01188 Banuiala mea este ca e in TC 610 de prin 90 si ceva. Daca ma poate ajuta cineva at fi super. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 Pune o poza cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RemusFilipescu Postat Ianuarie 9, 2019 Share Postat Ianuarie 9, 2019 Salutare! Am cautat de ceva timp niste review uri sau parareri adevarate despre Husqvarna Fe501, 2018/2019 si nu prea am gasit mare lucru. Intentionez sa o iau in leasing in aceasta primavara, si as vrea sa ma documentez bine inainte, deoarece pana acum nu am gasit pe nicaieri una pe care sa o testez sau macar sa o vad live. Singurul adversar pe masura este KTM 500 EXC-F six days/2019 care este mai scump, si personal nu prea imi place. Nu ma intereseaza deloc modele sh, fiindca pana acum am mai avut 2 si am stat numai cu cheia pe ele. Mentionez ca am 1.70 si 65kg, si pana anul trecut m am dat pe un rmz 250 din 2008. Fe501 il vreau ca sa mi pot face treaba in bucuresti si 20km in jurul lui, iar iesirile la munte (care sunt 3-4 pe luna) le fac pe remorca. Sunt deschis la orice sfat si sugestie, indiferent ca e pro sau contra. Multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Salut. Deținători de husqvarna tc 510? Păreri? Sunt bune de ceva? Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Davio Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Salutare ! Vreau să-mi iau o husky sm 610 din 2007 ! Ce probleme au sau dacă este vreun deținător de acest model sa ma ajute cu sfaturi etc ! Merci 0745031333 va rog sa ma sunați pt sfaturi ! Sunt binevenite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 (editat) 46 minutes ago, Davio said: Salutare ! Vreau să-mi iau o husky sm 610 din 2007 ! Ce probleme au sau dacă este vreun deținător de acest model sa ma ajute cu sfaturi etc ! Merci 0745031333 va rog sa ma sunați pt sfaturi ! Sunt binevenite ! Șefule, tu ești cel care cere informații și tot tu aștepți să fii sunat? Mult succes! Editat Octombrie 1, 2019 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate