Sergiu 30 Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 ce ziceti ce cuplu are "motoru" asta cum a deschis gazul "riderul" cum sa ridicat pe o roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Daca animalul ateriza pe celalalt animal mai mic...era terci nu torque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 cred ca a tras trifoiu' pe nas in loc sa-l manance! Mesaj completat la o adica tot iarba e si ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 vreau si eu, unde gasesc? dar as vrea pe culoarea lime green daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxy Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 ......si i-am zis de atatea ori sa nu mai alimenteze cu kerosen.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 tipul era incepator si a ramas cu mana blocata in acceleratie, impresionat fiind de puterea motorului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 foarte tare...ce suparat a fost calaretul.....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) cati cai are? cuplul il stie cineva, burnout cred ca merge facut. oare cat de fiabil e pe curbe? am uitat sa intreb. avea power comander si dyno? Editat Septembrie 3, 2009 de moshnegutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Si cred ca are motoru' in ve Cred ca poate fi pus si la sectiunea Incepatori, sa vada micutii ce patesti daca tregi deacceleratie tare si scapi ambreiaju' din mana.... A avut noroc cu caru rideru ala..... Ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Rider-ul nu se pricepea, un wheelie ratat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coax Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 FUck ..ce vana , ce nerv are calutul in el....cal adevarat nene cuplu ca de diesel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Eh na, a uitat mana in gaz la blana si a dat drumul la ambreaj prea brusc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 o incalcare a legii nescrise despre respectul reciproc a "plesnit" cablu de ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 o fi avand pinionu mare de asta so ridicat in halu ala... in orice caz ii lipseste codita aia de stunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 era in viteza 1-a si deschizand tot gazut brusc ... normal sa se intample asa ! plus ca era de cilindrata mare motorul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 daca "motoru" cadea pe rider, era cam naspa... dar vad ca nu avea costum, slidere chestii. cum se dadea pe curbe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 mda..trebuie pus la incepatori, asa se intampla cand incepi direct pe er unu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 stire de ultima ora: riderul era travis pastrana si incerca sa face un back-flip. se pare ca nu a reus it..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 ce ziceti ce cuplu are "motoru" astacum a deschis gazul "riderul" cum sa ridicat pe o roata. normal . are motor de zx7r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate