sorinm Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Salut, Pot strica vopseaua lasata la uscat 1 zi daca lipesc stickerele inainte de aplicarea lacului ? Sa pun stickerele sub lac sau peste lac ? am vazut ca la majoritatea motoarelor, stickerele vin peste lac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 (editat) sal eu unul am pus stikarele inainte de lac<ceea ce te sfatuiesc si pe tine sa faci>si au iesit super misto, dar la aplicare tr sa ai foarte mare grija deoarece cum le pui asa raman<nu mere sa le pui cu apa sa le intinzi cum vrei>tr sa fii atent la bulule de aer sa nu faca, iar vopseaua nu e bine sa stea o zi fara lac. la mine dupa ce a dat-o a stat 20min la cuptor<nu stiu exact ce temp>dupa care am aplicat cu un prieten stikarele dupa care i-a dat lacul in 2 straturi<l-am intrebat pe vopsitor daca pot sa le pun pe primul strat de lac si nu a vrut<pertotal au iesit de nota 10, daca le pui la sfarsit pe lac se vor cojii la spalatorie, asa nu ai nici o problema Editat August 29, 2009 de kelu 265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 si atentie sa nu atingi cu mana vopseaua iar stikerele lipite nu mai pot fi dezlipite si apoi repozitionate lasa urme nasoale in vopsea succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Stickerele originale sunt sub lac..... ...dar atentie si la calitatea sticker-elor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Stickerele originale sunt sub lac..... ...dar atentie si la calitatea sticker-elor. la modelele noi nu sunt sub lac Mesaj completat la modelele noi nu sunt sub lac ma rog nu la toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 original pe carene vin peste lac, pe rezervor vin sub lac...dar sunt OEM, nu facute din autocolant oracal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Cu folie 3M merge OK sub lac. Am incercat eu acu vreo 2 ani. Valabil insa ce s-a scris mai sus: o data lipit, e bun lipit. Atinsul vopselei nu e foarte critic daca a stat putin 'la copt' inainte de a pune sticker-ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badmad Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 cel mai bine dai un lac, il matuiesti din nou, pui stickerele si il lacuiesti iar. Cel putin asa lucrez eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdx09 Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 salut ma puteti ajuta cu un sfat am scos tank pad-ul fiinca era foarte vechi si crapat si am descoperit ca pe rezervor fusese aplicat lacul peste...si au ramas niste margini din lac intrebarea mea este: pot freca rezervorul cu folie de granulatie 1500-2000 pana este uniform dupa care sa aplic 2-3 straturi de lac (din acela spray) fara sa il revopsesc iata cum arata rezervorul acum http://postimg.org/image/d5fltlew1/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_bro Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 salut nu cred ca reusesti sa-l scoti doar cu abraziv. depinde de grosimea lacului. ar trebui sa egalizezi muchiile alea cu o granulatie mare (600-800), apoi sa matuiesti cu granulatii din ce in ce mai fine, pana la 2000, apoi polish abraziv si lustruire. dar nu ced ca merita. mai bine matuiesti toata piesa cu 800 si aplici un strat de lac, oricum muncesti mai putin decat la retus si rezultatul e mult superior. atentie cat intri in lacul actual, sa nu te trezesti in vopsea!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate