motors explor Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 -reparati motor (japoneze) si ATV -sincronizat carburatoare 1,5 mil. si diagnosticare motor gratuit tel:0740/845630 Didi servisul este in Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 -sincronizat carburatoare 1,5 mil. si diagnosticare motor gratuit Didi dragule cred ca deja sunt morti potentiali tai clienti nici nu mai trebuia sa spui ce mai faci in afara de sincronizat carburi la banii astia cred ca-si iau altele noi! Nu mi-o lua in numa de rau ca te invat de bine. Preturile astea cred ca o sa mearga cand om intra in UE dupa vreo 2 3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topquad Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 -reparati motor (japoneze) si ATV -sincronizat carburatoare 1,5 mil. si diagnosticare motor gratuit tel:0740/845630 Didi servisul este in Sibiu La cati bani a costat jucaria de sincronizat.... e cam putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 La cati bani a costat jucaria de sincronizat.... e cam putin se gaseste in lois intre 50 si 75E asa ca mai socoste o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gangster Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 deci: Oradea city ,1. demontare grup carburatoare 2.curatire totala ,revizuire jicloare,nivel plutitoare,membrane articulatiile mecanice, spalare totala interioara ,exterioara suflare totala cu jet de aer comprimat,montare. 3.echilibrare vacuumatica +dozaj aer minim. 4.incercare pe asfalt de subsemnatu. mai adaug urmatoarele:reglajul se face obligatoriu dupa ce au fost in prealabil reglate supapele!! se mai sufla filtrul de aer cu jet !!obligatoriu! execut toata operatia in aprox.2-3 ore la un pret de 1 milion-1milion2sute cu chitanta. si ceilalti mecanici procedeaza la fel??? no offence. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 deci: Oradea city ,1. demontare grup carburatoare 2.curatire totala ,revizuire jicloare,nivel plutitoare,membrane articulatiile mecanice, spalare totala interioara ,exterioara suflare totala cu jet de aer comprimat,montare. 3.echilibrare vacuumatica +dozaj aer minim. 4.incercare pe asfalt de subsemnatu. mai adaug urmatoarele:reglajul se face obligatoriu dupa ce au fost in prealabil reglate supapele!! se mai sufla filtrul de aer cu jet !!obligatoriu! execut toata operatia in aprox.2-3 ore la un pret de 1 milion-1milion2sute cu chitanta. si ceilalti mecanici procedeaza la fel??? no offence. Asta este un pret cinstit pentru operatiunile efectuate! Pacat ca este atat de departe de Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topquad Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 se gaseste in lois intre 50 si 75E asa ca mai socoste o data I-am vazut jucaria si ... m-am rusinat, nu-i din aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 deci: Oradea city ,1. demontare grup carburatoare 2.curatire totala ,revizuire jicloare,nivel plutitoare,membrane articulatiile mecanice, spalare totala interioara ,exterioara suflare totala cu jet de aer comprimat,montare. 3.echilibrare vacuumatica +dozaj aer minim. 4.incercare pe asfalt de subsemnatu. mai adaug urmatoarele:reglajul se face obligatoriu dupa ce au fost in prealabil reglate supapele!! se mai sufla filtrul de aer cu jet !!obligatoriu! execut toata operatia in aprox.2-3 ore la un pret de 1 milion-1milion2sute cu chitanta. si ceilalti mecanici procedeaza la fel??? no offence. Foarte corect Dar poti face toate astea in2-3 ore la orice moto????? eventual daca sarim peste partea cu supapele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gangster Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Foarte corect Dar poti face toate astea in2-3 ore la orice moto????? eventual daca sarim peste partea cu supapele sal! de regula ma cam incadrez in timpul exprimat ,daca sant in forma , glumeam , dar sa stii ca reglatul supapelor e de obicei o regula peste care nu se sare , chiar daca nu se efectueaza echilibrarea carburatoarelor , fiind o veriga foarte importanta in functionarea adecvata a ciclului motor! practic la un 4cilindri fiecare deschidere a supapei de admisie se intampla in acelasi moment si pozitie ( se cheama diagrama mec. de distr.) aceasta pozitionare se mai poate numi si sincronizarea distributiei! astfel un motor reglat ca la carte se va comporta tot timpul bine in limita prescrisa de fabricant ( c. p. cuplu motor consum! ) bafta la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 poate omul a intrat in ue mai devreme...ce aveti voi cu el..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 deci: Oradea city ,1. demontare grup carburatoare 2.curatire totala ,revizuire jicloare,nivel plutitoare,membrane articulatiile mecanice, spalare totala interioara ,exterioara suflare totala cu jet de aer comprimat,montare. 3.echilibrare vacuumatica +dozaj aer minim. 4.incercare pe asfalt de subsemnatu. mai adaug urmatoarele:reglajul se face obligatoriu dupa ce au fost in prealabil reglate supapele!! se mai sufla filtrul de aer cu jet !!obligatoriu! execut toata operatia in aprox.2-3 ore la un pret de 1 milion-1milion2sute cu chitanta. si ceilalti mecanici procedeaza la fel??? no offence. Deci ma mut in Oradea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Deci daca poti sa-mi reglezi supapele la xj in banii astia (1 milion) fac drumul pana la Oradea . ps: xj-ul nu are culbutori, are pastile de-alea de otzel de dimensiuni calibrate care vin in coada supapei (denumirea englezeasca - shimms) si nu stiu unde se gasesc sau cum arata macar chestiile alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 sal! de regula ma cam incadrez in timpul exprimat ,daca sant in forma , glumeam , dar sa stii ca reglatul supapelor e de obicei o regula peste care nu se sare , chiar daca nu se efectueaza echilibrarea carburatoarelor , fiind o veriga foarte importanta in functionarea adecvata a ciclului motor! practic la un 4cilindri fiecare deschidere a supapei de admisie se intampla in acelasi moment si pozitie ( se cheama diagrama mec. de distr.) aceasta pozitionare se mai poate numi si sincronizarea distributiei! astfel un motor reglat ca la carte se va comporta tot timpul bine in limita prescrisa de fabricant ( c. p. cuplu motor consum! ) bafta la toti! Nu la importanta reglajului distributiei m-am referit ci la timpul de lucru afectat pt aceasta mai ales daca nu ai pastilele de dimensiunea necesara pe stoc (Vezi vitezanele) . Deci cum ramane cu cele 2-3 ore ? Eventual pt un motor suzi gen bandit , gsx-f sau alte descendente katana te apuci dimineata pe motor rece reglezi jocurile ,montezi capacul distributiei si apoi doar sincro si eventual reglaj amestec carb (curatirea si asamblarea in ziua precedenta) Asta cred ca se incadreaza in 2-3 ore daca nu ma insel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Un reglaj de carburi cu o curatire completa se face intr-adevar in 2-3 ore. Un reglaj de jocuri la supape cu pastile necesita macar 3 ore. Iar daca dupa aia il pui si pe Dyno, eeeee ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gangster Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Un reglaj de carburi cu o curatire completa se face intr-adevar in 2-3 ore. Un reglaj de jocuri la supape cu pastile necesita macar 3 ore. Iar daca dupa aia il pui si pe Dyno, eeeee ! absolut corect !! reglaj joc supape de 3 ore +carb .(culb.reglabili!) cele cu pastila , depinde de cota necesara de calibrare(poate am in 2 zile poate in 7) ma rog , am dat un exemplu.oricum ,cred ca sunteti constienti ca ce mult conteaza jocul asta mic si nenorocit?!! yar cu Dyno eeeee , dar no problemo! doar un joc putin mai mare!si totu i ok. pe aceasta cale vreau sa-mi cer scuze celui care a deschis acest topic. nu am cautat sa-mi fac reclama , ci doar sa-mi expun modul meu de lucru. sunt o persoana receptiva si imi place sa invat totdeauna ceva util.iar treaba cu preturile e relativa.sa fie bine pt toata lumea.nu cred ca e cazul sa se exagereze , vorba lui masterus. hai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motors explor Postat Aprilie 28, 2006 Autor Share Postat Aprilie 28, 2006 In sicroniztul carburatoarelor intra si curatat, suflat si reglat, jocul la supape il reglam daca ne spune aparatul de sincronizat ca nu inchide vreo supapa sau daca este cazul (doar scula de sincronizat a coastat 800 euro) petru mai multe informatii la nr de tel de la inceputul topicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 ...jocul la supape il reglam daca ne spune aparatul de sincronizat ca nu inchide vreo supapa sau daca este cazul ... Reglajul jocului la distributie se recomanda a se face periodic pentru a se compensa eventuala uzura. Prin aceasta se remediaza deschiderea cu intarziere, respectiv inchiderea cu avans mai mari decat cele prevazute constructiv. Daca "nu inchide vreo supapa" deja s-ar putea sa nu mai poti regla (decat daca s-a facut un reglaj defectuos anterior). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate