ovi999 Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Asta e simsonelul meu la care am muncit de cand eram copil !! ) ce parere aveti ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 frumos... foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 daca te prezinti cine/de unde esti,adica sa completezi la profil,poate vei primi si raspunsuri mai rapide si pertinente! B. ps: e frumos si atent lucrat,dar cumva nu ai pus comenzile prea in fata si prea sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi999 Postat Aprilie 15, 2006 Autor Share Postat Aprilie 15, 2006 daca te prezinti cine/de unde esti,adica sa completezi la profil,poate vei primi si raspunsuri mai rapide si pertinente! B. ps: e frumos si atent lucrat,dar cumva nu ai pus comenzile prea in fata si prea sus? is din brasov dar am intrat mai nou pe forum si nu m-am familiarizat.... sincer nu m-am gandit niciodata la faptul ca am pus comenzile prea sus.. dar pozitia de mers este bestiala si foarte relaxanta cat despre atentia cu care am lucrat... am avut grija sa nu ratez nici un detaliu: am schimbat cam tot ce se putea schimba si totusi sa ramana un simson. Fiecare componenta este unicat! incepand de la spitze (din inox facute manual), butuci , comenzi, ornamente etc.. majoritatea pieselor sunt din inox (chiar si suruburile si piulitele sunt inox cu serie). Despre motor nu mai zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 nu am crezut ca o sa vad un sport lucrat asha de bine , imi place, felicitari, ce juguri ai pe fatza? nu prea ''simt'' culoarea dar gusturile nu se discuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Super frumos barbate! O adevarata bijuterie. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 (editat) daca ma uit atent ii cam dau dreptate lui black, si mie mi se par comenzile prea sus, depinde si de inaltzimea motociclistului, dar cu riscul de a ma repeta, in fatza trenului si-n gustu' omului n-ai ce sa te kaci Editat Aprilie 15, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Felicitari pt detalii,inseamna mult la un chopper. Foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi999 Postat Aprilie 15, 2006 Autor Share Postat Aprilie 15, 2006 nu am crezut ca o sa vad un sport lucrat asha de bine , imi place, felicitari, ce juguri ai pe fatza? nu prea ''simt'' culoarea dar gusturile nu se discuta jugurile sunt facute (ca mai toate piesele) . Am avut o mare bataie de cap cu ele pentru ca am schimbat ungiul la furca cu 15 grade si nu am vrut sa tai cadru... asa ca a trebuit sa schimb unghiul din juguri si nu e usor deloc sa faci calcule si sa gasesti pe cineva sa fie in stare sa le execute.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 daca as avea o asa frumusete nici nu as indrazni sa o scot pe strada felicitari si sa dea Dumnezeu sa te bucuri cat mai mult de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 super frumos ce ai tu acolo, s-o porti cu placere si cat mai multi kilometri impeuna. Sa vi cu ea pe la intruniri cca sa o vedem si live. Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi999 Postat Aprilie 15, 2006 Autor Share Postat Aprilie 15, 2006 super frumos ce ai tu acolo, s-o porti cu placere si cat mai multi kilometri impeuna. Sa vi cu ea pe la intruniri cca sa o vedem si live. Asfalt Uscat! cred ca am ceva si pentru tine la motor: uita-te la suportul siltrului de benzina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Nu pot decat sa zic: Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Foarte fain!!!Ma duce cu gandul la motoarele lui David Mann...Dar asta de jos ma omorat cel mai tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 neaparat sa vi cu el la intruniri!!! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_andreshan Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 frumoasa tare....imi place prtea din fata ....simplu si frumos dar parca spre spate se aglomereaza lucrurile..detali si alte cele...daca ar fi a mea as epurao la maxim de detalii si as pastra linia asta simpla....dar nu e... evacuarea arata bine de tot....dar am o intrebare in legatura cu saua...e comoda? ai pus ceva sub ea...cum ai facut-o si din ce..? faina faina....felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi999 Postat Aprilie 15, 2006 Autor Share Postat Aprilie 15, 2006 frumoasa tare....imi place prtea din fata ....simplu si frumos dar parca spre spate se aglomereaza lucrurile..detali si alte cele...daca ar fi a mea as epurao la maxim de detalii si as pastra linia asta simpla....dar nu e... evacuarea arata bine de tot....dar am o intrebare in legatura cu saua...e comoda? ai pus ceva sub ea...cum ai facut-o si din ce..? faina faina....felicitari saua este facuta tot de mine!! am avut grija sa-mi fie destul de comoda! e din piele cusuta cu snur de piele si are dedesubt doua straturi de izopren lipite pe un cadru metalic! din punctul meu de vedere (si mai ales ca merg eu cu ea) este mai mult decat ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Sunt siderat... Superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Coincidenta face ca tocmai m-am uitat la Easy rider si acum vad motorul tau. E foarte frumos, rar am vazut motociclete vechi modificate asa de fain; parca e desprins din film simsonul tau. Sa te bucuri de el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_andreshan Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 multmesc ovi999 si sa o calaresti atunci cat mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 (editat) ..esti un exemplu! Felicitari! ...as vrea sa am timp si pricepere si conditii sa fac si eu la fel....pot sa recunosc ca sint si invidios pe tine? sa te bucurii de ea, la cita pasiune ai pus meriti pe deplin asta! Editat Aprilie 16, 2006 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Pure Old School!!!!! Felicitari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 f frumos. felicitari pacat ca ai pus pe rezervor "moartea aia" dar e superb in rest bafta multa si cati mai multi km impreuna cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi999 Postat Aprilie 16, 2006 Autor Share Postat Aprilie 16, 2006 f frumos. felicitari pacat ca ai pus pe rezervor "moartea aia" dar e superb in rest bafta multa si cati mai multi km impreuna cu ea moartea aia de pe rezervor este o opera de arta in inox! e desenata 2D si taiata+gravata cu laser . Eu sunt super incantat de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Ar fi faina o poza cu tine si in pozitie de mers... Sa vedem cum e cu pozitia comenzilor avansate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate