stilgar Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 poza nu-mi apartine dar e super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 mai multe poze aici http://picasaweb.google.com/ionut73/Peris# nu sunt prea spectaculoase; sunt mai mult de atmosfera. Fotograf incepator, obiectiv de kit ... Cine doreste poza la rez maxima mail la ionut73@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 poza nu-mi apartine dar e super asta e poza de la mine.Salut Dragos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Multumim organizatorilor de la Peris, care, in ciuda vremii, au facut ca toata lumea sa se simta bine si sa aiba tot ce era nevoie. Bere a fost, vin fiert, mancare pe cinste....fasole cu ciolan, mici, salate ....tot ce isi doreste un flamand.... ploaia si frigul au facut ca toate sa fie si mai gustoase. Pana si drumul a fost imbunatatit si s-a adus pietris. doar o mica parte a fost cu noroi. Paza si securitatea a fost foarte bine asigurata. 2 salvari cu echipaj complet au fost non stop la fata locului. au fost aduse toalete ecologice si generatoare puternice pt curent. scena a fost contruita de o echipa profesionista in frunte cu NIKALAI, care si-a rupt si putin... clavicula in timpul macelului din prima mansa de la open. Si nu in ultimul rand, premiile au fost destule si consistente ca valoare. Daca vremea era prietenoasa, aceasta organizare ducea la unul dintre cele mai frumoase si reusite evenimente off-road din acest an. Bravo TITI (neneaG.), Andrei...sicum te mai stie lumea. !!!! FELICITARI !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) da mai nea Vali Pacat ca unii spectatori au avut o atitudine nesportiva fata de tine (observati bucata de pamant care zboare spre riderul Vali) Editat Octombrie 19, 2009 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 da Ioane ! L-am vazut pe pantofar !!!!!!!!! lasa ca il prind pe deal... si vede el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 _____________________________________________________ Premiile de la moto s-au dus la Baia Mare, Satu Mate si Sibiu. Cred ca asa au arat clasamentele; o sa puna baietii in cursul zilei clasamentele exacte: Hobby: 1. Dani Conopan 2. Kriszti Nagy 3. Aron Gorog 4. Jack de la Baia Mare (parca Sebastian pe numele lui) Experti: 1. Mani 2. Paul de la Sb 3. Tudorel de la Baia Mare 4. Lorenzo 5. Seba 6. Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 la EXP sunt asa : MANY PAUL TUDOREL SEBA MICHEL LORENZO VALI ... cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 cred... nu crezi bine erai prea concentrat pe cursa si nu ai vazut ca michel nu a mai luat startul - i s-a stricat motorul in tura de recunoastere. Si Seba e prietenul nostru ... dar pe viata asta nu prea cred ca poate sa-l bata pe Lorenzo la sportu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green motors Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 In ciuda vremii nefavorabile a iesit totusi un eveniment frumos, cine nu a fost a avut numai de pierdut. Asteptam evenimentul de anul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 nu crezi bine erai prea concentrat pe cursa si nu ai vazut ca michel nu a mai luat startul - i s-a stricat motorul in tura de recunoastere. Si Seba e prietenul nostru ... dar pe viata asta nu prea cred ca poate sa-l bata pe Lorenzo la sportu asta retrage-ti cuvintele ... lorenzo nu a mai fost duminica si a lasat un loc liber, care l-a ocupat seba imediat.... asa ca se poate... si inca ceva...ei au mai fost la curse impreuna si seba a iesit in fata... vezi bacau , si cred ca si altle....nu stiu de ce esti asa de inversunat ca seba nu poate ajunge la nivelul "lorenzo"... si asta nu a fost enduro.... aici a fost de rezistenta fizica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 aici a fost de rezistenta fizica.... pai tocmai de-aia proaspatul tatic nu pare in cea mai buna forma Dar acu ce sa mai zic - clasamentul e clasament ... Ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 Multumiri tuturor ! Iata clasamentul : ATV : 1. TAVREA CLAUDIU 2.TANCU ANDREI 2. CURCAN ROMULUS 3.BIRA GABRIEL OCTAVIAN 4POPESCU CONSTANTIN 5.LODROMAN IONUT OPEN: 1.CONOPAN DANIEL 2.NAGY CRISTIAN 3.GOROG ARON 4. FEHER MARIUS 5. MIHU ADRIAN EXPERT: 1.GYENES EMANUEL 2.FARTILA PAUL 3.CRISTEA TUDOR 4.COSOR SEBASTIAN 5. DUMOULIN MICHEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 pai tocmai de-aia proaspatul tatic nu pare in cea mai buna formaDar acu ce sa mai zic - clasamentul e clasament ... Ai dreptate Potoliti-va ... in compania primilor 3 clasati am aratat cam cum a aratat Aron inscris la clasa hobby... Cat despre Lorenzo,... merge mult mai repede ca mine. Pe de alta parte sa siti ca ma inceraca o tristete sa realizez ca daca mai vreau sa spun ceva in sportul asta trebuie sa recurg la tot felul de gainarii (orientare pe GPS, profitat de descalificarea celor mai buni ca mine, ales trase la limita regulamentului, adica asa...mai pe langa cauciucuri, etc, stiti voi ce vreau sa spun). Dar sa stiti ca o sa le fac, pe toate astea si inca multe altele, si va bat si va fur premiile. In rest imi ramane distractia cu voi si placerea reintalnirii acelorasi oameni la toate cursele. La Peris mai mergem, ca e la noi acasa, si e bine, si ma antrenez tot anul si ii arat lui Mani cam cum sta treaba in Baragan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 vezi bai Vali de ce e misto Seba - e un adevarat gentleman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 vezi bai Vali de ce e misto Seba - e un adevarat gentleman dar ce... eu am fost cioban?.... doar ti-am atras putin atentia sa nu te mai extaziezi chiar asa... in rest te pup... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Pun si eu cateva poze de sambata. Mi s-a parut foarte misto. Am vazut din pacate numai cursa de la experti. :-) Alte 50 de poze si 2-3 cuvinte in linkul de mai jos ca nu mai am rabdare la cum merge motociclismul la upload poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 CONCURENTI CARE AU CASTIGAT REDBULL ROMANIACS LA DIFERITE CLASE SA AJUNGA SA CONCUREZE CU CEI DE LA HOBBY RUSINICA MARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 CONCURENTI CARE AU CASTIGAT REDBULL ROMANIACS LA DIFERITECLASE SA AJUNGA SA CONCUREZE CU CEI DE LA HOBBY RUSINICA MARE NU TE CRED!ADICA M ?VAI VAI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 bai nea stefi...tu nu zici nimic?.... macar sa iti ceri scuze ca ai pierdut un super weekend...pt ca asta a fost....tot ce s-a intamplat acolo.... un weekend de exceptie ! da, da...stiu ca sunt comentarii...dar va spun ca daca era soare si frumos va ca...ti pe voi de placere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 da, da...stiu ca sunt comentarii...dar va spun ca daca era soare si frumos va ca...ti pe voi de placere... cum nu a fost soare, ne-am .. pe noi de frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 cum nu a fost soare, ne-am .. pe noi de frig. pai trebuia sa ii tragi cu vin fiert cum au facut "baietii" toata noaptea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 CONCURENTI CARE AU CASTIGAT REDBULL ROMANIACS LA DIFERITECLASE SA AJUNGA SA CONCUREZE CU CEI DE LA HOBBY RUSINICA MARE eu le-am zis demult lu Macacu ca daca dau premii la fel de mari la fiecare clasa nu o sa poata impiedica sa se intample asa. Premiile la experti trebuie sa fie mai multe si semnificativ mai mari decat la hobby. Hobby se dau de "hobby" = plimbare, joaca, relaxare cu prietenii. Mesaj completat _____________________________________ multe poze pe www.gerula.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 bai nea stefi...tu nu zici nimic?.... macar sa iti ceri scuze ca ai pierdut un super weekend...pt ca asta a fost....tot ce s-a intamplat acolo.... un weekend de exceptie ! da, da...stiu ca sunt comentarii...dar va spun ca daca era soare si frumos va ca...ti pe voi de placere... domnu vali,dupa cum stii prea bine chiar cineva din staff-ul tau ne-a facut sa ne razgandim in urma telefonului chiar de la fata locului ..asa ca las-o balta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 eu le-am zis demult lu Macacu ca daca dau premii la fel de mari la fiecare clasa nu o sa poata impiedica sa se intample asa. Premiile la experti trebuie sa fie mai multe si semnificativ mai mari decat la hobby. Hobby se dau de "hobby" = plimbare, joaca, relaxare cu prietenii. Mesaj completat _____________________________________ multe poze pe www.gerula.ro da...si apoi o sa fie toti de la hobby, frustrati ca nimeni nu-i baga in seama si nu au aceasi valoare in premii...si nu o sa mai vina la competitii.... mai mult decat atat... chiar si organizatorii vor sa vina cat mai multi de la hobby....pt simplul fapt ca sunt cei mai multi...asta e ioane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate