Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 (editat) La televizor si printre melodiile radioului online propaganda de o viata incearca sa imi vanda un nou episod din expirata poveste "Nine Eleven". Un alt tab imi blocheaza pe fata o mimica de scurtcircuitat, imi scutura prejudecatile, ma trezeste in palme virtuale la realitate si ma face sa imi aduc aminte ca exista viata, oameni, povesti, vointa si initiativa dincolo de internet si ecranul unui computer . Cititi si voi : Afghanistan ride. How to enter, survive and return in one piece... Sper sa va incante si sa va trezeasca la fel de tare... Mesaj completat I mean... what the fuck???? Editat Septembrie 11, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Ce este distractiv este ca mobrele de pe trailer sunt 1200ADV si 800GS Faima bavareza. Nu ca ar fi stricate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Absolut super !!! Cand ii vedeam pe altii de pe acest forum ca se aventureaza ba spre Dakar ,ba spre Mongolia,mi-a trecut si mie prin cap ideea ca mi-ar place sa fac si eu o aventura din asta pana in Afghanistan. Uite ca mi-au luat-o altii inainte .. Bravo lor ,doar ca risca mult ,foarte mult ,o spun ca o persoana care s-a intors de o luna jumate de acolo,e naspa rau . Deocamdata nu e de aventurat pe plaiurile alea ,desi sunt niste peisaje absolut superbe si salbatice,dar si oamenii sunt pe masura .Eu nu m-as aventura decat ca pana acuma -intr-un Hummvwee ,cu inca vreo 20 de baieti si cu o groaza de cartuse la mine. Sunt tari de tot baietii astia si ii admir,o sa le urmaresc "evolutia" si sper sa se termine cu bine !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Ce este distractiv este ca mobrele de pe trailer sunt 1200ADV si 800GS Faima bavareza. Nu ca ar fi stricate ... te referi platforma asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 da, alea is bmw-uri din poza ta, aman2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 In 2003 nu erau decat 80 km asfaltati in tot Afganistanul In 2006 deja exista o sosea care lega Kandaharul de Kabul...facuta de americani .Faine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 "In the meantime We were stopped for speeding by Kazakh road police. They tried to fine us (200 USD) but I showed them sticker on my bike: "International Police Association". You know man, we policeman have to help each other... I have got this sticker from the scottish policeman who travelled RTW and has stopped in Cracow " genial ! multumim pentru link ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 (editat) "In the meantime We were stopped for speeding by Kazakh road police. They tried to fine us (200 USD) but I showed them sticker on my bike: "International Police Association". You know man, we policeman have to help each other... I have got this sticker from the scottish policeman who travelled RTW and has stopped in Cracow " genial ! multumim pentru link ! Stii care e faza tare ? In Europa abtibildele alea nu mai tin deloc. Nici legitimatiile de mebru, din carton. Nu mai pune mai nimeni botul la ele. Si asta fiindca, in Romania, o groaza de civili ajunsesera sa aiba stickere din astea. Fiindca a iesit un mic tam-tam (nu ii mai credea nimeni pe politisti ca sunt ceea ce pretind) IPA a decis sa mai faca inca o insigna (exista una deja, cu portmoneu), mare cat China, cu prinderi speciale pentru a fi pusa in geamurile de la masini. Iar astea sa se dea una singura (nu ca abtibildele, care puteai cumpara mai multe) numai angajatilor Politiei. M-a bufnit un ras cand am vazut pima data o insigna din asta in geamul unei masini de ziceai ca cine stie ce clan de ... iesise pe strazile orasului. Daca stia si cazacul treaba cu insignele... Le lua 50 USD spaga . Editat Septembrie 12, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 da, alea is bmw-uri din poza ta, aman2. BMW-urile n-au nici o sansa acolo, alea is de fitze, pe asemenea teren e nevoie de motoare adevarate, de africane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Turbatii chiar au trecut frontiera in Afghanistan... chiar daca au trecut prin partea cea mai sigura a tarii ,e tot Afghanistan. In orice caz, peisajele m-au lasat mut , intr-un an jumate petrecut acolo,niciodata nu am putut spune ca am vazut tot ,tot timpul e ceva ce te lasa cu gura cascata. Astept sa vad ce va urma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 E genial topicul. Multumim. Adventure riding asa cum ar trebui sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etzmz Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) Tot ei http://advrider.com/forums/showthread.php?...hlight=himalaya http://advrider.com/forums/showthread.php?...light=kazakstan Editat Septembrie 25, 2009 de etzmz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asilindean Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 da, genial. Aruncati o privire si la baietzii astia Angola, it's not like they said. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=269251 Asfalt uscat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate