ktk79 Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Ai vazut, si pentru el e o surpriza Normal, cand la grila de start pe langa tine este Taddy Blazusiak sansele tale nu sunt prea mari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Lasa ca pana una alta la enduro Taddy e un ilustru necunoscut fata de performantele lui Ahola. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 taddy e baiatul ala subtirel care nu prea ajunge la finish? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Str33TwuSS Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 taddy e baiatul ala subtirel care nu prea ajunge la finish? Te consideri amuzant? Daca vrei sa fie amuzant, mai bine pui un video cu tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 (editat) mai baieti .... Va faceti de ras cu asa dezbateri. 4T si 2T au aceleasi Kg. Voi nu au auzit decat de Africa Twin si Yamaha XT? Un SX 250, un CRF 250, un KX250 ajunge la 100Kg ba chiar sub. David Knight merge la Erzberg cu 4T si castiga primul loc, JARVIS Graham anul acesta la RedBull pe locul 2 cu un 4T, locul 3 Andreas pe un 450 4T, locul 8, locul 10 ... Adevarat ca locul 1 e un 2T anul acesta dar asta nu inseamna ca nu putea fi la fel un 4T. Cel mai mult depinde PILOTUL si Norocul in ziua respectiva , acum clar ca fiecare: 2T, 4T, au avantaje si dezavantaje dar nu mai spuneti ca "e masochism... pur si simplu" un 4T e ptr altceva !!! . Scuze ca e off topic dar nu m-am putut abtine Si un video ce mi-a placut mult cu Jarvis sa respectam topicul Baiatul asta e meserias nu gluma! Face motorul sa para chiar mai usor ca un 2T Editat Decembrie 5, 2010 de emzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 (editat) For the record, Jarvis in 2008 a luat chiar miezu la RBR cu 4T. Dar este irelevant, o va face si cu 2T in 2011 si o facea si anul asta daca nu se strica gunoiul ( ca sa parafrazez pe cineva drag noua ) de sherco. Nu spun ca 4T nu merge la EX, dar o sa vezi ca la sfarsit din top5, 4 o sa fie pe 2T. Si in mod particular, Husaberg-ul ala de 450 chiar nu se pupa cu ce enumeri tu mai sus (sx250, crf250 etc) Editat Decembrie 5, 2010 de Mark81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagktm Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 cum se face Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 a venit iarna , cauciucuri de vara... distractie garantata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Te consideri amuzant? Daca vrei sa fie amuzant, mai bine pui un video cu tine! tu....cine esti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Soso, nu te lua de el...ca te calca cu bicicleta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Nu stiu dc s-a mai postat?! : Taddy si Cyril la " joaca " http://www.youtube.com/watch?v=JbnIO8Z5z8o...layer_embedded#! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 poate nu am inteles eu bine, dar....unde e faza interesanta ?..... blink.gif revin cu raspuns dupa 10 ani... baiatul a zis, filmeaza-ma cum vin de acolo si trec pan baltoaca asta asa fain, a venit, a trecut da o incurcat franele...o pus fata si pe jos, daca ascultati atent, cat e in aer zice "aaauuaaaa!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Foarte foarte bun antrenament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 14, 2010 Autor Share Postat Decembrie 14, 2010 Foarte foarte bun antrenament. bun pentru ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Pentru viraje...doooh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 14, 2010 Autor Share Postat Decembrie 14, 2010 Pentru viraje...doooh Da? Nu ma prindeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 hmm.. eu credeam ca te invata sa mergi cu o mina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Nu. Te invata sa mergi cu un picior. Interesant e ca sunt motoare enduro dar antrenamentul e unul de motocross. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTM EXC Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 i-mi plac baietzeii astia care comentiaza aiurea pe forumuri da spunetine si pe ce locuri ati terminat campionatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 16, 2010 Autor Share Postat Decembrie 16, 2010 i-mi plac baietzeii astia care comentiaza aiurea pe forumuri da spunetine si pe ce locuri ati terminat campionatul daca n-ai observat, e forumul motociclism.ro cu 36.900 de membri inregistrati. Nu e forumul frm.ro/campionatulnationaldeednuro cu 60-70 de membri. Uite aici despre internet forum/discussion board cu bune si rele http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum Relax! PS: pe langa antrenamentul pentru campionat, baga si niste antrenament la romana; baga 2 pagini de "spuneti-ne" si "comenteaza" scrise corect ca e extrasezon si ai timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 i-mi plac baietzeii astia care comentiaza aiurea pe forumuri da spunetine si pe ce locuri ati terminat campionatul Care campionat? ps. tu pe ce loc esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 probabil ca e la baietzei, dar vorba lui ionut, relax sau chill, ca e de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanKTM Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Chiar mi se pare interesant .... ce diametru estimati ca are "cercul" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Chiar mi se pare interesant .... ce diametru estimati ca are "cercul" ? Priveste video-ul acesta, poate iti faci o idee despre diametru : Eu zic ca are diametrul a 3 lungimi de motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate