-UFO- Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Pentru coatele ce ruginesc ar fi bine duse la zincat inainte de a pune banda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Ahoi! Bine de stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Exista zincare la rece sub forma de aerosol( spray). Rezista pana la 600 grade, suficient pentru galerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Eu le-as duce la o baie. Nu e greu de gasit si nu ar trebui sa coste mult. Sigur tine mai mult decat sprayul sau vopseaua de sobe. Am avut pe cotul de simson vopsea de sobe si nu a tinut mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Hai sa ridic un pic topicul asta din morti. As avea nevoie de niste banda termoizolanta neagra, dar doar pentru o portiune mica de pe finala, cat sa imi protejez un pic mai bine gentile textile de caldura. O rola intreaga ar fi mult prea mult, cred ca 1-2 metri ar trebui sa fie de ajuns pentru ceea ce vreau eu sa fac. Aveti vreo recomandare de magazin care sa vanda asa ceva la metru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Acum f mulți ani eu am luat 1 sau 2 m de banda de la @Robyb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate