Cavaleru Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) Cum este aceasta portiune de drum dpdv al asfaltului. sau nu e asfaltata? Editat Octombrie 2, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) Salutare domnu' Din cate stiu eu (am fost acum 6 ani cu masina) este partial asfaltata mai ales pe bucata dinspre sebes Gasesti aici un link cu poze Off: eu ma gandesc sa fac toata transalpina de la ranca la sebes duminica asta L.E. Off cu conserva ca astept sa imi vina kitu de lant Editat Octombrie 2, 2009 de THC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Salut, in Iulie era partial asfaltata, sa te astepti la mult praf. Partea asfaltata este foarte buna, dar sunt sporadice. 5km asfalt, 5 praf si tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Eu am fost pe la sfarsitul lui august. Cred ca au mai avansat cu asfaltul. A ramas destul de putin fara asfalt, mai inspre Obarsie. Dar e lejer de mers, am vazut si gasca de choppere pe acolo. Problema cea mai mare e ca au lasat bucati neasfaltate. Mergi cativa km cu suta la ora, apoi tre sa franezi brusc sa treci peste o bucata proasta de cativa zeci de metri, apoi iar asfalt bun... Cu cat te apropii de Sebes, cu atat portiunile proaste sunt mai putine si mai mici. Oricum, portiunile proaspat asfaltate sunt o placere. As mai merge si eu anu asta daca toamna se mai prelungeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Eu am fost in septembrie, e asfaltat aproape tot drumul (sau poate sunt eu prea optimist). Daca ii dai suta...o sa te cam surprinda cand se gata asfaltul. Eu am mers usor, am admirat si peisajul, si n-am avut probleme. Pe ploaie presupun ca unele portiuni sunt destul de namoloase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 am fost acum 2 sapt, dinspre ranca e cam naspa, e asfalt pana acolo dar dupa se lucreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 am fost ieri pe traseu novaci - sebes si azi pe transfagarasan intre obarsie si sebes sunt aprox 10% neasfaltat dar batatorit bine - suficient sa treci cu speed fara emotii. restul - poti sa ii dai pana crapi pistoanele, spre sebes mai e o zona mica de tot cu dale de beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 am fost ieri pe traseu novaci - sebes si azi pe transfagarasanintre obarsie si sebes sunt aprox 10% neasfaltat dar batatorit bine - suficient sa treci cu speed fara emotii. restul - poti sa ii dai pana crapi pistoanele, spre sebes mai e o zona mica de tot cu dale de beton Stai putin, fara emotii daca e uscat. Am fost saptamana trecuta, la o zi sau doua dupa ploaie, 3 TDM-uri cu anvelope de strada, si "datorita" acelor 10% (dintre care 2% sa zicem ca e pamant, restul macadam) ne-am chinuit destul de zdravan. Eu cel putin de 3 sau 4 ori era s-o scap in noroi, iar unul dintre colegi chiar a reusit performanta o data. In rest, da, drumul e miez. Mesaj completat am fost acum 2 sapt, dinspre ranca e cam naspa, e asfalt pana acolo dar dupa se lucreaza. Cred ca vorbesti de bucata Ranca - Obarsie, nu Sebes - Obarsie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate