alexgrp Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Salut,urmeaza sa-mi schimb cauciucurile peste cateva zile si daca tot le schimb,vreau sa-mi pun si alte camere pt. ca astea vechi mai au pe ici pe colo cate un petic. Aveti idee de un magazin de unde as putea sa-mi cumpar? E vorba de niste camere destul de subtiri : 3.00-17 fatza si spate 3.50-16. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 (editat) am vazut vineri la mymoto in cotroceni; nu m-am uitat la dimensiuni dar am retinut ca au ptr. ca si pe mine s-ar putea sa ma intereseze la un moment dat. nu strica sa dai un tel. http://www.mymoto.ro/index.php?showtopic=2 Editat Octombrie 11, 2009 de intrusu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Eu am luat de la www.pam.ro Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Puneti tubeless! Eu am 4,60 S 16 pe spate. Vechiul cauciuc era pe camera. Mi-am comandat de la romimoto unul nou. La service mi a pus valva tubeless si acu merg fara camera. Avantaju e ca nu explodeaza daca ia vre un cui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Mai exista niste chestii numite spitze care impiedica schimbarea la cauciuc tubeless. Desigur cu unele exceptii. Puneti tubeless! Eu am 4,60 S 16 pe spate. Vechiul cauciuc era pe camera. Mi-am comandat de la romimoto unul nou. La service mi a pus valva tubeless si acu merg fara camera. Avantaju e ca nu explodeaza daca ia vre un cui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Mai exista niste chestii numite spitze care impiedica schimbarea la cauciuc tubeless. Desigur cu unele exceptii. De asemenea, mai e si o alta restrctie, atunci cand si cauciucul e proiectat sa mearga cu camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Eu vorbeam de aspecte care te impiedica sa schimbi cauciucul cu unul proiectat sa mearga fara camera De asemenea, mai e si o alta restrctie, atunci cand si cauciucul e proiectat sa mearga cu camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Octombrie 14, 2009 Autor Share Postat Octombrie 14, 2009 Mersi de ajutor,s-a rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate