NVS Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 buei lume!wtf? am fost 5 la constitutiei! si eu care ma gandeam ca incingem un lasermaxx... ...laser frate Cam gata sezonul, cu ploaia asta...eu sper sa nu ninga prea curand si sa o duc cat mai spre decembrie cu motoritul, desi uleiul nu ma prea ajuta si nu e de schimbat acum. Aseara am incercat curbele de la fantani - unirii si alba iulia, si fuge spatele de pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 ...laser frate Cam gata sezonul, cu ploaia asta...eu sper sa nu ninga prea curand si sa o duc cat mai spre decembrie cu motoritul, desi uleiul nu ma prea ajuta si nu e de schimbat acum. Aseara am incercat curbele de la fantani - unirii si alba iulia, si fuge spatele de pe asfalt mie nu imi fugea asa tare, dar am alta dilema: de ce nu mi se incalzesc manerele mele incalzite? Tre sa verific circuitul de fire... eu una mai ies cu moto cand nu ploua, asa ca joia am sa mai vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 mie nu imi fugea asa tare, dar am alta dilema: de ce nu mi se incalzesc manerele mele incalzite? Tre sa verific circuitul de fire...eu una mai ies cu moto cand nu ploua, asa ca joia am sa mai vin Eu am fortat putin, m-am aplecat mai mult sa vad ce si cum tine, asa putin aplecat sta mobra, nu e problema. Legat de incalzire, trebuiesc verificate firele, ar trebuii sa mearga in rest. Si daca tot le ai e pacat sa nu le si folosesti Cat nu ploua si e asfaltul uscat voi merge si eu , de doi ani am dus-o pana in decembrie cu motoritul, anul asta sper la fel sa tina vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Eu nu mai scot motorasul pe vremurile astea..mi-a intrat de tot frigul in oase, sper totusi sa ma iasa chiar si soarele cu dinti sa mai fac cateva drumuri scurte. Dar la iesiri gen bere, vin fiert, vreun film ma bag. De exemplu m-as baga miercurea asta la un orange film, ceva 3D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Eu nu mai scot motorasul pe vremurile astea..mi-a intrat de tot frigul in oase, sper totusi sa ma iasa chiar si soarele cu dinti sa mai fac cateva drumuri scurte.Dar la iesiri gen bere, vin fiert, vreun film ma bag. De exemplu m-as baga miercurea asta la un orange film, ceva 3D Program cinema Amintiri din Epoca de Aur 1 - TovarăÂşi, frumoasă e viața! * Bucuresti - Hollywood Multiplex Luni - Miercuri: 21:00 Mergem la asta?????? Cine se mai baga Miercuri seara??? Editat Octombrie 19, 2009 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanted2090 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 eu azi am iesit la o plimbarica...a fost chiar ok, maine o sa fie putin mai cald ca azi, la ce ora ati programat iesirea la film ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Program cinema Amintiri din Epoca de Aur 1 - TovarăÂşi, frumoasă e viața! * Bucuresti - Hollywood Multiplex Luni - Miercuri: 21:00 Mergem la asta?????? Cine se mai baga Miercuri seara??? La cat si unde ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Ne vedem la casa de bilete, cel tarziu la 08:30 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Maine se anunta vreme frumoasa si caldut, sper ca veniti mai mult de 5 ca data trecuta. Da? Vali contez pe tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianpavelmm Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 tot la 20 ramane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) tot la 20 ramane? Dap, de la ora 20. Daca e ocupata piata constitutiei iar, ne intalnim pe margine undeva, unde parcheaza masinile. Editat Octombrie 21, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Vali contez pe tine ? Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 "Iar ne intalnim o gramada?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 eu chiulesc iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Mai...daca nici ieri nu a fost frumos pentru motor...Vaiiii ma dezamagiti! (glumesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 merge cineva miercuri seara la teatru gratis? http://www.mediafax.ro/cultura-media/teatr...apitala-5043177 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Daca merge cineva va recomand "Comedia norilor" pt e bunicica si au locuri destule, cred ca o sa fie mare inghesuiala , mie imi surade "Hangița" pentru ca sigur am sa plec de acolo cu gura pana la urechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 diseara vine careva la intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 diseara vine careva la intalnire? O sa incerc sa ajung eu...dar nu stiu sigur daca nu intarzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Unde si la cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Azi eu nu apar la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Oricum n-ati pierdut nimic. A fost o vreme superba......NOT Mesaj completat Care va fi forma finala la tricou. O sa apara si viespea sau ramane varianta de tricou al lui cristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Referitor la iesitul la o bere, ne intalnim pe 7 noiembrie la petrecerea Chopper Academy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) ah mi-ai luat-o inainte stiu ca am chiulit de la ultimele 50 de intalniri si promit sa ma revansez ; dar...care va faceti prezenta aici?!? Editat Noiembrie 3, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate