george05 Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Ma inscriu si eu in cursa cu tricoulVb. pe mess. Abia trimiti 2 cu acelasi pachet in VN da,vorbim pe mess si ne intelegem ce si cum.ca pana la urma cred ca voi face vreo 10 tricouri,si mai am de trimis.hai ca maine dimineatza ma duc sa fac pretul final,si miercuri(cum ziceam)dau si comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duku Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 vreau si eu 2 tricouri !!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 vreau si eu 2 tricouri !!!!!!!!!!! pana miercuri se trage linie si se aduna....concluzia finala.....cristigh m-a sunat azi si mi-a zis ca face forma finala.....acum astept sa vedem un raspuns,iar eu miecuri ma duc aici si oricum fac un tricou...ca sa nu mai amanam nu stiu cat toata treaba cu tricourile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2009 aici este ultima varianta de model de tricou. baiatul vrea sa se apuce de ele. dati-va ok-ul. cine mai vrea sa se adauge pe lista sa descarce de aici asta ultima lista. Nume ID Numar bucati Numar de inmatriculare Marime Culoare Elena Ravenitza 1 B33RVN S Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Albastru Sorin Sorin128 2 CT08RVC M Negru Sorin Sorin128 2 CT08RVC XS Negru George George05 2 MM30ZRO M Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Galeben Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Negru Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Alb Jhon Arlequin 2 DJ69COX XXL Negru Catalin Cataaa 1 L Negru Marian Marianpavelmm 4 B14MMU M Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Gri Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Gri Andrei Indispus 1 B43PA! L Negru Andrei Indispus 1 B43PA! XS Negru Alex Alex_ander 2 B30RSN L Negru Vali MetalWarrior 2 VL06PBS M "negru,impr. rosu fata, alb spate, nr rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.alb" Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Negru Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Alb Thea Thea 1 B84HRC S Negru Template_tricou_Hornet.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 aici este ultima varianta de model de tricou. baiatul vrea sa se apuce de ele. dati-va ok-ul. cine mai vrea sa se adauge pe lista sa descarce de aici asta ultima lista. Nume ID Numar bucati Numar de inmatriculare Marime Culoare Pai pana la urma cine le face???? George ?....sau altfel zis cine e "baiatul"?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 aici este ultima varianta de model de tricou. baiatul vrea sa se apuce de ele. dati-va ok-ul. cine mai vrea sa se adauge pe lista sa descarce de aici asta ultima lista. Nume ID Numar bucati Numar de inmatriculare Marime Culoare Elena Ravenitza 1 B33RVN S Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Albastru Sorin Sorin128 2 CT08RVC M Negru Sorin Sorin128 2 CT08RVC XS Negru George George05 2 MM30ZRO M Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Galeben Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Negru Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Alb Jhon Arlequin 2 DJ69COX XXL Negru Catalin Cataaa 1 L Negru Marian Marianpavelmm 4 B14MMU M Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Gri Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Gri Andrei Indispus 1 B43PA! L Negru Andrei Indispus 1 B43PA! XS Negru Alex Alex_ander 2 B30RSN L Negru Vali MetalWarrior 2 VL06PBS M "negru,impr. rosu fata, alb spate, nr rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.alb" Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Negru Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Alb Thea Thea 1 B84HRC S Negru Marius xenioasa 2 fara nr XL 1negru, 1portocaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 (editat) Pai pana la urma cine le face???? George ?....sau altfel zis cine e "baiatul"?.... baiatul nu e george...baiatul e ceva prieten cu cristi,m-a sunat ieri cristi si a zis ca le face el,pana la urma........ PS:cristi......de data asta chiar o sa le faci sau iar stam la povesti 2 luni???? Editat Noiembrie 17, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 A, oki, m-am lamurit...in concluzie - cand strangem banii{cati?}?....cristi,ii strangi tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 A, oki, m-am lamurit...in concluzie - cand strangem banii{cati?}?....cristi,ii strangi tu? ramane 25ron,banuiesc,nu?.......cristi baga cat mai iute un cont si hai sa la facem ca eu personal m-am saturat sa tot astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 in legatura cu tricourile, va deranjeaza un posesor de sv 650....ma gandeam sa facem si noi ceva asemanator ideii voastre,si momentam cautam niste tricouri de calitate,ma gandisem la fruit of the loom,voi cu ce firma colaborati?si cam care ar fii preturile?ms,o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 (editat) in legatura cu tricourile, va deranjeaza un posesor de sv 650....ma gandeam sa facem si noi ceva asemanator ideii voastre,si momentam cautam niste tricouri de calitate,ma gandisem la fruit of the loom,voi cu ce firma colaborati?si cam care ar fii preturile?ms,o zi buna salutare.....inca nu s-au facut tricourile,trebuie sa le faca unul dintre noi....daaaaar,eu mi-am facut unul(mai exact l-a facut cineva pt mine) la unirea in bucuresti,e fruit of the loom tricoul si e de nota 10.merita..... ....pretul se zice ca ar fi undeva la 25 de ron(bucuresti) sau in jur de 35ron(baia mare-la mine acasa).spor la tricouri sa aveti Editat Noiembrie 17, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 aici este ultima varianta de model de tricou. baiatul vrea sa se apuce de ele. dati-va ok-ul. cine mai vrea sa se adauge pe lista sa descarce de aici asta ultima lista. Nume ID Numar bucati Numar de inmatriculare Marime Culoare Elena Ravenitza 1 B33RVN S Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Albastru Sorin Sorin128 2 CT08RVC M Negru Sorin Sorin128 2 CT08RVC XS Negru George George05 2 MM30ZRO M Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Galeben Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Negru Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Alb Jhon Arlequin 2 DJ69COX XXL Negru Catalin Cataaa 1 L Negru Marian Marianpavelmm 4 B14MMU M Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Gri Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Gri Andrei Indispus 1 B43PA! L Negru Andrei Indispus 1 B43PA! XS Negru Alex Alex_ander 2 B30RSN L Negru Vali MetalWarrior 2 VL06PBS M "negru,impr. rosu fata, alb spate, nr rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XXL negru OOK Cristi Rookie22 1 VL11PA! XXL rosu OOK Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Negru Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Alb Thea Thea 1 B84HRC S Negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 La multi ani Danny_nt!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Hornetistu' din umbra ar vrea si el un tricou Am sa ma vad cu Baiatu George sa ii dau banutzu care este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 (editat) La multi ani Danny_nt!!! LA MULTI ANI !!! si cat mai multi km fara belele ! Editat Noiembrie 17, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 La multi ani mestere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 La multi ani maestre! - betie placuta si (mult) dupa aia multi km uscati in fata sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CASPER-THE FRIENDLY GHOST Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Salut! Chir daca am cam chiulit anul asta de la intalnirile stupului, recuperam la anul aici este ultima varianta de model de tricou. baiatul vrea sa se apuce de ele. dati-va ok-ul. cine mai vrea sa se adauge pe lista sa descarce de aici asta ultima lista. Nume ID Numar bucati Numar de inmatriculare Marime Culoare Elena Ravenitza 1 B33RVN S Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Albastru Sorin Sorin128 2 CT08RVC M Negru Sorin Sorin128 2 CT08RVC XS Negru George George05 2 MM30ZRO M Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Galeben Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Negru Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Alb Jhon Arlequin 2 DJ69COX XXL Negru Catalin Cataaa 1 L Negru Marian Marianpavelmm 4 B14MMU M Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Gri Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Gri Andrei Indispus 1 B43PA! L Negru Andrei Indispus 1 B43PA! XS Negru Alex Alex_ander 2 B30RSN L Negru Vali MetalWarrior 2 VL06PBS M "negru,impr. rosu fata, alb spate, nr rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.alb" Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Negru Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Alb Thea Thea 1 B84HRC S Negru Marius xenioasa 2 fara nr XL 1negru, 1portocaliu Mihai Casper-the friendly ghost 2 B 94 DTY L 1 negru + 1 rosu Mihai Casper-the friendly ghost 2 B 94 DTY S 1 negru + 1 rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Nume ID Numar bucati Numar de inmatriculare Marime CuloareElena Ravenitza 1 B33RVN S Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Negru Cristi Cristigh 1 B26BRR M Albastru Sorin Sorin128 2 CT08RVC M Negru Sorin Sorin128 2 CT08RVC XS Negru George George05 2 MM30ZRO M Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Negru Costi Arycy 1 B85YWP M sau L Galeben Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Negru Luci Lgxmedia 1 B33TAZ M Alb Jhon Arlequin 2 DJ69COX XXL Negru Catalin Cataaa 1 L Negru Marian Marianpavelmm 4 B14MMU M Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN L Negru Dan Danny_nt 1 NT24FUN S Negru Andrei Indispus 1 B43PA! L Negru Andrei Indispus 1 B43PA! XS Negru Alex Alex_ander 2 B30RSN L Negru Vali MetalWarrior 2 VL06PBS M "negru,impr. rosu fata, alb spate, nr rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.rosu" Cristi Rookie22 1 VL11PA! XL "negru, impr.alb" Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Negru Claudiu wasaki san 1 B38PHP XXL sau XXXL Alb Thea Thea 1 B84HRC S Negru Marius xenioasa 2 fara nr XL 1negru, 1portocaliu Mihai Casper-the friendly ghost 2 B 94 DTY L 1 negru + 1 rosu Mihai Casper-the friendly ghost 2 B 94 DTY S 1 negru + 1 rosu Am modificat si eu lista...vreau doar 2 tricouri deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2009 pretul tricourilor a ramas la 30 roni. o sa strang eu banii, daca nu se ofera altcineva.... iar pt cei care nu sunt in bucuresti vedem cum facem sa punem noi pt ei pana ne vedem, ca daca platim prin banca tre sa factureze...pl m... mai complicat... @danny, sa ne traiesti omule! cand ne ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Muuulti ANI TRIASCAAAA ! ! LA MULTI MULTI ANI cu mii de km fara incidente, hai sa ne traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 dau de baut cu prima ocazie cand ne intalnim la ursu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 (editat) pretul tricourilor a ramas la 30 roni. o sa strang eu banii, daca nu se ofera altcineva.... iar pt cei care nu sunt in bucuresti vedem cum facem sa punem noi pt ei pana ne vedem, ca daca platim prin banca tre sa factureze...pl m... mai complicat... @danny, sa ne traiesti omule! cand ne ? pai pt cei din afara bucurestiului,nu era mai simplu sa pui un cont al tau in care sa punem banii?ca doar ai card si asa e mai safe.....sau nu? .....atunci,eu personal voi vb cu sorin128,sa puna el pt mine si ma inteleg eu cu el.sanatate @danny: ....sanatate si tie si viespii,randuri de gume cat mai multe si multi kilometrii fara incidente Editat Noiembrie 17, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 La multi ani danny_nt !!! multi kilometri alaturi de viespe fara incidente , si sa fi vesel si sanatos In privinta tricourilor nu are nimeni nimic de comentat ??? Atunci sa incep eu primul , in principiu arata bine dar la tricoul de culoare neagra as dori pe fata unde vad numai culoarea rosie , eu zic ca ar da bine si alb cum este pe spate si sa nu complicam cu alte culori as spune ca sigla viespi nervoase ar da mai bine daca ar fi alb pe negru . Nu vreau sa supar sau sa enervez pe nimeni este doar o propunere, daca cineva are ceva de spus in privinta asta sa zica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate