Sorin128 Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Nah ca sunt printre ailati "unii". Maine am o proba de interviu si nu stiu la ce ora scap, asa ca ori nu mai ajung pe Amckart, ori ne auzim la un telefon.Noapte buna! Poai succese maxime iti urez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Poai succese maxime iti urez.... "maxime" am zis (si de la mine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Nah ca sunt printre ailati "unii". Maine am o proba de interviu si nu stiu la ce ora scap, asa ca ori nu mai ajung pe Amckart, ori ne auzim la un telefon.Noapte buna! hai baftoc maxim si "succesuri" depline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu2009 Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 astazi la 3.00 PM pe AMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 astazi la 3.00 PM pe AMC asa coane...cu tupeu .dar sa nu mergi ca bunicutza...da-i coaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu2009 Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 ii rup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Lasa, edi, nu fi suparat, ca si eu m-am tepuit, am plecat de la servici pe la 12.30 cu gandul sa fiu pe la 13.00 acolo; macar masinuta aia galbena era faina) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 mmda.. am tocit si azi doua randuri de slidere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Lasa, edi, nu fi suparat, ca si eu m-am tepuit, am plecat de la servici pe la 12.30 cu gandul sa fiu pe la 13.00 acolo; macar masinuta aia galbena era faina) iar au avut "evenimente" inopinate baietii?mama lui de amck,ar face aia bani din piatra seaca....deh,romani..... Mesaj completat mmda.. am tocit si azi doua randuri de slidere... la polizor maestre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 in.. curtea scolii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 L-am inwatat eu cum sa iasa in fatza blocului si sa le toceasca de bordura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 ii rup Lasa, edi, nu fi suparat, ca si eu m-am tepuit, am plecat de la servici pe la 12.30 cu gandul sa fiu pe la 13.00 acolo; macar masinuta aia galbena era faina) mmda.. am tocit si azi doua randuri de slidere... in.. curtea scolii Nu mai inteleg nimic.......ce naiba, lipsesc o data si nu imi zice si mie nima ce dreaq s-a intamplat?...V-ati dat, nu v-ati dat, WTF?.... ...Ce plm de masinute galbene?...Ba, voi ce ati baut ca vreau si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 (editat) Nu mai inteleg nimic.......ce naiba, lipsesc o data si nu imi zice si mie nima ce dreaq s-a intamplat?...V-ati dat, nu v-ati dat, WTF?.... ...Ce plm de masinute galbene?...Ba, voi ce ati baut ca vreau si eu? daca ai lipsit tu,cei de la Amckart nu au mai lasat hornetistii sa intre..tu fiind UBERmembru si reprezentant de vaza al comunitatii "viespiste" ce vrei tu sa bei si nu stiu eu? Mesaj completat L-am inwatat eu cum sa iasa in fatza blocului si sa le toceasca de bordura ! ma inveti si pe mine daca sunt cuminte? Editat Septembrie 25, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 ma inveti si pe mine daca sunt cuminte? Tu stii deja mosh ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 trezireaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 (editat) Ce faci mah, vorbesti in somn? Editat Septembrie 27, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Ce faci mah, vorbesti in somn? Isi da trezirea singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 L-am inwatat eu cum sa iasa in fatza blocului si sa le toceasca de bordura ! astept cu nerabdare urmatoarea lectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 (editat) astept cu nerabdare urmatoarea lectie vezi sa nu te invete alte prostii...ca e om rau,nytu` asta Mesaj completat Ce faci mah, vorbesti in somn? n-ai tu treaba.uite,vali stieeee ps:se vede ca nu am motor,am prea multa vreme de forumizat Editat Septembrie 27, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 E om rau, da are casca buna altfel maine zic astia 28 grade... Meditatii maestre? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu2009 Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 hai maine sa incercam un AMC pe la un 1-2 ce ziceti???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 hai maine sa incercam un AMC pe la un 1-2 ce ziceti???? Vrei sa-i faci sange rau lui Georgica? Scrie si tu mai codat, sa se prinda abia la primavara cand ne vede in actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu2009 Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 la Bacau la anu le dam ceata, si lui george si lui nyt - vin ucenicii din urma ( cu m la inceput ) maine facem poze ca sa vada si ei ce-i asteapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu2009 Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 la Bacau la anu le dam ceata, si lui george si lui nyt - vin ucenicii din urma ( cu m la inceput ) maine facem poze ca sa vada si ei ce-i asteapta. Mesaj completat la Bacau la anu le dam ceata, si lui george si lui nyt - vin ucenicii din urma ( cu m la inceput ) maine facem poze ca sa vada si ei ce-i asteapta. sezonu maestrilor s-a dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Da' stiu ca nu va plictisiti... AMCKart, Bacau...freestyle in fata blocului... Ce vremuri duceti! Si altii "citeste" si "munceste"! P.S. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate