Atharia Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 (editat) 1)George052)Nyt 3) Cataaa 4) Metalwarrior + Catalina 5) Ravenitza 6) Roxynel +1 (Atharia) 7) styx (Stefan) 8 ) Ulita 9) GH 10) Sorin128 11)Razvinte+familia 12)Arlequin 13) Rookie 14) Skip 15)Edu2009 16)Godssmile2002 17)Stryke 18)Adi capac 19)LGXmedia 20)darkbay +1a 21) ....... hai sa zicem, cam 80% sa vin, ca parca asa se facea, cu procente si poate vin cu dominatoru', daca-l pun la punct cum trebuie pana atunci Se apropieeee 1 mai Editat Martie 21, 2011 de Atharia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 am ciungi noi noute conti sportattack Sunt bune gumele alea de inceput. Am avut si eu anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 metale, vezi bre ca te-am intrebat ceva pe privat de barbrizu lu matale. da pe forumu de viespi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 metale, vezi bre ca te-am intrebat ceva pe privat de barbrizu lu matale. da pe forumu de viespi Scrie aici, ca pe acolo nu am mai intrat de ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 trimis pm si aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Mai pe cat a ramas pana la urma ca nu mai retin... (varsta maica...)? ca sa stiu cum planific si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Nu tre' sa fii vreun Rossi ,fiecare a inceput de undeva ! Conteaza in schimb ce gume ai pe mobra ! mah fitz-ar gumele sa-ti fie...merge cu orice gume nu speria lumea Mesaj completat Mai pe cat a ramas pana la urma ca nu mai retin... (varsta maica...)? ca sa stiu cum planific si eu. ce pe cat a ramas?Amck sau Sighisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 mah fitz-ar gumele sa-ti fie...merge cu orice gume nu speria lumea Mesaj completat ce pe cat a ramas?Amck sau Sighisoara? Bacau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Bacau! 26 mai draga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 De 1 mai la mare nu se mobilizeaza nimeni??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Diseara la 7?...Constitutiei?....Cineva?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 (editat) Diseara la 7?...Constitutiei?....Cineva?.... In constitutiei e nush ce targ. lumea se strange pe la piata alba iulia. citeste aici : /index.php?...p;#entry2791871 Editat Martie 24, 2011 de Atharia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 hai cu intruneala, deja am dat comanda de jagermeister Daca il aduci, nu punem in el si niste prafuri ca in "Hangover" http://www.imdb.com/title/tt1119646/ Sa nu ne aducem aminte ce facem pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 In constitutiei e nush ce targ. lumea se strange pe la piata alba iulia. citeste aici : /index.php?...p;#entry2791871 Targ de nunti (e-mariage.fest). Nik nu stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Daca il aduci, nu punem in el si niste prafuri ca in "Hangover" http://www.imdb.com/title/tt1119646/Sa nu ne aducem aminte ce facem pe acolo? ce prafuri?ce jeger?nimic....apa plata cu lamaie ca la toate celelalte intruneli.chefangiilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Targ de nunti (e-mariage.fest). Nik nu stiti Normal mane!... Sunt deja casatorit...)...La ce sa imi mai foloseasca o astfel de informatie?.........Sa inteleg ca tu stii pentru ca......?????... Dani, ne pregatesti ceva????... ce prafuri?ce jeger?nimic....apa plata cu lamaie ca la toate celelalte intruneli.chefangiilor O fi tuica, o fi vin.....o fi pipi de rechin....)..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 pipi de rechin....)..... De aia sunt mari oceanele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 (editat) Normal mane!... Sunt deja casatorit...)...La ce sa imi mai foloseasca o astfel de informatie?.........Sa inteleg ca tu stii pentru ca......?????... Dani, ne pregatesti ceva????... Da stiu..e trist.. se pare ca... Editat Martie 29, 2011 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 (editat) Da stiu..e trist.. se pare ca... Cum sa fie mah trist?... ...Sa fie-ntr-un ceas bun! Felicitari!! Editat Martie 29, 2011 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Cum sa fie mah trist?... ...Sa fie-ntr-un ceas bun! Felicitari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 (editat) pt cei interesati de adunarea de la Bacau....am sa va rog se ocupe cineva de detalii si alte cele,eu voi fi un simplu participant. personal,fac un pas inapoi din organizare(sau cum i-o fi zicand) si din bataia de cap aferenta din motive care ma privesc doar pe mine....asa ca,astept si eu cu nerabdare noutati Editat Martie 29, 2011 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 pt cei interesati de adunarea de la Bacau....am sa va rog se ocupe cineva de detalii si alte cele,eu voi fi un simplu participant. personal,fac un pas inapoi din organizare(sau cum i-o fi zicand) si din bataia de cap aferenta din motive care ma privesc doar pe mine....asa ca,astept si eu cu nerabdare noutati NO COMMENT. Bun, ma intereseaza daca stie careva sau are sau a auzit de o maneta de frana pt hornet mai ieftina asa sa imi zica si mie, mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 rookie : vezi aici http://www.kronaumoto.ro/ sau pe okazii.ro . bikeshop.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 NO COMMENT. Bun, ma intereseaza daca stie careva sau are sau a auzit de o maneta de frana pt hornet mai ieftina asa sa imi zica si mie, mersi. bah nici tu nu raspunzi la telefon cand vrea omu sa te ajute?pana mea....tineti telefoanele unii pe post de bibelou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 bah nici tu nu raspunzi la telefon cand vrea omu sa te ajute?pana mea....tineti telefoanele unii pe post de bibelou? Unii mai munceste maaaa, nu stau toata ziua cu....p...a in mana (a se citi paleta=racheta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate