lil debul Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Ala nu-i domnu' White , e BOYKA , adica un englez , de fapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Stiu,stiu! http://www.imdb.com/name/nm0012078/ Din puct de vedere al luptei si al miscarii in ring mi se pare mult mai bun englezul tau. Dar din punct de vedere fizic tot negrul imi place mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Uite antrenamentu` lui aici Arata foarte tare "Boyka" dar cand o sa faci toata ziua sala si sa ai si bani sa nu ai griji sa trebuiasca sa lucrezi si dupa la sala o sa aratati ca el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 De maine ma apuc din nou, dupa o pauza de vro 4 ani cred. Sper ca mai stiu cate ceva ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 arata tare tipul. cuvantul sustanon sau naposim ring a bell to anyone ? pun pariu ca pt el ambele suna cunoscute Mesaj completat Uite antrenamentu` lui aiciArata foarte tare "Boyka" dar cand o sa faci toata ziua sala si sa ai si bani sa nu ai griji sa trebuiasca sa lucrezi si dupa la sala o sa aratati ca el vai ce antrenament are ala omu e tare rau de tot am si eu un nene la sala care face un antrenament asemanator. pun accent pe asemanator. adica nu face the usual stuff ... multa "gimnastica" cu greutati ... si alte chestii oricum sunt 100% sigur ca nu e deloc usor ce fac nenisorii astia nu cred ca as rezista la un antrenament cu ei Mesaj completat De maine ma apuc din nou, dupa o pauza de vro 4 ani cred. Sper ca mai stiu cate ceva ceva haha sa vezi ce febra o sa ai. o sa te misti ca robocop cand era tanar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Boyka (hai sa-l numim asa) e un luptator , deci , face antrenament specific. Si oricum nu arata tot ce face , in videoclip sint spicuiri. Are si o groaza de bani , de bagat in proteine si de stat acasa. Sta acasa si nu face nimic. Asta in sensul bun , ca de facut face mai mult ca noi. Cred ca sint atras de partea intunecata , imi place mai mult decit domnul White. Asa puscarias cum e , cu tatuajele alea de 2 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Excelent antrenamentul, la tehnica de picioare poate sa faca de ras si un korean practicant de taekwondo. Da bine cu ambele picioare, tehnici complicate si greu de executat, ceea ce e un lucru rar. Mai ales pentru un actor. Se vede ca lucreaza. Foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Brate , picioare , da' ce zici de procedeele de MMA , proiectari , chestii ? Imbirligari de brate , suceli de picioare. Si in materie de combinatii de lovituri , omu' e mare. Se vede ca lucreaza mult in saal , ce explozie , ce acuratete. ma uitam la un video cu minastirea shaolin , prezentat de Jet Lee. Dubiosi calugarii aia , comparativ cu ce fac europenii mai nou (si americanii ). Nu prea vad o lupta shaolin versus Boika , sau altul ca el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin93 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Brate , picioare , da' ce zici de procedeele de MMA , proiectari , chestii ? Imbirligari de brate , suceli de picioare. Si in materie de combinatii de lovituri , omu' e mare. Se vede ca lucreaza mult in saal , ce explozie , ce acuratete.ma uitam la un video cu minastirea shaolin , prezentat de Jet Lee. Dubiosi calugarii aia , comparativ cu ce fac europenii mai nou (si americanii ). Nu prea vad o lupta shaolin versus Boika , sau altul ca el. E foarte bun omu`.Si fizic este foarte bine sa nu mai zic de exercitii...nu mi`ar place sa suflu in fata lui..dar sa nu uitam ca oricand pot sa`i imprim niste cauciucuri pirelli pe spate..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Am prins mare drag de Boyka asta (personajul , nu actoru') . Nu , nu sint bulangiu , asa ca nu va mai uitati in jur , dupa Nivea. Urmatorul tatuaj , pe piept , tematica "BOYKA" plus sirma ghimpata , totul realizat grosier si "rustic". Daca nu am brand , macar tatuaj sa am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Am prins mare drag de Boyka asta (personajul , nu actoru') . Nu , nu sint bulangiu , asa ca nu va mai uitati in jur , dupa Nivea. Urmatorul tatuaj , pe piept , tematica "BOYKA" plus sirma ghimpata , totul realizat grosier si "rustic". Daca nu am brand , macar tatuaj sa am. ziceai ca ai 42 de ani. nu mai bine incerci sa fi ca el,decit sa iti faci un tatuaj??? si ,daca erai bulangiu,cum zici,era vreo problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Sa incerc sa ajung ca Boyka , greu de tot. Dar totusi imi fac datoria fata de mine insumi , rup sacul , imi rup tibiile si antebratele la un copac flexibil , imi rup pumnii intr-o makiwara. De fiare nu mai pot sa trag acuma , e prea cald , astept toamna. E mai important acuma sa mearga bratele si picioarele. Masa si definire mai pot astepta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 dar de domnu' ce parere aveti ? Domnu are un trapez si un spate super ! Da, dar actorul principal imi place mai mult cum arata, din punct de al dezvoltarii fizice. Asta e ultimul film al lui, a jucat in multe de-a lungul timpului. http://www.youtube.com/watch?v=nfVra8yKL7s Arata superb si in Soldat Universal partea a II-a. Michael Jay White. Google him. Pe jay White nu-l poate bate nimeni nici in realitate Stiu,stiu!http://www.imdb.com/name/nm0012078/ Din puct de vedere al luptei si al miscarii in ring mi se pare mult mai bun englezul tau. Dar din punct de vedere fizic tot negrul imi place mai mult. E un film! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 (editat) Nu mai aruncati cuvinte asa. Un om care foloseste steroizi se cunoaste clar. Nenea nu intra in categoria asta. Plus ca daca lua, era de 2 ori mai mare. In realitate, nu arata chiar asa.. Au programe speciale pe care le urmeaza inainte de filmari. Pe langa asta sunt filmati/fotografiati din anumite unghiuri, sub anumite reflectoare.. treaba grea pentru cameramani, regizori. Cum va merge pe timp de vara? Editat Iulie 2, 2010 de adrian9292 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 de la perfect in sus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Cum va merge pe timp de vara? Prost pe caldura. Dimineata nu ma trezesc eu sa ma duc la sala iar seara sunt obosit si lipsit de energie, la 11.00-12.00 e cel mai ok pentru mine insa atunci e si cel mai cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Eu am terminat al 3-lea abonament trimestrial la sala...ceea ce ma bucura pentru ca inseamna ca am ajuns 9 luni la sala, chiar daca am o medie de mai putin de 2 antrenamente pe saptamana. Adica cateodata am fost de 2 ori pe sapt...alte dati cam de 3 ori in 2 saptamani. Oricum, e de bine. Saptamana viitoare incep al 4-lea abonament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 multe luni/ani inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 O poza , ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Eh, mai am eu pozne pe aici pe undeva pe topic. O sa mai pun dupa concediu, in august. Pana atunci sunteti voi bineveniti sa mai puneti, foarte putini s-au "prezentat",ca sa zicem asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 3, 2010 Autor Share Postat Iulie 3, 2010 o poza din primavara... saptamana asta filmez antrenamentul pentru brate ... am sa il postez pe youtube Mesaj completat multe luni/ani inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 nice bravo, sunt curios totusi ce suplimente iei oricum se vede ca ai depus mult efort, sunt curios si de antrenamentul ala. e ceva gen get ripped fast ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 4, 2010 Autor Share Postat Iulie 4, 2010 nice bravo, sunt curios totusi ce suplimente iei oricum se vede ca ai depus mult efort, sunt curios si de antrenamentul ala. e ceva gen get ripped fast ? In primul rand multumesc. Suplimente iau asa : Creatina kre-alkalyn tablete,glutamina tablete,aminoacizi tablete,complex vitamine tablete,tribulus si proteine whey din zer fara carbohidrati.Nu le iau cum scrie pe cutie.Nu imi place sa ma infoi cu ele, iau mai putin.Eu iau dimineata dupa mancare 1 b tribulus,1 vitamine si portia de proteina. inainte de antrenament iau 2 buc creatina,si 2 buc aminoacizi.Dupa sala shake proteine, 1 buc creatina,3 buc glutamina,3 buc aminoacizi 1 tribulus si 1vitamina.Iar inainte de culcare este cand mai imi fac un shake de proteine cu o banana, ca sa evit sa mananc din nou.Dar vara mananc mai mult, pentru ca ard mai mult.Asa ca mai mananc si seara pui la cuptor cu legume sau un piept de pui cu o salata mixta. Antrenamentul e simplu.Luni fac picioare asa: piramidal Genoflexiuni 4 serii x 8-12 repetari Presa 4 serii x 8-12 repetari Extensii aparat coapse 4 serii x 8-12 repetari si gambe 2 aparate 4 serii x 8-12 repetari iar bicepsul femural il fac sambata , doar ca sambata asta ma duc la un botez asa ca maine fac si biceps femural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 (editat) eu am luat creatina Universal Storm, si mi-a prins destul de bine. Kre-alkaline mi se pare penala rau. sunt tabletele alea micute, ala zice sa iei 2 pe zi, dar eu stiu oameni care iau 2 inainte 2 dupa si inca 2 asa cand mai vor ei / zi oricum daca tie iti prinde bine, e ok atunci. Inca o chestie, citeam ca e cam inutil sa iei aminoacizi tablete. chiar daca pe ctuie scrie ca fac si dreg, cica nu sunt suficienti pentru ce are nev. corpul tau. cel mai bine e sa iei niste proteine cu concentrat mai mare de BCAA si sa lasi corpul sa le descompuna. asa am citit si sincer mi se pare mai logic... oricum e super ok si ce faci tu. si eu am inceput sa iau niste complexe de vitamine de ceva timp si se simte intradevar o diferenta. te recuperezi mai repede, pofta de mancare, etc. deci totul bun si frumos ma intereseaza numele suplimentelor - eu am incercat multe de la weider, si sunt bune. fac ce scriu acolo DACA le iei luni de zile. dar din pacate au niste scoruri astronomice. 750g de proteina de zer ( cu absortie lenta) e 2.1 m - 2.5kg. 3m (dar e alta bazaconie) si chestii de genul asta. desi recunosc ca sunt f bune, mi se par cam scumpe. adica sa bagi 4-5m / luna NUMAI in proteine este exagerat. Universalul mi se pare o firma penala romaneasca, de fapt cam toate firmele romanesti baga tarate in proteine si universalul si redisu sunt la pamant, parerea mea. asadar, care ce firme bune de proteine cunoasteti ? si mai ales ce produs a mers cel mai bine pentru voi ? edit: am vazut ca ai pus picioarele luni. si eu le fac la fel geno - 4 serii a cate 8-10-12-15 repatari presa - 4 serii a cate 8-10-12-15 repetari fandari ( denumirea este Bulgarian Split Squat - exercitiul il gasiti pe ) fandarile - le fac 4 serii a cate 8-10 ( de obicei sunt lesinat dupa presa si geno) Editat Iulie 5, 2010 de Alexdimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Cam cu cite kilograme ar trebui sa bag geno ? Voi cu cit bagati , poate fac o comparatie si vad cum ma situez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate