alexcbr80 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Nu aam crezut ca o sa ajung vreodata sa postez si eu aici.... ieri 1mai 2baietzii de nota 10 au murit intr-un accident teribil....Casaleanu:( si Fara:(....veneau din Retezat iar, inaite de ai intra in Bretea Strei mi se pare.....la 270km/h o explodat motoru...nu stiu mai multe ca nu am avut puterea sa ascult...dar stiu ca ei 2nu mai is:(......si pe langa ei a mai murit si un om care lucra pe camp....motoru o zburat cam 1km pe camp..... Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in PACE (daca mai stie cineva ceva...sa scrie aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geosuzu Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 erau pe acelasi motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Stiu ca probabil imi vor sari cam 75% din membrii acestui forum in cap dar viteza aia (daca a fost reala, evident) nu-i absolut deloc cusher, mai ales pentru ulitzele patriei noatre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Doamne fereste!RIP! Cum ai aflat?Cum adica a explodat motoru?Ce marca?Ce an?Ai alte detalii? Pare din filmele de groaza povestea asta! A vazut cineva cum s-a intamplat exact? De unde erau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Ce ghinion incredibil au unii ... RIP :) SnapShot, citeste putin mai atent ... n-are nici o legatura accidentul cu ulitele patriei. Se putea intampla oricui, oriunde, oricand ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Dat fiind ca aveau 270 km/h, motorul era in fortaj. In regimul ala de functionare orice mica defectiune la instalatia de racire e indeajuns sa produca un dezastru. Repet, in regimul ala de functionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Stiu ca probabil imi vor sari cam 75% din membrii acestui forum in cap dar viteza aia (daca a fost reala, evident) nu-i absolut deloc cusher, mai ales pentru ulitzele patriei noatre. Asha este ai dreptate , dar nimeni nu cauta vinovatul aici sau conditiile , omul doar isi exprima regretul ca a pierdut 2 prieteni ........, RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Imi pare rau pt. ei....dar...au cautat-o! Au mai omorat si un om nevinovat! Degeaba ne straduim sa schimbam mentalitatea soferilor...atata timp cat nu reusim sa o schimbam pe cea a ''vitejilor' de genul acesta! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 (editat) (Edit: @Harley: ) Nu acuz pe nimeni de absolut nimic. Fac doar o constatare (care insa are legatura cu cauza tristului incident). Vezi postul meu de mai sus. Editat Mai 2, 2006 de SnapShot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Imi pare rau pt. ei....dar...au cautat-o! Bai, du-te de aicea... E chiar de prost gust sa spui asa ceva aici, in acest caz. Oricare din noi ar putea-o pati la fel, si la viteze mai mici, poate. Pacat de ei. Remi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Imi pare rau pt. ei....dar...au cautat-o! Au mai omorat si un om nevinovat! Degeaba ne straduim sa schimbam mentalitatea soferilor...atata timp cat nu reusim sa o schimbam pe cea a ''vitejilor' de genul acesta! RIP uitati-va si la prea-sfantul asta ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 bah, voi sunteti nebuni!! cum dracu va sta mintea sa carcotitzi, sa dati vina si cu presupusu' in topicuri d'stea cand e vorba de oameni care au murit?!?! impushcati-va fratilor, ca sunteti ca tzatzele! Dumnezeu iarta pacatele, numai voi nu! Maimuzoilor! RIP celor 2 baieti si muncitorului nevinovat!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 oribil...cum naiba sa explodeze mai motorul? ce stupid. din ce in ce mai multe. urat cand se termina asa. condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 @Snapshot: o defectiune e o defectiune, motorul ala nu era in nici un "fortaj", era in regim normal. O "banala" fisura pe conducta de frana te poate omora si la 20 la ora. RIP, ce moarte stupida... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Aiurea de tot...... Cred ca mai conteaza doar faptul ca au murit 2 persoane....atat... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 @Snapshot: o defectiune e o defectiune, motorul ala nu era in nici un "fortaj", era in regim normal. O "banala" fisura pe conducta de frana te poate omora si la 20 la ora. RIP, ce moarte stupida... Nu chiar. Heat buildup este mult mai pronuntat la regimuri de functionare mai apropiate de limita. Timpul pe care-l ai pentru a detecta avaria este mult mai limitat in cazul utilizarii mai 'fortoase'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Groaznic. Dumnezeu sa-i ierte pe totzi 3. PS: Sigur nu a explodat cauciucul? Sau poate s-a calat motorul shi s-au blocat pistoanele? Oricum orice info despre moto este bine venita. Ce tragedie. PPS: Sper ca totzi cei cu viteza in sange sa intzeleaga ca maiestria nu te scuteshte de accidente ... vezi shi accidentul lui Ono. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 RIP Sa le fie invatatura de minte celor care spuneau ca pe motor merg cum vrea basca lor si ca ei sunt singurii care suporta consecintele... Constat pentru a nu stiu cata oara ipocrizie si atitudine partinitoare.Daca topicul era ceva de genul "Un conservar cu o super masina a pierdut controlul la 270km/h si a omorat un motociclist" cum reactionati?Tot despre oameni care au murit era vorba... Imi pare rau pt. ei....dar...au cautat-o! Au mai omorat si un om nevinovat! Degeaba ne straduim sa schimbam mentalitatea soferilor...atata timp cat nu reusim sa o schimbam pe cea a ''vitejilor' de genul acesta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Imi cer scuze pentru intrebarea total nepotrivita intr-un topic de acest fel, dar chiar as vrea sa stiu ce motor a fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Cred ca mai conteaza doar faptul ca au murit 2 persoane....atat... 3 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Mai 2, 2006 Autor Share Postat Mai 2, 2006 Mey...as vrea sa va doresc si voua astia care tot va datzi viteji sa pierdeti pe cineva drag dar nu pot sa doresc asa ceva nimanui ......poi atat stiu deocamdata baietzii erau din Hunedoara....toata lumea ii stie CASALEANU si FARA ....motoru era un Suzuki Hayabusa adus recent in tzara din Italia si o explodat motoru nu cauciucu pur si simplu o explodat...erau amandoi pe motor...iar Fara a lasat si 2copii orfani... nu am cuvinte....Inmormantarea stiu ca ii JOI si baietzii de aici totzi vreau sa mearga cu motoarele....revin cu amananunte cand o sa aflu mai multe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 RIP Sa le fie invatatura de minte celor care spuneau ca pe motor merg cum vrea basca lor si ca ei sunt singurii care suporta consecintele... Constat pentru a nu stiu cata oara ipocrizie si atitudine partinitoare.Daca topicul era ceva de genul "Un conservar cu o super masina a pierdut controlul la 270km/h si a omorat un motociclist" cum reactionati?Tot despre oameni care au murit era vorba... comentarii stupide si atitudine de conservari pensionari... Cu atat mai mult ca nu cunoaste nimeni detaliile accidentului (conditii, viteza, etc.) Fereasca Dumnezeu sa vi se-ntample si la 40 km/h si se vor gasi carcotasi care sa spuna ca ati cautat-o, ca n-ati avut echipament corespunzator..... Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace pe cei plecati dintre noi si condoleante familiilor . R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Cat ti-e scris atat o duci... nici mai mult nici mai putin... Ba mai putin DA!!! Atunci cand o cauti... 270km/h... pe circuit mai zic si io... Dar pe strazi publice?!? Orice ar zice lumea, nu pot acepta sa fiu cu familia sau sa imi stiu familia pe sosea cand un taifun din asta "se distreaza" sau "isi testeaza limitele"!!! Imi pare rau pentru ei (toti trei)... INCONSTIENTA... si nu m-ar deranja daca ar face-o ORIUNDE IN ALTA PARTE DAR NU PE UN DRUM PUBLIC!!! 270 km/h... INCREDIBIL!!! RIP si sa le fie tarana usoara!!! Dumnezeu il/ii va judeca pentru moartea acelui om nevinovat!!! P.S. - este foarte greu sa pierzi pe cineva drag!!! De aceea imi aleg bine prietenii!!! Ne plangem ca dau tot felul de tembeli peste noi... dar mai bine nu mai zic nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robias Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 motoru era un Suzuki Hayabusa adus recent in tzara din Italia si o explodat motoru nu cauciucu pur si simplu o explodat...erau amandoi pe motor.. R.I.P. celor 3 PS: stiu ca nu asta e important acum dar o hayabusa nu ar trebui in vecii vecilor sa explodeze la 270 km/h...decat daca avea probleme mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti 3! Si eu zic ca era ceva extrem de in neregula cu Busa aia si nu se putea prevedea ca ii va bubui motorul, chiar si la 270. Parerea mea. Sunt convins ca exista persoane mai avizate in motoare de putere mare, care ne pot lamuri. Inca o data. RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate