biancocelleste Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Salut baietii Dupa un an de zile imi inmatriculez si eu mobra dupa un an de zile .... Am musai nevoie pt autentificare un capac de semnal spate dreapta ca in urma unei cazaturi s-a dus naibii. Ma ajuta cineva ? Platesc si dau si o bere SUNTLA ITP SINU IMI GASESESTE SERIA MOTOR.0737 22 93 22daca ma poate ajuta cineva.xj600s 92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Salut baietii Dupa un an de zile imi inmatriculez si eu mobra dupa un an de zile .... Am musai nevoie pt autentificare un capac de semnal spate dreapta ca in urma unei cazaturi s-a dus naibii. Ma ajuta cineva ? Platesc si dau si o bere SUNTLA ITP SINU IMI GASESESTE SERIA MOTOR.0737 22 93 22daca ma poate ajuta cineva.xj600s 92 E usor vizibil: pe partea dreapta a carter-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 M-a sunat mecanicul. Seria motorului coincide cu cea a sasiului ( afara de 4BR ). Eu i-am spus chestia asta dar el e nou pe domeniu asta asa ca il iert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Se vinde Yamaha Diversion Xj 600, an fb. 1998, 13000km reali! Toate consumabilele schimbate, motorul functioneaza si arata exceptional, se poate vedea la Cj. Pret 1600 euro. Tel 0752209586 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Vand Yamaha XJ 600 S Diversion, anul fabricatiei 1993, 55200 Km, 599 cmc, cauciucuri DOT 2012 Michelin Pilot Active (95%), baterie Yuasa cumparata in luna iulie (in garantie). Priza 12V. Ungator de lant. ITP 2014 Pret 1100 euro http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=479137&selpic=1&zoom=1#foto Tel. 0741084400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 cu cat dai separat ungatorul de lant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 cu cat dai separat ungatorul de lant? Ungatorul e home-made, ceva in genul Loobman, cu actionare manuala. Nu-l vand, dar pot sa iti dau detalii (gratis!!!) si iti faci singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mojo81jojo Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Pai daca asa stau lucrurile cu ungatorul de lant, da-ne si noua detaliile de executie!!! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 salut.am un pinion mare,,foaia,,nou.are 48 de dinti.de diva.cine-.l vrea sa dea semn. respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 Just me : au calculat japonezii bine si au ales cauciuc cu dimensiunile date , un pneu mai lat iti da impresia de siguranta insa nu e asa , e doar un moft , se vede mai bine din spate , chestii d-astea .... ma gindeam ca e mai stabila in afara de a se vedea mai bine din spate..am citit mai multe pareri si intr-adevar 'las-o ma ca e mai bine asa '. Acum am o intrebare pentru posesori de xj.Acum citeva zile am facut un drum pina la ploiesti si am observat ca atunci cind trag ambreiajul apare o bataie metalica nu continua ci intermitenta. Asta se intimpla de la 60 la ora.Am schimbat vitezele cu ambreiajul tras dar tot la fel...un dangat metalic citeodata mai tare ,altadata mai incet... Mai are cineva aceasta bataie metalica inconsistenta?De la ce poate proveni si cum pot sa-mi dau seama unde-i buba ...daca e?Este ca o lovitura surda intre doua parti metalice ... Pina acum nu am observat aceasta bataie nedebreind de la 60 la ora si mergind cu el asa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Salut! Mobra mea este limitata (sau asa o fi varianta, habar n-am) la 50 de CP. Are cineva idee cum se poate face sa ajunga la aia 61 cu care se lauda alti posesori? Cam ce consum ar avea cu 61 de caluti? Acum scot cam 4,2-5,5 in functie de stilul de mers. In plus, se simte vreo crestere de putere/demaraj daca ar mai veni 11 armasari? UP! UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 In primavara as vrea sa cumpar o Yamaha XJ6 N/Diversion/Diversion F , model 2009. Am tot cautat si nu prea am gasit sh. Vinde cineva ? Sau alte sugestii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Salut! Mobra mea este limitata (sau asa o fi varianta, habar n-am) la 50 de CP. Are cineva idee cum se poate face sa ajunga la aia 61 cu care se lauda alti posesori? Cam ce consum ar avea cu 61 de caluti? Acum scot cam 4,2-5,5 in functie de stilul de mers. In plus, se simte vreo crestere de putere/demaraj daca ar mai veni 11 armasari? UP! UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Salut! Mobra mea este limitata (sau asa o fi varianta, habar n-am) la 50 de CP. Are cineva idee cum se poate face sa ajunga la aia 61 cu care se lauda alti posesori? Cam ce consum ar avea cu 61 de caluti? Acum scot cam 4,2-5,5 in functie de stilul de mers. In plus, se simte vreo crestere de putere/demaraj daca ar mai veni 11 armasari? da se simte ... la demaraj... am avut timp de 3 ani... consum la drumuri lungi cu bagaje... sub 5... undeva pe la 4,8 - 5, iar in oras sub 6 oricum. ca exemplu dau Xj 600 - 61CP vs Honda CBF600 - 75 CP ... si se simte la depasire si pe serpentine. Urca mai usor cu bagaj si pasager. Limitatorul e fie la carburator fie pe la tobe... nu bag mana in foc da parca la XJ e la motor undeva. Da ma mir ca e 50. Cele 2 variante cunoscute erau de 35 si de 61 de CP. 35 pt incepatori... 61 pt avansati In primavara as vrea sa cumpar o Yamaha XJ6 N/Diversion/Diversion F , model 2009. Am tot cautat si nu prea am gasit sh. Vinde cineva ? Sau alte sugestii ? Nu prea gasesti ca la noi nu e la moda. nu e "ninja" , "busa" sau "cebereu" deci cei care si-au luat au cumparat caci chiar le-a palcaut modelul respectiv. Iar la un pret de nou de 7000 de euro nu multi se baga. Ma uitam si eu anul trecut si pe la nemti mergeau la 5-6000 de euro deci inca tot scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 ma gindeam ca e mai stabila in afara de a se vedea mai bine din spate. .am citit mai multe pareri si intr-adevar 'las-o ma ca e mai bine asa '. Acum am o intrebare pentru posesori de xj.Acum citeva zile am facut un drum pina la ploiesti si am observat ca atunci cind trag ambreiajul apare o bataie metalica nu continua ci intermitenta. Asta se intimpla de la 60 la ora.Am schimbat vitezele cu ambreiajul tras dar tot la fel...un dangat metalic citeodata mai tare ,altadata mai incet... Mai are cineva aceasta bataie metalica inconsistenta?De la ce poate proveni si cum pot sa-mi dau seama unde-i buba ...daca e?Este ca o lovitura surda intre doua parti metalice ... Pina acum nu am observat aceasta bataie nedebreind de la 60 la ora si mergind cu el asa . nu ma poate lamuri nimeni?nu mai are nimeni aceasta bataie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Ciudat... la XJ bataia era la relantiu si nu in mers. Daca bataia apare cand tragi ambreiajul problema ar trebuii sa fie jos la discul de ambreiaj. Personal alt sfat decat sa treci pe la un mecanic nu pot sa-ti dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Ciudat... la XJ bataia era la relantiu si nu in mers. Daca bataia apare cand tragi ambreiajul problema ar trebuii sa fie jos la discul de ambreiaj. Personal alt sfat decat sa treci pe la un mecanic nu pot sa-ti dau La asta m-am gindit si eu.Acum ca s-a facut mai frig acea bataie a disparut ca prin minune ... uleiul a devenit atit de lichid din cauza temperaturii inalte si nu mai ungea piesele in miscare!?...nu inteleg oricum v-a trebui sa o desfac sa vad ce are daca am timp sau sa merg la un mecanic..... Editat Octombrie 16, 2012 de justme2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 pai ce ulei folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 pai ce ulei folosesti? uleiul este REPSOL 10w40 sintetic pe care l-am schimbat la inceputul anului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 (editat) Prea subtire, foloseste 20-50 mineral sau macar 15-40 semisint. Editat Octombrie 20, 2012 de radu_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mojo81jojo Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Salutare, Nu am luat tot forumul la puricat, dar ma intereseaza daca a mai schimbat careva evacuare la Diversion 600S, as vrea sa-i pun o singura toba. Ma poate ajuta cineva cu sugesti????? Merci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Salutare, Nu am luat tot forumul la puricat, dar ma intereseaza daca a mai schimbat careva evacuare la Diversion 600S, as vrea sa-i pun o singura toba. Ma poate ajuta cineva cu sugesti????? Merci!!! Cauta la motociclisti in fiecare zi, discutii generale, am facut eu topic cu aceeasi intrebare. Poate te ajuta cu ceva...... Eu daca nu imi voi permite sa imi iau altul la anul, am sa merg la un service specializat si am sa-i pun burlan sport cu orice risc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 de putut se poate , am vazut la intalnirea de la Arc acum vreo 2-3 ani una rosie cu o singura toba modificata , bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Salutare, Nu am luat tot forumul la puricat, dar ma intereseaza daca a mai schimbat careva evacuare la Diversion 600S, as vrea sa-i pun o singura toba. Ma poate ajuta cineva cu sugesti????? Merci!!! uite, am gasit repede pe ebay de exemplu asta http://www.ebay.com/itm/yamaha-600-seca-vance-hines-super-sport-exhaust-1992-98-/330815014819?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4d061c87a3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/Yamaha-XJ600-S-N-Diversion-4BR-4LX-RJ014-1992-2003-Motad-Exhaust-/360500861295?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item53ef86996f Se gasesc si optiuni mai ieftine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate