biancocelleste Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Pt cei cu xj600s 92, ce chei imi trebuiesc sa dau jos surubul de la maneta si piulitele de jos de la cutie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) Alea care se potrivesc?!!! Acum serios vorbind, cum adica ce chei iti trebuie? Vrei sa-ti cumperi doar o singura cheie? N-ai si tu mai multe tipuri & marimi? Editat Februarie 6, 2013 de Batranu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacicul Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) salut, posesor Yamaha diversion XJ600 N din 1992 (am mai postat pe aici ca vroiam sa vand dezmembrez, dar am renuntat). sunt incepator, atat ca motociclist, cat mai ales ca mecanic stiti cumva pe acest model ce tip de amortizor spate are? stiu ca e mono, stiu datele din cartea tehnica dar cam atat. ma intereseaza daca se poate reconditiona in preturi rezonabile, sau daca se potriveste de la altceva. cel pe care il am e original, nu a fost lovit/indoit, insa motocicleta a stat 2 ani, si cand am luat-o eu au cam puscat toate garniturile(inclusiv membranele de la carburator). poate are careva sa dea unul? contra cost normal. merci PS e cineva in zona Brasov, pasionat de un astfel motor? as vrea sa fur meserie berea e la discretie Editat Februarie 6, 2013 de dacicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Gata, i-am luat cablu nou si original de ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sxnet1 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Salut. manete frana si ambreaj pentru un xj900 din 84' pe unde gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 userul Dan1954 avea ceva piese pt modeul tau , daca nu pe ebay sigur sunt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorulet_stancu Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Salutare, ma intreseaza si pe mine unde pot gasi scarite pentru pasager pt o yamaha diversion xj 600s si ma mai intreseaza stikerele. Am revopsit-o si vreau sa ii pun asemanatoare cu cele originale. Pana acum am gasit decat pentru xj 600 si difera. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Salutare, ma intreseaza si pe mine unde pot gasi scarite pentru pasager pt o yamaha diversion xj 600s si ma mai intreseaza stikerele. Am revopsit-o si vreau sa ii pun asemanatoare cu cele originale. Pana acum am gasit decat pentru xj 600 si difera. Multumesc Salut Dorulet, ce culoare are acum ? Eu am vandut motocicleta pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Eu am vandut motocicleta pana la urma S-a intamplat minuneaaaa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 S-a intamplat minuneaaaa? Daaaaaaaaaaaaaaaaaa ) acum pun ban pe ban sa imi iau altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Da, acum am vazut ca umbli dupa SRAD. Bafta in cautari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Da, acum am vazut ca umbli dupa SRAD. Bafta in cautari! Mersi, chiar voi avea nevoie! Multe hartoape si cazane, eu cam slabut cu bugetul ... sa vedem ce o iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorulet_stancu Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Salutare, este neagra acum, iar cadrul este gri inchis, nu am vrut sa il mai vopsesc pentru ca arata foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Salutare, ma intreseaza si pe mine unde pot gasi scarite pentru pasager pt o yamaha diversion xj 600s si ma mai intreseaza stikerele. Am revopsit-o si vreau sa ii pun asemanatoare cu cele originale. Pana acum am gasit decat pentru xj 600 si difera. Multumesc pe ebay gasesti sigur ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 salut.am o intrebare pentru cei care se pricep la motoare.am masurat saptamina trecuta jocul la supape si am gasit o distanta mai mica de 0,10 la doua supape la admisie si mai mare de 0,15 tot pe admisie iar pe evacuare am gasit mare de 0,25 la alte doua supape Intrebarea mea este ce ar trebui sa ma ingrijoreze jocul mai mic la supapele de admisie sau jocul mai mare la evacuare plus admisie.Momentan nu dispun de banuti si cred ca o sa mai merg cu ea asa pina cind voi reusi sa -i string. Si inca o intrebare unde as putea gasi pastile reglaj?Am gasit pe un site dar ma costa 50 ron o pastila..... .ms Am un parbriz Diversion cu care n-am ce face,nu e spectaculos dar e ok... Vreau manerul de care se tine pasagerul pe /partea stanga + contactul de la pedala frana + arculetz...daca are cineva asa ceva la schimb.Multzam. salut..ce fel este parbrizul si cit vrei pe el/?am mai vorbit noi in legatura cu cauciucul care vine pe marginea parbrizului dar parca nu-mi place cum arata parbrizul cu cauciucul jumulit...zi-mi un pret si daca se potriveste cu al meu il iau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djdee Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 Stiker cu Yamaha puti sa faci la o firma de imprimari ce culoare vrei atat cat sti dimensiunile( daca nu le sti da un pm sa le caut). Pastile de tacheti nu gasesti mai ieftin de 50 ron, dar tre sa sti ce faci acolo( tre cheie de scos pastile, gasesti pe louis) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 Stiker cu Yamaha puti sa faci la o firma de imprimari ce culoare vrei atat cat sti dimensiunile( daca nu le sti da un pm sa le caut). Pastile de tacheti nu gasesti mai ieftin de 50 ron, dar tre sa sti ce faci acolo( tre cheie de scos pastile, gasesti pe louis) cheie mi-am facut singur ...dupa manualul yamaha.chiar e mai buna ca cea din manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorulet_stancu Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Am gasit scarita de TDM sper ca sunt compatibile, ca am apucat sa o si comand. Am tot citit de bataia de la ambreiaj, se pare ca eu am fost mai norocos ca nu exista si la mine, insa mi se pare ca trebuie sa trag cam tare de maneta de la ambreiaj sa schimb vitezele, sper sa fie de la cablu. Mai am o rugaminte la voi, si anume sa ma ajutati cu dimensiunea stikerului lateral pe care scrie diversion, restul le-am primit de la djdee si ii multumesc. O intrebare poate un pic off topic, cum vi se pare ca si manevrabilitate fata de alte motoare? La mine fiind prima exceptand YBR-ul de 125 de la scoala mi se pare cam greoaie si cam greu de manevrat. Sau problema e la mine avand doar 60 de kg??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 E lunga capra domnu Dorulet, salut! iulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobo_litoral Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Hai salut ! Ma intereseaza si pe mine suport + topcase pentru o Diva din 95 dar nu prea ma pricep .. va rog daca se paote sa-mi dati niste link-uri sau sugestii ... nou sau sh daca vinde cineva din Constanta ... multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu1977 Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 /index.php?/topic/686626-vand-suportcutii-laterale-yamaha/ Poate te intereseaza cutiile laterale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobo_litoral Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 nu merci .... turele lungi prefer sa le fac cu masina ... imi trebuie pentru oras un topcase sa pot sa-mi bag casca si cateva maruntisuri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorulet_stancu Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 eu ieri am vazut ce dimensiune am in talon la cauciucul de e spate, 110 , chiar asa de mic trebuie sa fie? Voi l-ati pastrat asa sau nu? Trebuie sa fac ITP-ul si al meu e ceva mai mare parca de 150 sau 160 daca nu ma insel, o sa verific. Ce ma sfatuiti sa il schimb sau sa il las? Multumesc, o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 eu ieri am vazut ce dimensiune am in talon la cauciucul de e spate, 110 , chiar asa de mic trebuie sa fie? Voi l-ati pastrat asa sau nu? Trebuie sa fac ITP-ul si al meu e ceva mai mare parca de 150 sau 160 daca nu ma insel, o sa verific. Ce ma sfatuiti sa il schimb sau sa il las? Multumesc, o zi buna! 130/70 18. fata e 110/80 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorulet_stancu Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 la mine in talon si carte scrie fata 110*90 H18 si spatele 90*90 H18, e model 94'. Sa vad cum fac cu RAR-ul, eventual sa incerc sa ii conving sa treaca si o alta dimensiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate