zeppelina Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Garderoba e plasata exact langa parcarea moto..foarte frumos organizat , mult mai bine fata de anu' trecut. Intrarea pe la poarta B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Ahoi! Dati-mi un nr de tel. ca sa vb cu care dintre voi, ca noi venim o gasca din Harghita de motoare si nu avem unde sa lasam motoarele, cum e faza cu parcarea? Va rog ceva info (nr de tel.) si va sun eu! Multumesc Anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 * maine ma duc si eu p-acolo, ca nu-i prea departe de casa. va zic cum e parcarea cand ma intorc. din vizitele anteriaore, va zic ca loc ii destul (in Romexpo), deci don't worry! politie o sa fie destula, asa ca nu-mi fac griji ca se va umbla la motorete, chiar daca le lasam pe strada. drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana A Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Si eu as vrea sa vin. * ma gandeam azi dimineata, e prima oara cand vine Manowar in Romania.hai sa facem ceva sa tinem minte (si ei sa tina minte!). cum ar fi sa ne intalnim toti calare intr-un loc, aproape de ROMEXPO (ar putea fi in P-ta. Victoriei sau la Arcul de Triumf) si sa facem o intrare frumoasa in incinta. mai ma gandeam ca asta ar fi o ocazie buna, iarasi, pentru cei care nu s-au vazut si nu se cunosc dintre noi (recunosc, eu va stiu doar pe cativa si vreau sa va stiu pe toti) sa ne intalnim si fatza in fatza. cine e pentru, da un reply aici, vedem cum stabilim pana maine seara locul intalnirii. concertul incepe la 9 din cate stiu. a la votre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Eu vreau sa beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Unde ne intalnim si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Unde ne intalnim si la ce ora? E, asa poate reusesc si eu sa vad dragbar-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 E, asa poate reusesc si eu sa vad dragbar-ul Da, chiar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 * Dana, Philip, Zeitzo - propuneti si voi o ora, ca loc eu zic sa fie la Arc, ca-i in drum, eventual pana ne strangem bem si o cafea acolo (ca la Romexpo or sa fie cozile alea luuuuungi la tonetele cu cafea si suc si bere). Concertul incepe pe la 9, sigur va trebui sa intram pana la 7-8 in incinta, asa ca avem tot timpul... Trooper canta la 7, poate ii incurajam si pe ei ...mie imi plac baietii. cine mai vine din tara? haideti sa ne adunam mai multi, tot nu ajung eu pe la intruniri vara asta..., mi-ar placea sa va cunosc. pana acum s-au anutnat Harghitzenii (lordul de gheata). din Sibiu nu vine nimeni? din Brasov...? etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana A Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Eu vreau sa merg de la inceputul concertului. Deci as vrea sa fiu acolo de la 15:00. Daca vreti si voi sa veniti de la inceput, ar insemna sa ne intalnim la Arc pe la 14:15 si sa plecam la 14:30 spre Romexpo (probabil asta ne-ar garanta si un loc in parcare ). * Dana, Philip, Zeitzo - propuneti si voi o ora, ca loc eu zic sa fie la Arc, ca-i in drum, eventual pana ne strangem bem si o cafea acolo (ca la Romexpo or sa fie cozile alea luuuuungi la tonetele cu cafea si suc si bere).Concertul incepe pe la 9, sigur va trebui sa intram pana la 7-8 in incinta, asa ca avem tot timpul... Trooper canta la 7, poate ii incurajam si pe ei ...mie imi plac baietii. cine mai vine din tara? haideti sa ne adunam mai multi, tot nu ajung eu pe la intruniri vara asta..., mi-ar placea sa va cunosc. pana acum s-au anutnat Harghitzenii (lordul de gheata). din Sibiu nu vine nimeni? din Brasov...? etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 * Dana, Philip, Zeitzo Cria, eu zisesem olecutza mai inainte ca "vreau sa beau" , deci daca ma iei pasager, ma prezint la Arc, daca nu, ne intalnim acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Cria, eu zisesem olecutza mai inainte ca "vreau sa beau" , deci daca ma iei pasager, ma prezint la Arc, daca nu, ne intalnim acolo... * bine, bine..., bea tu si pentru mine te-as lua pasager, dar nu am atash! ...vin deja cu pasageru' meu de acasa. Eu vreau sa merg de la inceputul concertului. Deci as vrea sa fiu acolo de la 15:00. Daca vreti si voi sa veniti de la inceput, ar insemna sa ne intalnim la Arc pe la 14:15 si sa plecam la 14:30 spre Romexpo (probabil asta ne-ar garanta si un loc in parcare ). * eu nu pot sa plec de-acasa mai inainte de 5 pm, sorry! as propune un 6 - 6:30 la Arc pentru cei care vor sa vina. dar astept si alte propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Ahoi! No noi o sa fim 6 motoare 5 din Harghita(Gheorgheni) si 1 din Salaj (Zalau) Sper sa ne vedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Mai puteti conta si pe 2 "Vulcanologi" din Buzau,asta cu conditia sa nu plecati inainte de 18.30 de la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Mai puteti conta si pe 2 "Vulcanologi" din Buzau,asta cu conditia sa nu plecati inainte de 18.30 de la Arc. * Inainte de 18:30 sigur nu... Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 * eu ajung la Arc pe la 5:30 pm, astept pana la 6:30 la intrarea in parc, cu o cafelutza in pahar de plastic alb in mana... cine mai vine acolo, ma gaseste dupa Zburatorul rosu (B-33YGG). a la votre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Vine si Brasovu (in special Kronstadt) da ne hotaram in seara asta la cat plecam vineri. Ne vedem la o bere Cria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Vine si Brasovu (in special Kronstadt) da ne hotaram in seara asta la cat plecam vineri. Ne vedem la o bere Cria. * good! ia-l (de gat!) si pe Gixu', ca i-am promis o bere de asta iarna. M-am incalzit intre timp..., pot! a la votre! (tu zici de Predeal acuma, ...we. asta, nu? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 * good! ia-l (de gat!) si pe Gixu', ca i-am promis o bere de asta iarna. M-am incalzit intre timp..., pot! a la votre! (tu zici de Predeal acuma, ...we. asta, nu? ) esact. vine si gixy se poate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Hoss Boss Bad Ass!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Hoss Boss Bad Ass!!! Cred ca este vorba despre Boss Hoss, nu despre Hoss Boss... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Cred ca este vorba despre Boss Hoss, nu despre Hoss Boss... Da ai dreptate, my bad ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
letgo Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Salutare motociclistilor! Numele meu este Andrei, sunt student si in momentul de fata sunt in State. Am plecat cu programul Work & Travel si main goal-ul meu este sa traversez SUA de la Atlantic la Pacific (sau invers). De ce postez aici? Am nevoie de ajutorul vostru pentru a lua o decizie cu privire la motocicleta pe care o sa o calaresc mandru nevoie mare Ma gandeam la un Harley Heritage Softail ca imi place la nebunie. Ma ia cu fiori cand o vad pe strada sub cate un barbos. Dar cei de la Eagle Rider au niste oferte bune pentru alte tipuri de motoare (One Way Special) si deoarece nu stiu daca reusesc sa strang banii pentru a inchiria un Heritage Softail, consider valabila optiunea Honda 750 aero (e in oferta). Dati-mi o parere despre motor, ca nu am incalecat-o niciodata. Voi, cunoscatorii, ati pleca la un drum de > 6000 km in 2 saptamani pe motorul asta? Cheltuielile cu benzina si celelalte precum motel, hrana si altele sunt acoperite deja. Ma tot gandesc sa fac totusi un efort si sa iau Heritage Softail, chiar daca o sa ma coste 2200 $ numai inchirierea pentru 10 zile.. Va rog, dati-mi un reply. Va trimit poze Promit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Salutare motociclistilor! Numele meu este Andrei, sunt student si in momentul de fata sunt in State. Am plecat cu programul Work & Travel si main goal-ul meu este sa traversez SUA de la Atlantic la Pacific (sau invers). De ce postez aici? Am nevoie de ajutorul vostru pentru a lua o decizie cu privire la motocicleta pe care o sa o calaresc mandru nevoie mare Ma gandeam la un Harley Heritage Softail ca imi place la nebunie. Ma ia cu fiori cand o vad pe strada sub cate un barbos. Dar cei de la Eagle Rider au niste oferte bune pentru alte tipuri de motoare (One Way Special) si deoarece nu stiu daca reusesc sa strang banii pentru a inchiria un Heritage Softail, consider valabila optiunea Honda 750 aero (e in oferta). Dati-mi o parere despre motor, ca nu am incalecat-o niciodata. Voi, cunoscatorii, ati pleca la un drum de > 6000 km in 2 saptamani pe motorul asta? Cheltuielile cu benzina si celelalte precum motel, hrana si altele sunt acoperite deja. Ma tot gandesc sa fac totusi un efort si sa iau Heritage Softail, chiar daca o sa ma coste 2200 $ numai inchirierea pentru 10 zile.. Va rog, dati-mi un reply. Va trimit poze Promit! Ia HARLEY si traieste legenda. In UE daca ai fi fost te-as fi indemnat la Honda. Ride to live, live to ride! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 * sustin ce spune Alex. si eu as face exact acelasi lucru, daca as fi acolo. Harley pentru mine este o emblema pentru drumul ala de la est la vest (sa invers). baft! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate