-geronimo- Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 (editat) Cel mai bine e sa intrati pe roastar raider.com,un forum mare si cu foarte multi membri(99 la suta americani)si veti ramane uimiti cati americani au renuntat la Harley(americanii manelisti ii spun mai nou Hardly)in favoarea unui motor hi-tech japonez.Si tot ei spun ca s-au saturat de BS-uri cu traditia,plete in vant,freedom si alte cacaturi siropoase.Ca sa nu mai vorbesc de racirea cu lichid,motoare echilibrate,sound mai nimic,abs,electronizate in draci si cel mai trist: made in China si asamblat in USA....Deci,HD e mai japonez,actualmente, decat japonezele. PS.Mai HD,sfatos te facu,cine te facu...Nu mai luati orice contra-argument drept ofensa....Si ca sa inchei prefer eticheta cu made in Iwatta,Japan celei chinezesti. man, nu trebuie sa ne convingi pe noi ca ai facut o alegere gresita cumparand raider. noi stim ce ai facut, important e sa realizezi tu singur ca ai dat +18000e pe ceva ce bate doar sportsterul. (dar nu la sunet) hi-tech? daca n-ai aer conditionat, tot degeaba.... Editat Decembrie 15, 2014 de -geronimo- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 He, he!!Sunteti incorigibili!Dar las' ca e bine si asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 He, he!!Sunteti incorigibili!Dar las' ca e bine si asa... Da, noi suntem... Uite, eu te rog sa-mi arati cat r.a.h.a.t am mancat eu despre Yamaha pe Topicurile dedicate, ca tot esti fericitul posesor. ... Ba nu, este o sarcina mult prea dificila. Te rog doar sa-mi arati de cate ori am scris eu cuvantul Yamaha pe acest Forum de cand sunt membru, exceptand aceasta postare. Cred ca te vei lamuri, astfel, ca problema este la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Ba, tu esti de-a dreptul cu capul. Vrei sa intru pe un Forum dedicat Yamaha ca sa inteleg de ce este prost Harley. PS. Macar eu dau sfaturi DIN PROPRIE EXPERIENTA... Gresit!Vei auzi din gura lor dece au renuntat la Harley...Cu bune si rele,desigur! Iar unii ,pe langa americana si-au tras si o japoneza.Si asta este un topic despre chopper-e in general si nu despre Harley,in special..Sau ce?Doar Harley face chopper-er,mai nou? ! » Post actualizat in 15 Dec 2014 17:43 man, nu trebuie sa ne convingi pe noi ca ai facut o alegere gresita cumparand raider. noi stim ce ai facut, important e sa realizezi tu singur ca ai dat +18000e pe ceva ce bate doar sportsterul. (dar nu la sunet) hi-tech? daca n-ai aer conditionat, tot degeaba.... Bate doar Sporty?!Geronimo, imi esti simpatic si am pretentii de la tine!Pe bune!!! Tocmai de aceea iti sugerez sa nu cobori sub un anumit nivel!Daca crezi ca ai dreptate dovedeste-o,dar intr-un alt mod..,Nu e exclus ca in vara sa ajung pana la Sibiu si poate facem un schimb de motoare si tragi dupa aia concluziile,ca asa e doar vrajeala de doi lei.Ce zici?Eu sunt dispus sa ti-o dau pe a mea la o forja..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Gresit!Vei auzi din gura lor dece au renuntat la Harley... Pai din gura altora auzi de ce au renuntat la Yamaha si si-au luat Harley... Repet: N-ar fi mai bine sa discutam bazandu-ne pe experiente personale si nu pe parerile subiective ale altora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 (editat) Ok.HD!Din experienta personala iti spun ca eram cu banii pe jumatate scosi din buzunar,pentru o Streetbob 2013 103 ci.In prealabil am testat cateva zile o Night Train,dupa aia,la unguri,Softail Slim si Wide Glide,toate 103 ci.ABS,etc..,.Sportstere,ambele dar din curiozitate fiindca nu imi plac de nici un fel.La un momentdat am avut sansa sa ma dau cu Raider si de aici a inceput totul...Am uitat de toate si l-am luat cu bani care imi ajungeau de o Street bob noua plus accesorii...Dar am preferat un motor chel,care nu are decat 1900 cc,2bujii/cilindru,4 supape/cilindru,dubla injectie,EXUP,doua feluri de diagnoza,240 guma spate,zero plastic,frane fantastice,cadru aluminiu,curea,stock aproape 100 cp,cuplu imens,5 viteze,motor culbutat (si copiat dupa Harley,vei spune,dar nu conteaza),sisteme anti incingere...chestii din astea,fleacuri deloc importante....Acum iti vorbesc din experienta personala.Si spun asta fara sa fac aluzie la Harley.Respect cei peste 100 de ani de facut motoare,dar uite ca la un moment-dat...pac!Apare cineva,din neant si dovedeste ca e mai bun,tehnologic,chiar si fara o mare si lunga traditie.Sau eu sunt unul din cei care nu da doi bani pe traditie si vrea motor cu acel state of the art inclus...Si da,iti da si sentimentul de way of living! Editat Decembrie 15, 2014 de MOTORIOUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 eu am facut plinul acum 7 zile si am tras husa pe ea. cred ca maine voi fi nevoit sa il fac din nou, pentru ca ieri si azi am tot mers...iar weekendul urmator e posibil sa fac inca unul, ca s-au anuntat 10 grade cu soare. voi? ceea ce vrea sa spuna motorius e ca americanii au renuntat la harley pentru ca au aflat ca piesele vin din china si devin motociclete la uzinele harley. in timp ce concurenta lor japoneza produc piesele doar in japonia si america. ceea ce e cat se poate de adevarat. aici ma refer numai la motoarele scoase pe piata americana. au fost mai multe emisiuni despre asta numai in ultima luna. in privinta wave-ului facut sau nefacut de calaretii harley am primit ajutor din partea unora care mi-au dat ideea sa caut pe google, altii mi-au dat de-a drreptul linkuri. la o simpla cautare, primele rezultate sunt astea: http://www.harley-davidsonforums.com/forums/general-motorcycle-related/71330-why-dont-harley-riders-wave-sportbike-riders-8.html http://www.triumphrat.net/speed-triple-forum/57821-why-most-harley-riders-dont-wave.html http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=665759 http://www.thumpertalk.com/topic/223199-harley-riders-wtf-dont-wave-cuz-too-cool/ http://www.powerpassion.nl/harley/text.html https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080503065017AAxM9Q8 si inca 3 nitel comice ori interesante, mai putin ultimul, care in commenturi tot de harley se iau...pare-se ca nu doar mie mi s-a intamplat http://cyrilhuzeblog.com/2011/06/21/by-brand-of-motorcycle-top-ten-reasons-why-riders-dont-wave-back/ http://www.bigbearbikers.com/bbrr/wave.html http://thetimerider.hubpages.com/hub/MotorcycleEtiquetteHowNotToWaveLikeADork apoi am inlocuit harley cu suzuki, apoi cu yamaha, cu kawa...rezultatele pe care le primeam erau tot cu harley. la cautarea cu honda am primit tot harley si cateva discutii despre honda goldwing, ca cica nici ei nu saluta...nu stiu de ce, ca am intalnit cativa si erau de-a dreptul joviali...mai ales femeile lor. e posibil ca unii care au tot postat totusi sa se fi pacalit si sa confunde harleyul cu un alt chopper-cruiser, pentru ca apoi sa generalizeze. un coleg de aici mi-a trimis un alt link: /index.php?/topic/680789-salutul-motociclistilor/page-5 in anumite conditii poate fi important sa stii unde te afli, cum esti vazut si la ce sa te astepti, daca calaresti un harley sau vreo concurenta japoneza de-a lor, mai ales daca calaresti singur si nu esti cu gasca. si acum, ca sa fiu rautacios , ca tot umbla harleyistii in grupuri...uneori chiar exclusiviste...stiu ei de ce. umbla in grup nu doar pentru a se ajuta la nevoie in caz de reparatii la stricacaciuni, ci si pentru a se apara ) desi prin periferiile parisului , de exemplu, e bine sa nu opresti oricat de mare ti-e gasca. s-a intamplat sa mi se raspunda intr-o doara unui salut de la o benzinarie oarecare, pentru ca la intoarcere, dupa ce am platit, sa il gasesc pe tip langa motor cu gura pana la urechi incercand in felul si limba lui sa isi ceara scuze ca imi confundase honda cu un harley. » Post actualizat in 15 Dec 2014 19:27in traficul bucurestean sunt obisnuit sa salut pe cel ce vine la semafor, ii fac si loc, sau pe cel ce-l gasesc la semafor. si o fac din placere. nu din respect ori pentru a pretinde respect. nu stiu de ce, dar cand sunt cu monocilindru, aproape intotdeauna primesc feed-back indiferent de motor, ca e de fite sau vitezana..ori...chopper, iar cand sunt pe cealalta, mi se cam evita privirile, mai ales din partea enduristilor. probabil ca ar trebui sa o trantesc de cateva ori, sa ii sparg o oglinda, sa o indoi pe ici pe colo si sa ii mai iau din vopsea, ca sa primesc un semn macar de mila... sa nu mai zic ca la cei 1.82 pe un monocilindru nu sunt chiar asa de deranjat daca as fi nebagat in seama, ca sunt peste ei si oricum sunt plin de adrenalina...dar cand sunt cu cealalta, dupa ce ca se poarta de parca nu as exista, mai sunt si mic...devin si mai mic : )) nici eu nu am salutat mereu, desi nu am harley, pentru ca s-a mai intampla uneori sa ma cuprinda reveria, ganduri carora nu vreau sa le dau drumul si mai sunt trezit uneori de cate o masina care imi taie calea...adica mai motai uneori pe doua roti, dar cu ochii deschisi. dar asta mi s-a intamplat numai pe chopper-cruiser, ce-o fi fost el. pe monocilindru niciodata. cu el traiesc fiece secunda pentru ca ma strecor si in viteza printre masini. daca imi trece bazinul, atunci trec cu tot cu motor, ca am coarnele cu mult peste oglinzile masinilor. cred ca, calare pe monocilidru, am salutat toate motoarele. ba chiar si scuterele, atunci cand, de la distanta, imi par a fi motoare. desi nu imi plac scuterele(si nici vitezanele), am un oarecare respect pentru livratorii de pizza. cati dintre noi, motociclistii, merg pe zapada, polei, gheata...gheata acoperita cu zapada, ger de crapa pietrele? de fiecare data cand merg la un un mall sau hipermarket, nu imi las motorul sa imi fie admirat sau calarit de straini prin parcare. il las mereu intr-o parcare de-a lor...si niciodata nu s-a urcat nimeni pe el si nici nu mi-a disparut ori stricat ceva. poate ca nu sunt ei cei mai buni sau corecti conducatori pe doua roti, dar sunt vrednici de admiratie pentru rezistenta lor pe doua roti in orice conditii. de unde am plecat si unde am ajuns. haideti sa ne chopperim, sa calarim si sa ne simtim bine indiferent de ce scrie pe rezervor. cine vrea harley, isi ia harley. pentru ca, ma gandesc eu, daca a avut bani sa isi cumpere, are si bani in plus pentru reparatii. a, ca mi-am amintit acum ce gandeam in urma cu cateva zile... cum mama ma-sii pe monocilindru nu mi s-a intamplat niciodata, iar pe cruiser-chopper de 3 ori? o data chiar in apropiere de oltenita dinspre bucuresti, in nu mai stiu ce sat, se trezeste unul de vreo 18 ani sa arunce cu ceva in mine(o pruna foarte coapta, dupa cum am observat la prima oprire). celelalte doua au fost in bulgaria si ungaria. dar nu m-au nimerit. inca o data, romanul a fost cel mai bun : )) de ce? de fiecare data eram in miscare si nu cred sa fi oprit vreodata macar la vreun sat distanta...mult mai rau deranjez sonor cand sunt pe mono. am o singura vina, prefer orice drum, altul decat autostrada...unde era sa si adorm de vreo doua ori. cand sunt cu masina, imi trag o palma de ma ustura falca si n-o mai simt juma de ora...cand sunt cu motorul nu pot prin casca...asa ca..oprire, cafea, cola, destindere ori chiar popas cu intindere in iarba. you know, i know and they know... https://www.youtube.com/watch?v=Ph88n-03620 fain si mai fain e asta oare sa fie posesorii de harley stigmatizati de catre ceilalti motociclisti asa cum e jeremy clarkson in traficul londonez? http://www.topgear.ro/blog/editoriale/jeremy-clarkson-despre-umorul-englezesc-5733.html?fb_action_ids=10204614212468094&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210204614212468094%22%3A473179492714533%7D&action_type_map=%7B%2210204614212468094%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D nu stiu. e posibil. indiferent ce calarim, important e sa ne simtim bine. iar daca o facem fara a deranja, e si mai bine. mi-am mai adus aminte de un clip, esenta si el ps. speram sa se continue topicul, nu certurile care nu duc nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Ok.HD!Din experienta personala iti spun ca eram cu banii pe jumatate scosi din buzunar,pentru o Streetbob 2013 103 ci.In prealabil am testat cateva zile o Night Train,dupa aia,la unguri,Softail Slim si Wide Glide,toate 103 ci.ABS,etc..,.Sportstere,ambele dar din curiozitate fiindca nu imi plac de nici un fel.La un momentdat am avut sansa sa ma dau cu Raider si de aici a inceput totul...Am uitat de toate si l-am luat cu bani care imi ajungeau de o Street bob noua plus accesorii...Dar am preferat un motor chel,care nu are decat 1900 cc,2bujii/cilindru,4 supape/cilindru,dubla injectie,EXUP,doua feluri de diagnoza,240 guma spate,zero plastic,frane fantastice,cadru aluminiu,curea,stock aproape 100 cp,cuplu imens,5 viteze,motor culbutat (si copiat dupa Harley,vei spune,dar nu conteaza),sisteme anti incingere...chestii din astea,fleacuri deloc importante....Acum iti vorbesc din experienta personala.Si spun asta fara sa fac aluzie la Harley.Respect cei peste 100 de ani de facut motoare,dar uite ca la un moment-dat...pac!Apare cineva,din neant si dovedeste ca e mai bun,tehnologic,chiar si fara o mare si lunga traditie.Sau eu sunt unul din cei care nu da doi bani pe traditie si vrea motor cu acel state of the art inclus...Si da,iti da si sentimentul de way of living! Omule, ma obosesc degeaba cu tine. Exista piese aftermarket sa faci un Harley "state of the art". Eu am mers cu asa ceva: doua carburatoare, doua hyperchargere, doua bujii pe cilindru, doua perechi de c.aie, etc. Un Harley poate avea performante de neinchipuit. Daca te duci ca un lache si te dai doar cu modelele stock, pentru ca vrei nou (nou nu inseamna intotdeauna mai bun), n-o sa intelegi niciodata despre ce vorbesc. » Post actualizat in 15 Dec 2014 19:39 cine vrea harley, isi ia harley. pentru ca, ma gandesc eu, daca a avut bani sa isi cumpere, are si bani in plus pentru reparatii. Un Sportster second hand este foarte ieftin la noi. Mult mai ieftin decat multe japoneze. De aici as deduce eu ca cine isi ia japoneza are si bani pentru reparatii. In al doilea rand, eu n-am avut nevoie de nicio reparatie la Harley pana acum. Probabil ca nici nu prea fac kilometri si de-aia nu se strica (undeva la 18-20.000km/sezon). In al treilea rand, inteleg ca ai avut ceva probleme cu Harley-ul tau, daca stii ca au nevoie de reparatii. Enumera-ne problemele tale avute cu Harley-ul. Restul, ceea ce ai scris tu acolo, sunt povesti, ca sa nu zic palavre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Ma refer strict la motor stock,nu mock up 99%....Stiu ca o Harley poate scoate performante barosane,dar cu sacrificiul fiabilitatii.Si pe Raider se poate pune kit de 2100 cc,alte supape,alte injectoare,alte tije impingatoare,module de injectie,filtre,etc.Eu vorbesc de stock.Oricum,la o Harley stock singura abilitate este doar aceea de a transforma benzina in zgomot fara efectul colateral al cailor putere.Punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Oricum,la o Harley stock singura abilitate este doar aceea de a transforma benzina in zgomot fara efectul colateral al cailor putere.Punct. Este de-a dreptul extraordinar cum poti sustine cu atata tarie acest lucru, desi nu esti si n-ai fost niciodata posesor de Harley, singura ta experienta cu unul fiind cativa metri facuti in jurul unui showroom. Dar, uite, eu iti pot da dreptate. ASA ESTE! AI DREPTATE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Yep! Acei cativa metri m-au facut sa spun PAS! Si cu asta basta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Yep! Acei cativa metri m-au facut sa spun PAS! Si cu asta basta! Stii ce se spune ... selectie naturala. Daca nu iti place Harley Davidson , nu inseamna ca esti neaparat idiot dar nici ca esti mai inteligent decat erai inainte sa ai Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 (editat) Yep! Acei cativa metri m-au facut sa spun PAS! Si cu asta basta! Da, stiu, se intampla destul de des ca don'soarele care incaleca un Harley sa realizeze in doar cativa metri ca nu sunt capabile sa calareasca unul. Daca te urcai tu pe motocicleta din clipul de mai jos, cred ca iti rupeai m..a (ex. mufa) in prima curba. Vezi ca motociclistul e japonez... Editat Decembrie 20, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 (editat) Vezi ca motociclistul e japonez... HD te-au filat baietii Editat Decembrie 20, 2014 de superbec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 HD te-au filat baietii Si mai ziceti ca posesorii de Harley sunt aia cu ifose, cand tocmai voi sunteti cei care-si asorteaza cu grija chilotii la restul vestimentatiei. Sunt sigur ca astia ca tine, care sunt atenti la astfel de detalii, sunt genul efeminat care sta cate o ora in oglinda si nu iese din casa pana nu isi da cu parfum dupa urechi. Cu alte cuvinte, termenul care ti se potriveste este acela de fiţobiker, un nou tip de motociclist care, desi barbat, este mai mult p...a, avand intotdeauna mare grija la look atunci cand urmeaza sa incalece motocicleta. De fapt trebuia sa-mi dau seama de genul tau inca de pe Topicul ala in care expui cu atata patos cat de indragostit esti tu de gaselnitele tehnologice menite sa-ti tina departe de vreo posibila problema manichiura proaspat facuta. Dar sunt sigur ca ai foarte mare grija si de pedichiura, pentru ca n-ai putea sa risti cumva sa te vada vreun vecin cu picioarele neingrijite atunci cand duci in papuci gunoiul. Si daca vrei, totusi, pe un Topic dedicat vietii de chopperist tu sa discuti despre tendintele in moda, ca un fiţobiker ce esti, te asigur ca omul este in trend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 (editat) Nu pot sa cred...ce scuze puerile...de fapt nici nu sunt scuze, conform modului de gandire si exprimare, se sare direct la beregata celui cu care se poarta "discutia"...contraatac fatal Ai pus bine "discutia" intre ghilimele. Voi nu purtati discutii, ci doar varsati frustrari. Nu esti decat un altul care a intrat pe Topicul dedicat Harley-Davidson Sportster ca sa arunce cu noroi intr-o marca ce nu-i este deloc cunoscuta si dupa ce si-a luat cateva suturi in c.r, acum ma cauta pe tot Forumul cu lacrimi in ochi ca sa ma arate cu degetul. Editat Decembrie 21, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 (editat) Hehe, distractiv topicul asta , dar totusi, pacat ca nu va abtineti ... Editat Decembrie 21, 2014 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 22, 2014 Autor Share Postat Decembrie 22, 2014 HD,parca va rugasem sa va abtineti cu atacurile la persoana!Kevinn,mind your own... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 (editat) Ca sa revenim la topic (kind of), faina replica: This is not a motorcycle, It's a chopper baby! Editat Decembrie 22, 2014 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 HD te-au filat baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 (editat) Un filmulet cu o parte din gasca,facut in primavara.....http://vimeo.com/89864808 Eu sunt ala cu casca aurie si ape-hanger.Adica fitzo-biker,cum spunea un clasic in viata,de pe aici... Editat Decembrie 22, 2014 de MOTORIOUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 Daca te ingrijesti (fizic/corporal) si mergi cu mobra = fitobiker? Nu de alta, dar sa stiu in ce categorie ma incadrez. Lucrez la mobra/orice altceva, ma manjesc cu vaselina, praf, imi termin treaba, ma spal, imi curat unghiile de vaselina, ma parfumez ca sa nu put iar apoi bice la drum. Nu mai e 'a way of living' daca nu duhnesti? In general vorbesc...cel putin eu vara transpir ca un porc in geaca moto. Just sayin Sa inteleg ca si tu stai pe la Intruniri sa urmaresti cum este imbracat fiecare? In loc sa pozezi motociclete, stai sa pozezi tinute vestimentare? Nu de alta, dar sa stiu in ce categorie te incadrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haiducii wheels Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 ce naspa-s camionetele )) are vreunu una degeaba )) Nu le dau, ca asa le-am zis si eu. Cica mai tin in ele o gaina, un bobber ceva... » Post actualizat in 23 Dec 2014 08:23 Un filmulet cu o parte din gasca,facut in primavara.....http://vimeo.com/89864808 Eu sunt ala cu casca aurie si ape-hanger.Adica fitzo-biker,cum spunea un clasic in viata,de pe aici... Fain filmultetul, l-am mai vazut. La primavara facem gasca mare ca noua ne plac fitzo-bikerii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Eu nu ma duc la intruniri, nu ma reprezinta. Nu ma raportam la altii, ci pur si simplu am scris cum procedez eu. Tu poti sa ma incadrezi in ce categorie doresti. PS, scrisesem ceva pe pagina trecuta, ON topic, la care nu ai raspuns. Stima! Intruniri NU, manichiura/pedichiura DA. Probabil ca kilometri NU, terase DA. In cazul asta sunt si eu curios care este way-ul vostru of living. La intrebarea ta am mai raspuns, cred ca chiar pe Topicul dedicat Sportster. Ce pot eu sa-ti spun este ca s-au vandut si inca se mai vand, la noi, destule Sportstere cu preturi sub japoneze. Mai nou se fac chiar si schimburi, Intruder 1500 pentru Sportster 1200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Un filmulet cu o parte din gasca,facut in primavara.....http://vimeo.com/89864808 Eu sunt ala cu casca aurie si ape-hanger.Adica fitzo-biker,cum spunea un clasic in viata,de pe aici... Hai ca te-am vazut... Esti frumos tare si in trend. Ar fi trebuit, totusi, sa postezi la "...way of living". Acolo ai fi avut parte de mult mai multi admiratori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate