Constantin Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 Am fost de joi in Delta. Pe Autostrada, Slobozia, Hirsova, Tulcea, Nufarul, Murighiol apoi pe canale. Iata cateva imagini. Mobra din poza este real folosita de conducator, desi are roata din spate de roaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 frate asta e cel mai tare motor care il vad pe bune bravo romanului pai daca nu mai avea omu roata ce sa faca?sa arunce motoreta?nuuuuuuu. ca romanu inventiv nu e nici unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 14, 2006 Autor Share Postat Mai 14, 2006 Am gasit un pui de mistret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 super fain! PS: saracul pui de mistret...face pipi pe el de frica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 Roata aia face tot farmecul @ Constantin - ture faine ca intotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 frumoasa captura la pescuit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 FOARTE FRUMOS ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Superb. Saracul mistretz. Super tare motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Cu cine ati fost la pescuit? A fost o gasca sau singurel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 (editat) Oare nenea cu mobra la ce service isi face reviziile? O fi reprezentanta mobra prin delta ? Constantin, miercuri ne-am intersectat pe Magheru pe la 3 pm. Sanatate si tine-o tot asa. Editat Mai 15, 2006 de partizan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 marfa, imi inchipui ca nu ai fost cu motorul, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2006 Autor Share Postat Mai 15, 2006 Motorul artizanal Mobra rula la Ilganii de Jos, linga Nufarul, unde am facut anul trecut miniintalnirea moto cu Doru si Nelu. Cand ma mai duc ma gandesc sa o cumparam pt. muzeul nostru. Am vorbit pt intalnire moto in Delta; 1. Gratis, la Ilgani unde e baza noastra moto. Poza cu cabana pe piloni. Se trece cu bacul la Nufarul. 2. Contra cost, pe ponton dormitor. Poza. De la 35 e/zi cazare si 3 mese. Este boierie. Daca sunt amatori , aranjam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Ne-ai omorat cu pozele, mai ales astia "microbisti" . Eu, unul, sunt interesat de o tura scurta la pescuit, numai ca e destul de departe pt doar un we. Sunt adept al cortului, mi se pare cea mai comoda garsoniera. Se intra cu motoarele acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Ce ati facut cu puiul de mistret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2006 Autor Share Postat Mai 15, 2006 Puiul de mistret s-a aciuat linga o cabana de pe malul marii. Canalul pe care am mers cu barca se infunda la 100 m de tarm. Zona este la sud de Sf. Gheorghe, spre Razelm. Accesul se poate face cu moto la Ilgani; deaceea am pus poza cu drumul de pe dig; cca 300 m, de la ponton se merge pe drumul aratat, cu piatra pusa acum la viituri. Este loc cit vrei pt cort, imprejmuit. Dar la Ilgani, pe bratul Sf. Gheorghe, pescuiesti putin. Trebue mers pe canale cu barca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Daca va hotarati sa ne adunam la un pescuit, la sfarsit de saptamana , eu si Bubucaty venim sigur. Ne-ar face chiar mare placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Am fost si eu in acest sfarsit de saptamana in Delta, am mers pe traseul amintit de Ctin pana la Dunavatu de Jos, m-am cazat la Egreta si astazi ne-am plimbat cu barca pe canale. A fost frumos, drumul este splendid de la Harsova pana aproape de Tulcea. O sa mai merg, am fost prima oara in delta. Ma intereseaza pe unde se poate merge cu motorul in Delta> Daca trec cu bacul pe la Ilgani, pana unde pot ajunge pe 2 roti (cu un enduro echipat)? Ma gandesc sa ma duc pana la Jurilovca, sa trec cu bacul si sa vad pana unde ajung. Cine stie mai multe, rog sa posteze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Friend Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Salut! eu anul trecut am fost cu moto in delta la Partzani. Se trece cu bacul pe la Nufarul dupa care se merge pe drum de tara vreo 5km. E Ok. M-am cazat langa un camping chiar langa epava Rostok. FFF.bine. 250.000 patul. FFF curat. La casute cu 2 paturi, curat. Patronul de acolo chiar vrea sa faca un lucru serios. Cind am fost prima oara avea turisti din Ungaria. Plin. Macarea fffbuna. E acolo un bucatar de mare isprava. Barcile de inchiriat sunt mai scumpe. Dar asta e. Merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Eu am inteles ca se poate ajunge chiar pana la Gorgova pe drumul acela (pe dig) insa pana la Crisan nu mai ajung (e spart digul). Dar ma intreb daca pe un hard enduro nu poti totusi sa razbati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.C. Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Fratilor daca pe viitor mai faceti astfel de excapade ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate