E.Z.rider Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 se zice ca nu prea au fost choppere in MotoLife nu e departe de adevar dar ... astept provocari la mail: ciprian.paulenco@motolife.ro sau la 021/3464231 numarul redactiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 se zice ca nu prea au fost choppere in MotoLife nu e departe de adevar dar ... astept provocari 0723540027 ciprian.paulenco@motolife.ro Prezinta si tu metode de alungire a furcii, ateliere de crom in tara, .... Vorbiti la RAR si prezentati eventualele modificari care pot fi omologate si cat costa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 Aha,motolaifilor, sunteti in pana de idei???? Hai sa va dau eu una : includeti in punga aia cu care ambalati revista si o "flansa de otzel pentru lungirea cardanului la Dnepr",plus un ghid how-to ....asa asigurati succesul si numarului urmator care va contine "2 buc prelungitoare bascula", ca deh, nu poti sa umbli la una si sa o lasi pe ailalta nelungita Acuma serios....ar merge un articol despre cum se face LA NOI o modificare chopper, cu poze, explicatii etc.Asta daca nu cumva a aparut asa ceva in alt numar mai demult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 Poate si niste road-teste pentru choppere nu ar strica. Inca nu am vazut asa ceva. As fi dispus chiar sa colaborez pentru un test cu motorul meu: Suzuki Intruder VS1400 GLP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 Si postere cu choppere ca nu a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 Ai pune motocicleta la bataie sa o "testeze" pilotul chel si in slapi care mai apare in M. L. si care cateodata acopera motocicleta in poze? Da, am uitat de el. Cred ca va trebui sa-i ajustez si echipamentul pentru ca fara, no way! Cred ca dimensiunile mele sunt mai mari ca ale lui asa ca va trebui lucrat la asta. Mai vedem... Chestia cu acoperitul motorului cred ca e vina fotografului nu a pilotului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 20, 2004 Autor Share Postat Februarie 20, 2004 mie nu imi plac chopperele si nu ascund asta... modalitati de a choppari motoare poate ca vor fi publicate de MotoLife pentru asta ... tre' un pic de documentare (se va face) chiar e o idee. (10x axa) drive teste... e dificil, mai ales ca majoritatea importatorilor vor sa promoveze mai ales modele street... cat despre proprietari... hai sa fim seriosi nu sunt multi cei care si-ar da motocicleta pt test... nu? eu vorbeam de prezentari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 Da'ce sa-i faca mai tata? Ca doar nu o dai la maritat. Oricum, un meserias in ale motociclismului se prinde repede de ce poate un motor. Ca doar nu s-or duce pina Timisoara si inapoi. Si nu vorbim de burn-out sau wheelie ca doar e chopper si nu e facuta pentru asa ceva. Asa ca degeaba tot cereti drive-teste daca nu colaborati. Ca la urma urmei tot pentru noi sunt facute nu pentru automobilisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 20, 2004 Autor Share Postat Februarie 20, 2004 cred ca nu m-ai inteles in general motociclistii sunt mai posesivi unii mai degraba isi imprumuta nevasta decat sa dea din mana motoru' eu sunt dispus sa calaresc motocicletele tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 Le spuneam colegilor in ale motociclismului ca daca nu pun umarul de unde sa primeasca drive-test. Cit despre datul motorului fi sigur ca mai degraba vorba cu sotia decit motorul. Dar vad ca nimeni nu cere drive-teste la sotii ci la motoare deci trebuie sa ne mobilizam putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 21, 2004 Share Postat Februarie 21, 2004 eu sunt pentru! adica imi dau motorul la un drive test cu placere . zic asta pt ca am tras de el ca de fiare! asa ca un pilot de test nu vad ce ar putea sa-i faca mai mult ! tre' sa mai spun ca am un dnepr chopper homemade ?cred ca se vede asta in poza din avatar, sau daca vretzi amanunte incercati la www.dnepr.at/e/ga_catalin.htm pot sa dau toate detaliile necesare pentru un eventual repotaj, am construit motorul personal, cu manutza mea ! cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 21, 2004 Share Postat Februarie 21, 2004 Vin si eu cu o sugestie , sper eu "on topic". Chooperele reprezinta mai mult decat motocicleta in sine , reprezinta o categorie aparte de oameni , de bikeri , adica simbolizeaza o atitudine fata de societate si fata de viata.Chooperele sunt calarite de Rebeli.Fiecare chooper il reprezinta pe posesor , sau asa ar trebui. In vest marile cluburi sunt de choopere (Outlaws , Angels .....).De ce nu luati legatura cu asa un club sau unul mai mic , si scrieti despre ei , sa sfle si bikerul roman cum merg treburile pe la altii si sa se inspire? .....Fiecare chooper il reprezinta pe posesor ........ sbsmoto tot respectul pentru ce ai scris ar fii o tema foarte buna pt un reportaj sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Februarie 22, 2004 Share Postat Februarie 22, 2004 Faceti si voi 2-3 pagini dedicate numai chopperelor. Puneti acolo choppere romanesti, ca se mai gasesc conumiste facute super, iar daca nu mai gasiti nimic in romania, luati articole din afara, ca acolo sunt gramada. Oricum, ideea e sa cautati pe la noi chopperele si sa le prezentati. Ca in Easy Riders. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 23, 2004 Share Postat Februarie 23, 2004 E de preferabil choppere romanesti decat straine. ...parerea mea. Sunt multe simsoane facute bestial in RO. Sau ural, nipre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 24, 2004 Share Postat Februarie 24, 2004 PREFERABIL????? preferabil ar fii sa apara o revista dedicata chopperelor din tara asta chiar ca ar fi preferabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 PREFERABIL????? preferabil ar fii sa apara o revista dedicata chopperelor din tara asta chiar ca ar fi preferabil As vrea eu dar traiesc in RO. Nu cred ca in curand voi vedea o revista de choppere romaneasca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 Pai cine sa o cumpere in tara asta de manea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 ce intrebare e si asta??? normal ca o sa o cumpere toti chopperisti si motociclisti....iubitorii motoarelor ca sigur no so cumpere un nea gheorghe manelistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 Pai nu renteaza caci chopperisti pe la noi sunt putini. Ce tiraj sa aiba o revista de choppere? 100 de exemplare pe luna? Nu scot banii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Dragasaniu are dreptate mai Roby! Oricum nobil gandul tau cu revista pr choppere. In Italia exista BikersLife,revista destul de tanara( 1990),dar care s-a axat pe tema "choppere-custom" iar celelate tipuri de moto sunt adiacent tratate. La noi, bine macar ca exista si rezista Motolife,acesta avand tocmai invers profilul,adik se ocupa de moto sport/enduro si de epoca,si fff rar de choppere,pentru ca nu exista o piata de consum pt choppere. Dintre categoriile de moto,chopperele-custom sunt cele mai scumpe( poate dupa cele oldtimer)si de aceea sunt si putini clienti in Ro. Asta nu inseamna ca acestia nu se inmultesc,iar unii dintre noi,chiar daca nu avem posibilitati,o revista de gen ne-ar mai imbuna sufletul. DE ACEEA PROPUN CELOR DE LA MOTO LIFE SA INTRODUCA MAI MULTE DATE( POATE CHIAR O PAGINA PERMANENTA) DESPRE CHOPPERE-CUSTOM. Eu oricum iau revista,dar daca ar fi ceva articole( poate si un poster din cand in cand)despre choppere si chopperisti,as lua-o mai cu drag. Inceputul a fost facut,prin prezentarea de customizari de "estice" facute de romani ,astept cu interes si alte articole,chiar despre custom din vest. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Catre MotoLife: incercati sa puneti o pagina numai despre choppere. Si acolo vedem noi cum combinam vestul cu estul si cu autohtonele. Am inteles ca deja miscati ceva cu niste interviuri(am aflat ieri, nu spun mai mult sa nu dau surprizele pe fata). Pagina numai pt choppere ar fi ceva bun zic eu. O sa castigati clienti. Numai bine, Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCAN Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Salut! Nu stiu cum se face o revista moto, dar eu cred ca ar trebui sa existe neaparat(?!) o sectiune dedicata chopper. Eu unul sunt fan, mi-am facut abonament la Custom Machines (care a devenit acum Kustom Kulture). Este o revista din Franta, si chiar la ei apare la 2 luni, lunar fiind numai Freeway Magasine. O alta revista interesanta este Easyriders, unde se prezita toate modele customizate. Stiu ca asta e greu de realizat aici, dar macar prezentarea in detaliu a unui model, asa cum ati prezentat VTX 1300 ... As dori sa fie in Romania o revista numai cu choppere, eu unul as cumpara-o. Ca idee, puteti incerca importul revistelor mentionate in Romania, si vedeti pe urma ce piata este aici. Normal ca preturile vor fi mari, dar ca reviste moto import, 99% sunt axate pe modele street sau de viteza. Sunt OK, dar nu gasesc modele care ma intereseaza pe mine. Bafta si la multe choppere in MOTOLIFE! (mai ales ca acum a inceput concurenta!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 27, 2004 Autor Share Postat Februarie 27, 2004 fratilor imi cer scuze daca pare ca nu ma intereseaza dar in ultimul timp nu am avut timp sa va dau reply sper sa va raspund cat mai curand nu am uitat si nici nu puteti zice ca ma doare-n ... poate dupa 7 cand terminam si revista si anuarul. pana atunci voi incerca sa (cel putin) citesc doleantele voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 28, 2004 Share Postat Februarie 28, 2004 fratilor imi cer scuze daca pare ca nu ma intereseaza dar in ultimul timp nu am avut timp sa va dau reply sper sa va raspund cat mai curand nu am uitat si nici nu puteti zice ca ma doare-n ... poate dupa 7 cand terminam si revista si anuarul. pana atunci voi incerca sa (cel putin) citesc doleantele voastre. chiar asteptam sa vedem daca scoateti si voi ceva pt chopperisti din tara ca nu ar fii rau,cu totul ca revista nu prea are nici in car nici in caruta cu chpperele asta e fiecare se dedica la cei place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 8, 2004 Autor Share Postat Martie 8, 2004 deja am vorbit pt un drive test cu un chopper SH in ultimele doua numere ati putut vedea chopere de la noi imi pare rau dar materiale tipografice pt mai mult nu s-au gasit. si asa ne cerem scuze pt calitatea imaginilor iar nr viitor (22) cred ca o sa va placa si mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate