LordRhadoo Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Sa intelegem ca n-ai fost??!! .....sau ai intrat pe blat??? Jucaria a fost biletul de intrare.... O jucarie pentru cei ce n-au.... pai nu am fost, regret acum dar asta e , o sa mai fie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el petalla Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 cobraart multumim pt poze si te rog daca nu sint prea indiscret sa ne spui si noua ce sentimente a avut un ascultator de de muzica tziganeasca -manelar- la un festival de motoare si rock imi cer scuze inca o data pt indiscretie dar impresia mea este ca te bagi ca musca in lapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 (editat) Super intrunire.....V-ati intrecut pe voi, Silver Pistons.....si mai bine decat anul trecut... Asta si datorita super body guarzilor de la Dac Motors......mai ales Droq (Maria).....bratara, bratara.... Multumim, ca ne-ati oferit un week-end de poveste.... Fara comentarii o sa pun o parte din poze (am prea multe...si lui DoruMaster i s-a limitat 'Global Space for attachments"... ..de ce Adminule....???).. Any way....poze........ Primele.....plecarea Dac Motors de la Arc (o parte din ei).... Editat Mai 22, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Super intrunirea.. la urmatoarea vin calare As putea spune fara sa exagarez ca am venit la Ploiesti cu un Suzuki de 1300.. dar e pe 4 roti ... ) Acuma sunt in curs de achizitionare a unui Kawa de 600 (gpx din '91) si la anu sunt in parada Foarte tare organizarea si atmosera.. Silver Pistons RULZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Poze.........seria a II-a Body guarzii de la DAC MOTORS... Seria III-a........si ultima ca se tot inrerupe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 De ore in shir tot incerc sa bag poze! Deci pentru a 9 oara: Sharja a 8-a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 (editat) poza asta trimit pentru domnu cu ochelari albastri din Silver Pistons Tot pentru domnu'cu ochelari albastrii..... Eshti un adevarat domn, Dane!!!! Prietenu' de la Dac se cunoaste.... Restul.....pe CD..... Editat Mai 22, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 22, 2006 Autor Share Postat Mai 22, 2006 cobraart multumim pt poze si te rog daca nu sint prea indiscret sa ne spui si noua ce sentimente a avut un ascultator de de muzica tziganeasca -manelar- la un festival de motoare si rock imi cer scuze inca o data pt indiscretie dar impresia mea este ca te bagi ca musca in lapte WTF is this all about? Nu ascult manele si nici tziganeasca Postul asta este o gluma sau ce Ma bag ca musca-n lapte pt ce? Get a life! daca nu sunt prea indiscret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Cel mai tare rat pe care l-am vazut. Respect pentru cine l-a facut. Si ultimile poze. PS: DM multzumeshte SP pentru o asha intrunire adevarata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Cool! (era un topic prin alte parti, "cauzatoare de accidente" ) cool pa dracu!!!! PS: banderola avetzi? uitucule!!! :lol: era asha, nu cum ai zis tu : BRAAAAATZARAAAAAAAAAAAAA!!! OOOOOKEYYYYYYYYYYYYYY!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Exceptional! Felicitari Silver Pistons! Ce mult e un an de zile intre editii! Pentru mine, rezultatul festivalului a fost ca nu m-am mai intors la Bucuresti, ci am plecat spre munte cu motorul. Mi-am luat cea mai neprogramata vacanta din viata mea. Sa vedem cat o sa tina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 cu toate ca nu am venit motorizat, deh, v-am mai zis eu ca sunt si incepator si aveam si motoru bucatzi, mi-a placut foarte mult. atmosfera, motociclistii, motoarele, concertele, berea, ce sa mai, tot! data viitoare, vin calare! FELICITARI SILVER PISTONS! m-am simtit extraordinar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 parada 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_kid Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Si... alte poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 parada 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 POZE DE GRUP DAC MOTORS...( Eu plecasem deja...nu e corect,vroiam si eu in poza asta!!! Si 2 lucruri mai am sa va ma spun: 1. Cea mai tare intrunire la care am fost pana acum!!! SP tineti-o tot asa. 2. BRATARA?! BRATARA?! Ia bratara neamule' !!! =)) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Bai Maria, da m-ai stresat cu bratara aia a ta. Auzi, nu vrei sa te angajezi la mine, ca esti buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 POZE DE GRUP DAC MOTORS...( Eu plecasem deja...nu e corect,vroiam si eu in poza asta!!! rezolvam in photoshop!!! :P Bai Maria, da m-ai stresat cu bratara aia a ta. Auzi, nu vrei sa te angajezi la mine, ca esti buna. e ocupata momentan :rose: da daca vii cu o propunere interesanta ne ashezam la masa sa discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 (editat) Eu unul m-am simtit extraordinar la Ploiesti, super atmosfera, felicitari SilverPistons Editat Mai 22, 2006 de jardel23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 (editat) vreo 2 si de la mine... Editat Mai 22, 2006 de Didis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 (editat) Road Riders MC Pitesti Editat Mai 22, 2006 de jardel23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 parada 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 22, 2006 Admin Share Postat Mai 22, 2006 Si citeva de la mine.. PS:Lupule,ce zimbet duios ai.. Bafta Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate