Sari la conținut

Casa Poporului


sc11
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 160
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

R.I.P ......este locul in care toata experienta din lume nu iti este de ajuns.De fiecare data cind trec de acea zona (muncesc la rond Regina Maria si locuiesc la Palatul Telefoanelor ) incetinesc si fac semne din faruri si claxon masinilor care vor sa intre inaintea tuturor desi au un mare cedeaza trecerea.De viteza nu spun nimic pentru ca zona are mai multe benzi si te fura.Este un loc in care moartea asteapta linistita pe garduletul de la Ministerul Justitiei

 

FRATILOR LASATI DEOPARTE ORGOLIILE SI RAMINETI IN VIATA

Editat de apasu77
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stire de pe Rompres (citeaza din buletinul informativ al Politiei Rutiere)

 

BucureÂşti, 22 mai /Rompres/ - Doi motocicliÂşti Âşi-au pierdut viața la sfârÂşitul săptămânii trecute, pe străzile Capitalei, în accidente de circulație provocate din neatenția altor participanți la trafic.

În ambele situații, urmările au fost fatale Âşi din cauza vitezei excesive a conducătorilor de motociclete, a precizează, luni, biroul de presă al Poliției Capitalei.

Sâmbătă, în jurul orei 11,00, Marius Bogdan, în vârstă de 36 de ani, din BucureÂşti, aflat la volanul unei Dacii, a intrat în intersecția ÂŞos. Mihai Bravu - ÂŞos. Vitan, fără a respecta semnificația indicatorului "Cedează trecerea", lovind o motocicletă marca "Suzuki", condusă de către C.Marian, 25 ani, din BucureÂşti, care circula cu viteză excesivă. Accidentul s-a soldat cu decesul motociclistului în drum spre spital, rănirea uÂşoară a conducătorului auto, căruia i s-a întocmit dosar penal, Âşi avarierea celor două vehicule.

Din acelaÂşi motiv Âşi o soartă similară a avut-o M. Orlando, 35 de ani, din BucureÂşti, a cărui motocicletă "Honda", pe care o conducea cu viteză, a fost lovită, duminică seara, de un autoturism marca "Skoda Fabia", condus de Sorina Zidu, 24 de ani, din BucureÂşti, care a intrat în intersecția Bdul Unirii - Bdul Libertății fără a respecta indicatorul "Cedează trecerea".

Pentru evitarea acestui tip de evenimente, Brigada de Poliție Rutieră (BPR) recomandă conducătorilor auto atenție la schimbarea direcției de mers, deoarece, în orice moment, din spate sau din față poate apărea un motociclist. PolițiÂştii îi sfătuiesc pe Âşoferi să se asigure înainte de deschiderea portierelor, iar la plecarea de pe loc, să se asigure că nu pun în pericol siguranța deplasării unui motociclist.

Totodată, polițiÂştii de la BPR recomandă motocicliÂştilor să evite accelerările excesive Âşi să nu conducă cu viteză mai mare decât cea legală, să folosească ziua, permanent, luminile de întâlnire, evitând deplasarea între benzile de circulație, să poarte cască de protecție omologată Âşi să nu facă "slalom" printre autovehiculele în miÂşcare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

<<Din acelaÂşi motiv Âşi o soartă similară a avut-o M. Orlando, 35 de ani, din BucureÂşti, a cărui motocicletă "Honda", pe care o conducea cu viteză, a fost lovită, duminică seara, de un autoturism marca "Skoda Fabia", condus de Sorina Zidu, 24 de ani, din BucureÂşti, care a intrat în intersecția Bdul Unirii - Bdul Libertății fără a respecta indicatorul "Cedează trecerea".>>

 

la care se adauga si viteza excesiva...

 

Aveti grija de voi si de noi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu cat avea la ora insa zgomotul facut de motot era infernal...la fel si zgomotul busiturii il am inca in minte...si TACEREA de dupa!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu cat avea la ora insa zgomotul facut de motot era infernal...la fel si zgomotul busiturii il am inca in minte...si TACEREA de dupa!!!

avea toba Akrapovic ... si la 60km/h se aude tare si infernal cu 1-a.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...