Zapacitul Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 da tu "xt master" in cat timp ajungi la 100 kmph in forja ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Cam care e viteza cu care poti merge la un drum mai lung ? fara sa fortezi motoru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 din ce zic cei de aici ( eu n`am mobra inca R) viteza ar fi 80-90 kmph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 da tu "xt master" in cat timp ajungi la 100 kmph in forja ? nu am stat niciodata si eu rar ii dau 100 ca nu il forjez pe al meu ca nu imi bat joc de ca mai am nevoie de el si vreau sa il mai si vand poate in vara. viteze de croaziera ar 80 pana in 90, hai 93 max demaraj bun de acceleratie ai de la 70. dak vrei ceva de alergat cumpara un aprilia rs125 sau un cross sau enduro de 125 in 2T doar ca renunti la fiabilitate. Xt-urile ca si gama sunt renumite ca motoare simple si fiabile. Si nu e nici capra de enduro dar pentru folosit oras si medium spre hard enduro e numai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) nu am stat niciodata si eu rar ii dau 100 ca nu il forjez pe al meu ca nu imi bat joc de ca mai am nevoie de el si vreau sa il mai si vand poate in vara.viteze de croaziera ar 80 pana in 90, hai 93 max demaraj bun de acceleratie ai de la 70. dak vrei ceva de alergat cumpara un aprilia rs125 sau un cross sau enduro de 125 in 2T doar ca renunti la fiabilitate. Xt-urile ca si gama sunt renumite ca motoare simple si fiabile. Si nu e nici capra de enduro dar pentru folosit oras si medium spre hard enduro e numai bun aha a fost fara suparare..... eu`s obsedat de acest motoras.... si de asta pun intrebari stupide... nu vreau viteza... imi ajunge cat da el... ! si... ia zi.. cu... cat il dai in vara ? un pretz de informare ? Editat Aprilie 27, 2008 de zapacitul_anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 detinatori de xt-uri o intrebare.....vreau sa fac o plimbarica mai lunga cu xt125r....la ce turatie se simnte el bine? si la un drum 1000km+ pot aparea probleme? voi cu ce viteza mergeti constant si la ce turatie....si apropo pana la ce turatie se duce rot/min....io am auzit de 8000 ...nici nu vreau s o bag pe ulei multumesc numai bine p.s. poate ne vedem odata pe undeva astia cu xt-urile?! shimbam cate o idee ceva id mess: crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 si la un drum 1000km+ pot aparea probleme? motorul este racit cu aer si probabil se supraincalzeste la drumuri foarte lungi.da sa vedem ce zice si xt master k el are si stie mai bine cu ce se mananca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 sau de ex ...un drum pana la brasov...dus-intors....drumu de 1000 se planifik el in viitor.(a nu se intelege 1000 intr-o zi:)) cateva zile ii dau cu portzia 200 azi 300 maine:) ) numai bine sh poate ne vedem la o cola sau o bere ...fara alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) deci viteza maxima ar fi cam 137 http://uk.youtube.com/watch?v=7V0I_0cYpaI&...feature=related Editat Mai 1, 2008 de zapacitul_anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Se poate si mai mult cu xt'u: /index.php?...mp;#entry845533 Parerea mea? Ii masochism sa mergi cu 70-80 atatia km. Eu am fost pana la zalau(160 tur-retur) cu 80 si uneori peste 100 si tot am crezut ca nu mai ajung. Asa ca nu recomand plimbari pe asfalt cu viteze de genu. Pe macadam ii mai ok pt ca macar nu vrei sa o calci fiind atent la drum sa nu fie rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 de turat il poti tura pana la 10.000 RPM dupa aceasta limita iti ampare deasupra la turometrul ala cu liniute scris overload. Eu la drum lung ii dau 80-90 si 100 daca merg la vale sau bate vantu din spate. Idea ar fi sa nu tii mult timp acceleratia la maxim mult timp. mergi cu el astfel incat sa mai ramana putin de sucit pt a a nu forta.Racirea pe aer e foarte buna si pt conditii de enduro unde mergi mai incet si in forta.La drum lung nu ai probleme cu racirea deoarece ai si viteza care ajuta mult la racire. Singura problema pe care o poti avea la o racire pe aer poate fi in oras sau pe coclauri. cred ca a modificat pinioanele de la lant ca sa mearga asa tare da pierzi acceleratie si pierzi din cuplu pt la urcat pe dealuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 viteza de croaziera sa inteleg la xt 125 R ar fi de 90-100 max . dar la XT 125 X? tot la fel ? :s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 mai bine zis 80-90. La super moto cred ca e la fel, sunt putini care au supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 imi place si xt 125x dar pacar ca e prea mic de mine... dar pt oras ar fi perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 ma gandeam ca fiind supermoto apare o forta de frecare mai mare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shocker Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 deci viteza maxima ar fi cam 137 http://uk.youtube.com/watch?v=7V0I_0cYpaI&...feature=related Probabil ca ala are setat kilometrajul pentru modelul de supermoto care are roata din fatza mai mica de aia ii arata atat.Si mie mi-a aratat odata 140km\h...pana sa aflu ca trebuie mutat pe enduro.Viteza maxima a xt-ului este 94 asa cum scrie in carte ,mai tare poti sa mergi doar la vale sau daca bate vantu din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 ai dreptate cu kilometraju lu ala si duce xt mai tare daca il tii accelerat aproape de maxim ceva mai mult timp da urca incet. nu conteaza frecare mai mare la supermoto ca ai cauciucuri mai bune la strada si asta ajuta mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 (editat) Cine are XTR negru/gri/auriu si era acum cateva zile prin Pipera ? Editat Mai 3, 2008 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Cine are XTR negru/gri/auriu si era acum cateva zile prin Pipera ? @crazy_mouse_87....cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 denis , tu postezi de pe 2 conturi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 denis , tu postezi de pe 2 conturi ? huh...care? 2 conturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Denis_CBR , Denis_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) salutare...cred ca eu eram ala:) oricum frumoasa depasire acolo cu microbuzu ala...trage moto eu a trebuit sa stau la coada ca ma 'urmarea' un prieten cu masina numai bine Editat Mai 4, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 gata fratilor? ! e liniste de mormant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 salutare...cred ca eu eram ala:) oricum frumoasa depasire acolo cu microbuzu ala...trage moto eu a trebuit sa stau la coada ca ma 'urmarea' un prieten cu masina numai bine Da, tu erai , am redus dupa ce am depasit coloana am crezut ca vii spre Amckart, dar dupa am plecat mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate