bogdan_harea Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Si am s-o mai spun de cate ori se vor ridica osanale marcii mentionate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 asa nu poate sa doarma ....... de grija altuia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 17, 2010 Autor Share Postat Martie 17, 2010 (editat) http://www.motohank.com/Machine.html .......420.000 MILE.... ....... Concluzia ? : prostii dracu' astia de la Yamaha vor sa se "bata" cu morile de vant PS - autocarele Atlassib ating 3 milioane km si nici macar nu ajunge sa se fabrice modelul nou ... sunt ultimul model Editat Martie 17, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Este singurul lucru care ma ingrozeste! Complexitatea motocicletei in ansamblu. Nu se pune problema s-o depanez sau reglez singur, acasa in garaj, dar or fi in stare mecanicii de la noi sa-i rezolve eventuale probleme cu atata hidraulica si electronica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 23, 2010 Autor Share Postat Martie 23, 2010 Este singurul lucru care ma ingrozeste! Complexitatea motocicletei in ansamblu. Nu se pune problema s-o depanez sau reglez singur, acasa in garaj, dar or fi in stare mecanicii de la noi sa-i rezolve eventuale probleme cu atata hidraulica si electronica? daca ai putea "hecari" softul, nu vad care ar fi problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 - are you sure you want to brake ? - yes, god damn, yes !!!! - sorry but you need administrator rights for that :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Mai tu vrei sa ne arati vibrochenul? V-ati pus pe biata motocicleta si vreti s-o faceti bucati? E cumplit de complicata! Sau am ramas eu prea mult in urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Mie mi se pare simpla, iar forma cadrului permite ca saua sa fie foarte jos. Probabil ca va rasari pe piata dupa un timp un model cu adevarat "adventure". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Yamaha organizeaza aventura Ride for Life 2010 cu noul Super Tenere. Se poate inscrie oricine cu permis de cel putin 5 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Yamaha organizeaza aventura Ride for Life 2010 cu noul Super Tenere. Se poate inscrie oricine cu permis de cel putin 5 ani. Multumesc pentru informatie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 http://www.topspeed.com/motorcycles/motorc...ture350110.html oh, da ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Ia si pe partea cealalta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 tre sa recunosc ca abia acum am vazut pozele, arata senzational. ramane de vazut pretul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Hai frate, ca esti in urma rau cu stirile ))) Se stie si pret si tot, poti sa ti-o comanzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Hai frate, ca esti in urma rau cu stirile )))Se stie si pret si tot, poti sa ti-o comanzi. uhm gata, trec la fapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Interesante pozele. La ce folosesc aripioarele din plexiglas? Extensii pt parbriz? Sau altceva. Cutiile mi se par cam nasparlii.Complicate, cu prea multe subansamble. Cred ca sunt o combinatie de plastic si aluminiu, deci mai slabute decat unele numai din aluminiu. Parbrizul cu acele multe gauri de prindere este probabil reglabil pe inaltime schimband prinderea din suruburi. Cam cum este la DL. Nu este prea comod de umblat frecvent la el. Este bine ca s-au gandit si la manere incalzite. Acum sa vedem astea originale cat or costa. In rest un super motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Sunt deflectoare de aer. Arunca aerul lateral in zona bratelor. La BMW-uri gasesti mai des aplicatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 uhm gata, trec la fapte Eu am trecut la fapte de mult! Mai trebuie 13900 euro si l-am luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Eu am trecut la fapte de mult! Mai trebuie 13900 euro si l-am luat o suma cvasi simbolica as zice sunt curios cand o sa apara prima mobra de "drive test".. sau a aparut ? ( deh, fiind in urma cu informatiile, vorba lui visavis) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Cand am fost ultima data la Yamaha, pe Autostrada spre Pitesti, spuneau ca sant programati cu livrarea exemplarului de prezentare in mai. Mesaj completat Studiind pozele constat ca parbrizul este foarte usor de reprodus, evident mai inalt si mai lat, daca se va constata ca cel original nu protejeaza suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 am bservat ca,cardanul este evact cel de la fjr 1300. O solutie destul de invechita dar inca buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Sigur e mai bun ca cel de BMW ( 8 valve pentru puristi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate