ozorotchi41 Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 un KS600,BMW R12,BMW R35 ,un BMW R66 corcit cu M72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) Una dintre cauzele "Inceputului de Sfarsit" - noroiul rusesc. Editat Ianuarie 6, 2011 de A.TW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 OFFTOPIC : Intr-o revista auto-motor-sport pe care am frunzarit-o, nu stiu numarul ei, se mentionau campioane motocicliste, concurasera cot la cot cu barbati in cursele interbelice din Bucuresti. FRM-ul trebuie cordit la cap sa dea informatii, ca nea DP daca-i pui o intrebare despre trecut repede scoate 3 poze cu el. Multumesc frumos de raspuns Am incercat sa iau legatura cu cei de la FRM dar n-am reusit. O sa mai incerc Multumesc inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 stres In Baia Sprie este o batranica cam la 70 de ani care a concurat la motociclete cu atas barbatul si l-a cunoscut la concurs doar ca el era la solo pana acum 2 ani batranul mai rula cu ceva moped chinezesc dar nu mai este capabil. Si acul le stralucesc ochii cand povestesc de motoare. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Foarte tare pontul Ai si vreun nume, numar de telefon sau adresa a batranei? Sa pot s-o gasesc cumva, ca nu e prea departe de mine Eu mai stiam tot o batranica la maxim 10 km de Targu Neamt care a mers mult pe motocicleta. Inca n-am apucat sa ma vad cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Foarte tare pontul Ai si vreun nume, numar de telefon sau adresa a batranei? Sa pot s-o gasesc cumva, ca nu e prea departe de mine Eu mai stiam tot o batranica la maxim 10 km de Targu Neamt care a mers mult pe motocicleta. Inca n-am apucat sa ma vad cu ea. Pot face rost de telefon Numai bine Mesaj completat Pot face rost de telefonNumai bine A m uitat sa specific este vorba da Baia Sprie maramures cam departe de Bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Tare m-as bucura sa obtin numarul doamnei. M-am interesat dinainte unde e Baia Sprie, stiam ca e in Maramures. Nu-i bai, la vara, dupa toate examenele, am timp berechet sa ma plimb Cam la ce distanta e localitatea asta de Gura Humorului sau Frasin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Cel ce a scris Arlen Ness pe poza nu a fost documentat suficient. Motocicleta este o Megola Killinger & Freund 1938. Chiar a participat la razboi. Superba jucarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Cel ce a scris Arlen Ness pe poza nu a fost documentat suficient. Motocicleta este o Megola Killinger & Freund 1938.Chiar a participat la razboi. Superba jucarie. Nene Lolo, In ziua de azi... nimeni nu mai are simtul umorului dom'le ?! Ma bucur ca ai rezolvat problema "din prima" si ca iti place "jucaria ! Multa sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Discutiile despre motocicleta asta s-au purtat demult pe forumul cossack. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 (editat) Zundapp KS 750.........asa zisu Saharian . Editat Ianuarie 30, 2011 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 O alta piesa de exceptie pe tema razboiului este si un permis moto militar , aflat in colectia Automobilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosebi Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 tot ce-i posibil dupa uniforme asa par baietii da motoarele-s jermane, nu stiu tancu cu ghidon ce hram poarta da nah, ele asa au fost structurate pe capitole si in carte Motorcycles at War (pdf) de unde le-am extras, mai erau si o serie de scutere ce au fost folosite in razboi da alea nu ma atrag, Tancu cu ghidoc este un Nsu Kraft cu motor de 1300 de Opel si il foloseau la tot felu de chestii si o faza interesanta am vazut,abea o franghie groasa si lunga dupa el dincare la 2,5m ieseau alte funii din ea de care se tineau o trupa de biciclisti sa nu mai trebuiasca sa pedaleze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 N-am inteles mai nimic din ce-ai scris. Fa-te inteles, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 ...N-am inteles mai nimic... Te-am prins, nu sti ce-i aia "ghidoc"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Te-am prins, nu sti ce-i aia "ghidoc"... Omul, cat traieste, invata....... Daca "Tancu cu ghidoc" = tancul cu ghidon atunci vorbin de NSU Kettenkrad si motorul era de 1500cc - intr-adevar, motor de Opel (ce de minuni face Google-ul ) Ideea era ca omul sa se exprime pe intelesul tuturor vizitatorilor sau userilor acestui forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Poze facute in Romania in timpul razboiului, apare si un dkw nz-350 : http://cgi.ebay.de/Fotoalbum-Luftwaffe-Fla...ht_47997wt_1139 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 (editat) BMW R12 Luftwaffe, fotografiat in Moldova. Editat Iulie 14, 2011 de Marlon Brando Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 BMW R12 Luftwaffe, fotografiat in Moldova. daca nu ma insel fotografia este facuta in Roznov la sensul giratoriu de langa fosta gradina zoologica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Trupe romanesti in Rusia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 (editat) si de la mine ......... Editat Iulie 15, 2011 de A.TW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 (editat) Patru DKW SB500 militare in curtea unei unitati din Romania ww2. Editat Iulie 20, 2011 de Marlon Brando Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Franta, 1940 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate