paul89 Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Anu trecut a fost 15 lei, daca nu ma insel. Pana la urma cine vrea sa mearga nu cred ca se uita la cat costa biletu! da , dar eu vin din Arad ... bani de benzina+tigari+mancare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 lasi tigarile si ai de mancare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freemoto Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 oare nu baga programul rabla si la motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_alexandru Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Vreau sa imi cumpar un scuter. Vin oare si firme cu scutere? Sa nu ma grabesc si sa atept pana atunci? Ma uit dupa un scuter retro, clasic, vintage... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Firme cu scutere au fost si in anii trecuti. Asa ca mai asteapta putin sa vezi ce gasesti acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 va fi cel putin o firma cu scutere si...va prezenta si modele retro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) Ce sper ca o sa fie si la smaeb...(cu acadeaua in mana ) Editat Martie 14, 2010 de k-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 O sa se poata cumpara echipamente ? Au fost ceva reduceri in anii trecuti ? Ce sper ca o sa fie si la smaeb...(cu acadeaua in mana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Anul trecut nu au fost cine stie ce reduceri. In afara de cateva firme "mai asezate", restul aveau numai solduri din 2008 si nici pe alea nu le scoteau la promotie. Evident ca era cu 15% mai ieftin afisat dar ai de unde sa stii cat costa cu cateva luni in urma? Fix la fel sau poate mai mult. Ideea e ca nu o sa gasesti cine-stie-ce super oferte. Nu. Preturile de piata care se stiu. Daca anul asta o sa fie iar 4 Bmw-uri, 2 Harley-uri si celebra Hayabusa alba (si faimoasele fete care abia stiu sa stea pe ele) , nu cred ca mai servesc Salon. Beau o bere sau mai bine ies cu mobra la plimbare ! My two cents Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Anul trecut la Berik au avut aceleasi reduceri pe care le-au avut in iarna pana la inceputul primaverii.Anul asta cand am fost sa imi cumpar echipament,erau reduceri d pana la 30 %. Echipament complet de 22 milioane, l-au scazut la 14 mil.Zic eu ,ca e o reducere ok.Deci nu toate firmele "se prefac" doar ca au reduceri.Asa ca fiti mai pozitivi ,si hai cu SMAEB-ul ca eu abia astept sa mai imi iau una ,alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Merishor, ce inseamna echipament complet? Ala cu 14 milioane (1400 de lei, da?). Hai ca ma intereseaza si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Merishor, ce inseamna echipament complet? Ala cu 14 milioane (1400 de lei, da?). Hai ca ma intereseaza si pe mine http://www.honda-bikes.ro/echipament-Costu...se-543-543.html vad ca pe site inca arata preturile reduse,dar nu garantez ca mai sunt in perioada asta ,avand in vedere ca deja a inceput sezonul,dar la SMAEB cu sigurantza vor fi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 (editat) Sambata trecuta am vazut salonul de la Budapesta. Ce am vazut acolo m-a facut sa imi schimb total parerea fata de cum trebuie sa arate un salon moto ... Este o diferenta de la cer la pamant intre salonul moto de la Budapesta si salonul moto organizat la noi (S.M.A.E.B.). In primul rand la salonul de la Budapesta nu trebuie sa ceri prospecte de la motociclete (si sa ti se spuna ca nu mai au), ele sunt puse in standuri la vedere si orice vizitator poate sa isi ia orice prospect. Unde mai pun ca majoritatea prospectelor erau in limba maghiara. La noi anul trecut nu am vazut asa ceva .... nici macar nu aveau prospecte in engleza, de romana nu mai vorbesc... Alt lucru major: fiecare vizitator poate sa se urce pe orice motocicleta. La nici un stand nu am fost inpiedicat sa ma urc pe vreun motor fie ca era Yamaha, Honda, Suzuki sau Harley Davidson. Da am scris bine, vizitatorii puteau sa se urce inclusiv pe Harley Davidson. Si la scutere era acelasi lucru, fiecare se putea urca pe ce scuter voia. Se mai intampla ca la urcare / coborare vizitatorul sa atinga cu bocancul seaua si sa lase o dara de noroi pe ea. Cei de la stand nu se suparau deloc, era un angajat la fiecare stand cu un spray si o carpa care stergea din cand in cand motocicleta. Nici macar sa atraga atentia vreunui vizitator ca a murdarit seaua ... Mi se pare normal ca la un salon moto sa te lase sa te urci pe motor, este cea mai sigura cale de a afla care motor ti se potriveste din punct de vedere al staturii... La SMAEB am vazut doar afise "nu va urcati pe motocicleta"!!! Si imi imaginez cum s-ar fi manifestat daca cineva lasa vreo urma pe sea ... Inca un lucru interesant ... la acest salon nu am vazut in standuri fete goale (sau ma rog sumar imbracate) cocotate pe motoare (cu exceptia unui stand de echipament moto care a pus doua fete topless). Eu zic ca e mai bine asa ... poti sa studiezi in liniste motocicleta sa o privesti linistit fara sa te complici sa o privesti printre picioarele uneia! Pana la urma e un salon de motociclete. A existat o scena cu o formatie care a cantat superb un rock and roll clasic de pe vremea lui Elvis creand o atmosfera placuta. De asemenea au existat si programe de dans cu o fata topless ... pentru cei care voiau cu orice pret sa vada ceva dezbracat !!!! Chiar si un dans oriental... Cand va fi si la noi asa? Cand se vor gandi si dealeri moto de la noi ca asa e normal? Cei care nu au apucat sa vada acest salon au avut de pierdut. Nu se compara cu S.M.A.E.B. e o diferenta enorma ... Mi-as dori ca anul acesta S.M.A.E.B. sa se "apropie" macar de salonul de la Budapesta. Si sa vedem mai multe motociclete si mai putine fete goale! Si dealeri fara afise "nu va urcati pe motocicleta"! Dar cred ca vor mai trece 20 de ani pana vom vedea asa ceva... Editat Martie 23, 2010 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Si in anii trecuti au fost dealeri care invitau lumea in sa. Aia au si vandut. Acum e recesiune, si supravietuiesc doar aia care vand. Cum era in Filantropica, "un (cersetor) de succes are o poveste de succes". "Nu va urcati pe motoare" nu e o poveste de succes, iar "Urcati in sa" e doar o parte a unei povesti promitatoare. Sa mergem sa le ascultam povestile celor care vor expune, povestile vor vorbi de la sine pentru un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Vanzarile din Romania nu se pot compara cu vanzarile din Ungaria. De asta salonul din Ungaria e un salon de imagine iar cel din Romania e un fel de targ in care expozantii spera sa faca vanzari record in cateva zile de expo. Asta e nivelul, cu asta defilam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 in pdf-ul de prezentare la pagina 2 si 3 la sigla scrie 10-12 aprilie a ramsa de anul trecut?? PDF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 (editat) in pdf-ul de prezentare la pagina 2 si 3 la sigla scrie 10-12 apriliea ramsa de anul trecut?? PDF crazvy ... iti dai seama ca s-a folosit sigla de anul trecut. poate din viteza sau ... diferite motive, nu au "proiectat" o alta sigla. 23 , 24, 25 aprilie este perioada de expo. Mesaj completat iar cel din Romania e un fel de targ in care expozantii spera sa faca vanzari record in cateva zile de expo. CU AJUTORUL FETELOR!!! ca fara ele, atractia ar fi mult mai mica (din pacate). Si o spun din punctul de verede al unui fost expozant (ex-motor unu si ex-yamaha) Gropi putine, asfalt uscat si Numai Bine! Editat Martie 29, 2010 de hummerro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 fete? tot alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tassadar Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Si pe mine ma intereseaza un Flip-up de cei de la United Motors si nu mai stiu daca anul trecut au avut reduceri, ceva....! Sa mai astept pana atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenzoR Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Am gasit in Top Gear un plan all salonului.L-am scanat,poate va e de folos.Il gasiti aici: http://issuu.com/renzor/docs/smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r0b3r71n9 Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Probabil ca s.a mai pus intebarea legata de bilet,nu am stat sa citesc toate paginile.Deci,cat va fi biletul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Brasov Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Biletul de intrare va costa 10 RON si va permite accesul la toate evenimentele cu exceptia EXPOBIKE (bilet separat). Biletul va garanta o singura intrare la salon. Probabil ca s.a mai pus intebarea legata de bilet,nu am stat sa citesc toate paginile.Deci,cat va fi biletul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Am gasit in Top Gear un plan all salonului.L-am scanat,poate va e de folos.Il gasiti aici: http://issuu.com/renzor/docs/smaeb Great... prevad o aglomerare si o inghesuiala mai ceva ca la balamuc (fara nici o legatura cu userul cu acelasi nume ). Sper sa ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Unde gasesc si eu detalii despre Bikeshop Arena, care sunt conditiile de participare la acest targ?? Mesaj completat Nu mai am nevoie, merci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 La standul Bikeshop Arena , o sa fie si echipament la promotie sau doar motoare , scutere , etc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate