ygrek Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 cum nu m-am dat bai ametitule?Chiar eu ti l-am dus la garaj dupa ce l-ai trantit . da ma stiu dar nu-ti dai seama asa 5 km despre un motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Top ten 125cc motorcycles http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new.../_/R-EPI-126316 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Era normal , ma asteptam la asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 idioti. lipseste nsr-u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Nimic de la Caviga ? AÂşa-i de proastă că n-a încăput în primele 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Nimic de la Caviga ? AÂşa-i de proastă că n-a încăput în primele 10. Da ce tu te increzi in topu ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Da ce tu te increzi in topu ala? slabut aprilia pe 6 .. yzf-ul la putere:D trebuia sa apara si cagiva mito , nsr , hyousng 125 gt care e un motor cat de cat ok .. dar in top vad numai honda si cbf-uri si alte minunatii:| Editat Octombrie 25, 2010 de ygrek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Da ce tu te increzi in topu ala? Nu, dar nu strica ceva mai mult roÂşu pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 umm stiti cumva un site de unde pot cumpara si eu YZF-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 www.motociclete.com.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Ia-l de la motodynamics de pe centura, e mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 thx rock & madu ^^ Mesaj completat de unde pot cumpara si eu suport de numar si parbriz?;p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian94 Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 ce cod are albul model 2010? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervoz Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Salut, sunt Alex, am 24 de ani si vreau sa va prezint jucaria mea. Urmaresc de vreo 2 ani forumul, dar abia acum am vrut sa imi fac cont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos , fara incidente/accidente !!! ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 vati schimbat singuri suportu de numar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 multi l-au modificat pe cel original... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 o idee de unde s-ar putea cumpara suport de numar ? mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Salut, sunt Alex, am 24 de ani si vreau sa va prezint jucaria mea. Urmaresc de vreo 2 ani forumul, dar abia acum am vrut sa imi fac cont. Foare misto culoarea..este vopsita sau au scos astia colorit nou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervoz Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 (editat) Foare misto culoarea..este vopsita sau au scos astia colorit nou ? este vopsita toata la un amic care lucreaza in domeniul designului auto si are acces la o vopsitorie calumea. tot el ma ajutat si cu logourile de pe carenele laterale + toba tot neagra. carenele au lac peste logouri. Editat Noiembrie 11, 2010 de nervoz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Salut, am eu un suport de numar Home Made pe care il vand, vine cu tot cu semnale, 100 Ron. PS:dezmembrez Yzf-R125 2008-albastru...PM pentru detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Am auzit despre incident , bine ca esti ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 o idee de unde s-ar putea cumpara suport de numar ? mersi anticipat ebay (germania) http://cgi.ebay.de/Kennzeichenhalter-Halte...=item2c58811a38 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Sunt interesat in achizitionarea unui R125, dar am 2 intrebari si pentru asta va atasez si o poza. 1. Am incercuit acel led portocaliu, care vad ca e aprins in poza si nu stiu ce inseamna. Semnaleaza vreo problema? 2. Acolo la km, acestia sunt cumva km Trip? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Sunt interesat in achizitionarea unui R125, dar am 2 intrebari si pentru asta va atasez si o poza. 1. Am incercuit acel led portocaliu, care vad ca e aprins in poza si nu stiu ce inseamna. Semnaleaza vreo problema? 2. Acolo la km, acestia sunt cumva km Trip? Multumesc anticipat. 1. acel beculetz indica o eroare la motor....poate sa stea aprins si daca nu is bagate unele mufe de exemplu mufa de la speed-sensor (testat) 2. "Trip" nu reprezinta numarul total de km.........ci apasa pe butonul RESET/SELECT pana iti apare "ODO"(daca nu ma insel) acela este numarul total de km parcursi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate